Daygame: vrouwen versieren overdag

10 Mar 2015, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Daygame: vrouwen versieren kan overal en altijd!

Ken je dat – dat je met nieuwe ogen naar iets ouds gaat kijken... iets dat je altijd voor waar, of in ieder geval als enige optie hebt aangenomen? Ik hoop het! Wanneer je beter wilt worden met vrouwen versieren ontkom je er namelijk niet aan om sociale conventies in twijfel te trekken.

Een grote 'waarheid' over vrouwen versieren is dat je dat in het weekend in de kroeg doet! Niets is minder waar mijn vriend. Ik presenteer jou 'daygame', de kunst van overdag vrouwen versieren.

Wanneer je hiermee begint gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open.

Het lijkt alsof het nachtleven een monopolie heeft op vrouwen versieren, flirten en fun. Daygame betekent een doorbraak in het aantal vrouwen dat je kunt ontmoeten voor je 'babe flow', de trechter met mogelijke opties op een leuke vriendin (of vriendinnen) die jij wilt vullen. Als je denkt dat dit een gekke gedachte is, laat me je dan uit de droom helpen.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

De échte waarheid is dat je vrouwen overal en altijd kunt versieren. Dat is wat we de deelnemers van onze bootcamps niet alleen inprenten, maar ook bewijzen. Het is niet namelijk alleen mogelijk, het is vaak ook nog makkelijker. En leuker! Laat het me uitleggen.

Denk je dat een vrouw een voorstelling heeft bij hoe en wanneer ze haar droomman gaat tegenkomen? Reken maar van yes! Als ze het al niet had, dan hebben alle Hollywood films het dat beeld er wel ingestopt. En is dat een beeld er van één of andere dronken dude in een partyclub? Nee. Op een datingsite? Nee.

Daygame is het creëren van Hollywood momenten

Een vrouw wil een Hollywood moment meemaken, een man die haar overrompelt – in de goede zin van het woord. Een man die zijn hart deed overslaan door haar uitstraling –  die het vervolgens niet kon laten, ondanks de sociale druk die een vrouw overdags aanspreken met zich meebrengt, om een versierpoging te wagen. Dát wil ze.

Vergelijk dat eens met de situatie in een club. Een vrouw krijgt in een club honderd keer meer aandacht. De logische reactie van de vrouw is dat zij een automatische afwijzingsresponse ontwikkelt (het 'bitch-schild' in versierjargon), om het kaf van het koren te scheiden. Daar kan je nog wel voorbij komen als je eenmaal de juiste vaardigheden hebt opgebouwd. Onthoud vooral dit: het is niet persoonlijk.

Het mooie is, dat schild is op straat vrijwel volledig afwezig. Tuurlijk kan ze nog steeds defensief reageren, maar dat gebeurt eigenlijk alleen als ze schrikt van jouw spontane actie. Maar een echt kloterige of bitchy reactie heb ik na vele, vele daygame approaches eigenlijk nog nooit meegemaakt.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Het kan zijn dat ze kortaf is omdat ze echt haast heeft, maar in principe wordt een daygame approach altijd positief ontvangen. Jouw actie zelf dan, of ze op je uitnodiging ingaat hangt natuurlijk van meer zaken af. Maar dat je alvast punten scoort met een goed uitgevoerde approach dat beloof ik je!

Daygame: hoe ziet een goed uitgevoerde approach eruit

Ok, nu we hebben vastgesteld dat het onwijs gaaf is om aan daygame te doen. Nu ga ik je vertellen wat er bij een goed uitgevoerde approach komt kijken. Allereerst OOGCONTACT. Leer mensen diep in hun ogen (de iris) te kijken, en oogcontact vast te houden. Als je dit nog niet doet dan wil je jezelf daarin trainen. Begin oogcontact te houden met vreemden.

Bij wijze van oefening kun je naast een fietspad lopen met fietsers die naar jouw richting toe fietsen. Ik weet niet precies waarom, maar de meeste mensen hebben wel het lef om oogcontact te houden als ze weten dat ze zo toch weer vijf meter verder zijn. De opdracht is dus om oogcontact vast te houden met de voorbijgaande fietsers.

Nummer twee is GLIMLACHEN. Train jezelf om te glimlachen. Realiseer je dat je wanneer je glimlacht in één keer 'een paar punten' aantrekkelijker bent. Meer dan een nieuwe outfit of haircut voor je zou kunnen betekenen. Glimlachen straalt plezier en zelfvertrouwen uit, en mensen (lees: vrouwen) willen in de buurt zijn van mensen die plezier hebben en zelfverzekerd zijn.

De volgende is SOCIAAL ZIJN. Begin mensen te groeten die je niet kent. Train jezelf om in een sociale vibe te zitten. Wanneer je eenmaal in een sociale vibe zit, dan wordt het een stuk makkelijk om dat leuke meisje, die lekkere vrouw of die prachtige dame aan te spreken. Gebruik dus die oma, en oefen je smalltalk op haar en maak een praatje.

TIP: Guide: Vrouwen ontmoeten en aanspreken: Openingszinnen en gesprekstechnieken

Daygame: de succesingrediënten

De succesingrediënten van daygame zijn vriendelijkheid en directheid (ook wel 'natuurlijkheid' of 'authenticiteit'). Vriendelijkheid straal je uit met je ogen, je glimlach en door sociaal te zijn. Directheid communiceer je door er vooruit te komen dat je een man bent die van vrouwen houdt en zich daar niet voor schaamt. Directheid betekent dat je recht op je doel af gaat, zonder excuses of andere bullshit.

Direct zijn werkt geniaal met vrouwen, daarom dat dat ook centraal staat bij de AttractionGym. Maar het werkt met name goed gedurende tijdens daygame. Direct zijn wil zeggen dat je direct je bedoelingen duidelijk maakt, zonder smoesjes of verborgen agenda. Je opent haar bijvoorbeeld met een oprecht compliment: ‘Hey, weet je... ik zag je staan toen ik naar buiten kwam lopen en moest gewoon even zeggen dat je er leuk uitziet..’

Daarna let je uiteraard op haar reactie. Als ze wat aarzelt, wat niet zo gek is, dan zeg je daar iets van: 'Tja, sorry dat je wat overval – maar het moest gebeuren' (smile!)

Stappenplan voor daygame

Samengevat zijn dit de stappen die je wilt nemen wanneer je haar overdags versiert:

That's it guys, probeer het uit! Overdag vrouwen versieren is makkelijker dan gedurende de nacht – en volgens vele ook leuker! De vrouwen zijn minder op hun hoede, minder opgemaakt. Wat je ziet is echte schoonheid. Ook heb je overdag minder te maken met aandachtsgeile vriendinnen. Of alcohol. Of oorverdovende muziek.

En, er is NUL concurrentie van andere mannen. Jij kunt nu kiezen, in tegenstelling tot in de avond, wanneer de vrouw mag kiezen wie ze meeneemt naar huis. En als laatste voordeel, in het volle daglicht, zodat je de ochtend erop ook niet voor verrassingen komt te staan ;). Dit is waar sprookjes over gaan! Je zult nog vaak te horen krijgen dat nog nooit iemand dat tegen haar gezegd heeft.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlIk klap dicht bij haar: Ontdek de 7 redenen en oplossingen
PijlTreinflirt: 7 Tips om die leuke persoon écht terug te zien
PijlWel appen maar niet afspreken: 10 Redenen + Hoe je 't NU verandert
Pijl7 Beste Methodes om Vrouwen te Teasen + 11 Plaagzinnen

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie