Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Vrouwen versieren / daygame

Daygame: vrouwen versieren overdag

10 Mar 2015, door Arnoud in Vrouwen versieren

daygame

Daygame: vrouwen versieren kan overal en altijd!

Ken je dat – dat je met nieuwe ogen naar iets ouds gaat kijken... iets dat je altijd voor waar, of in ieder geval als enige optie hebt aangenomen? Ik hoop het! Wanneer je beter wilt worden met vrouwen versieren ontkom je er namelijk niet aan om sociale conventies in twijfel te trekken.

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Een grote 'waarheid' over vrouwen versieren is dat je dat in het weekend in de kroeg doet! Niets is minder waar mijn vriend. Ik presenteer jou 'daygame', de kunst van overdag vrouwen versieren.

Wanneer je hiermee begint gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open.

Het lijkt alsof het nachtleven een monopolie heeft op vrouwen versieren, flirten en fun. Daygame betekent een doorbraak in het aantal vrouwen dat je kunt ontmoeten voor je 'babe flow', de trechter met mogelijke opties op een leuke vriendin (of vriendinnen) die jij wilt vullen. Als je denkt dat dit een gekke gedachte is, laat me je dan uit de droom helpen.

De échte waarheid is dat je vrouwen overal en altijd kunt versieren. Dat is wat we de deelnemers van onze bootcamps niet alleen inprenten, maar ook bewijzen. Het is niet namelijk alleen mogelijk, het is vaak ook nog makkelijker. En leuker! Laat het me uitleggen.

Denk je dat een vrouw een voorstelling heeft bij hoe en wanneer ze haar droomman gaat tegenkomen? Reken maar van yes! Als ze het al niet had, dan hebben alle Hollywood films het dat beeld er wel ingestopt. En is dat een beeld er van één of andere dronken dude in een partyclub? Nee. Op een datingsite? Nee.

TIP: 8 Tips om je tinder gesprek gaande te houden & beginnen

Bonustip: Mijn beste tip voor succes met vrouwen

Herken je dit?

Je ziet een mooie vrouw, maar je bevriest als je haar aan wilt spreken. Of je hebt wel gesprekjes, maar het leidt helemaal nergens toe.

Of je zit op Tinder en je gesprekken lopen simpelweg dramatisch. Als je überhaupt al matches krijgt.

Misschien wel het ergste: je vindt iemand leuk maar je zit metersdiep in de friendzone...

Oef, ik voel je bro. Ik was vroeger precies zo.

Totdat ik het geheim van aantrekkingskracht ontdekte en me ontwikkelde tot een versiergoeroe.

Omdat ik je wil helpen eindelijk succes met vrouwen te krijgen heb ik mijn beste tips gebundeld in mijn Transformatie-pakket.

Je krijgt:

 • 5 Stappen en 7 openingszinnen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
 • 17 Kant-en-klare gesprekstechnieken waarmee je gesprekken nooit meer saai zijn
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf in elk gesprek gebruik
 • 3 Stappen om eindelijk uit de friendzone te komen
 • De #1 openingszin voor Tinder die altijd werkt

Wil je ook een rockster worden met vrouwen?

Hier download je het Transformatie-pakket gratis

Daygame is het creëren van Hollywood momenten

Een vrouw wil een Hollywood moment meemaken, een man die haar overrompelt – in de goede zin van het woord. Een man die zijn hart deed overslaan door haar uitstraling –  die het vervolgens niet kon laten, ondanks de sociale druk die een vrouw overdags aanspreken met zich meebrengt, om een versierpoging te wagen. Dát wil ze.

Vergelijk dat eens met de situatie in een club. Een vrouw krijgt in een club honderd keer meer aandacht. De logische reactie van de vrouw is dat zij een automatische afwijzingsresponse ontwikkelt (het 'bitch-schild' in versierjargon), om het kaf van het koren te scheiden. Daar kan je nog wel voorbij komen als je eenmaal de juiste vaardigheden hebt opgebouwd. Onthoud vooral dit: het is niet persoonlijk.

Het mooie is, dat schild is op straat vrijwel volledig afwezig. Tuurlijk kan ze nog steeds defensief reageren, maar dat gebeurt eigenlijk alleen als ze schrikt van jouw spontane actie. Maar een echt kloterige of bitchy reactie heb ik na vele, vele daygame approaches eigenlijk nog nooit meegemaakt.

Het kan zijn dat ze kortaf is omdat ze echt haast heeft, maar in principe wordt een daygame approach altijd positief ontvangen. Jouw actie zelf dan, of ze op je uitnodiging ingaat hangt natuurlijk van meer zaken af. Maar dat je alvast punten scoort met een goed uitgevoerde approach dat beloof ik je!

TIP: 9 Simpele tips om iemand echt te leren kennen (+ 36 slimme vragen)

Daygame: hoe ziet een goed uitgevoerde approach eruit

Ok, nu we hebben vastgesteld dat het onwijs gaaf is om aan daygame te doen. Nu ga ik je vertellen wat er bij een goed uitgevoerde approach komt kijken. Allereerst OOGCONTACT. Leer mensen diep in hun ogen (de iris) te kijken, en oogcontact vast te houden. Als je dit nog niet doet dan wil je jezelf daarin trainen. Begin oogcontact te houden met vreemden.

Bij wijze van oefening kun je naast een fietspad lopen met fietsers die naar jouw richting toe fietsen. Ik weet niet precies waarom, maar de meeste mensen hebben wel het lef om oogcontact te houden als ze weten dat ze zo toch weer vijf meter verder zijn. De opdracht is dus om oogcontact vast te houden met de voorbijgaande fietsers.

Nummer twee is GLIMLACHEN. Train jezelf om te glimlachen. Realiseer je dat je wanneer je glimlacht in één keer 'een paar punten' aantrekkelijker bent. Meer dan een nieuwe outfit of haircut voor je zou kunnen betekenen. Glimlachen straalt plezier en zelfvertrouwen uit, en mensen (lees: vrouwen) willen in de buurt zijn van mensen die plezier hebben en zelfverzekerd zijn.

De volgende is SOCIAAL ZIJN. Begin mensen te groeten die je niet kent. Train jezelf om in een sociale vibe te zitten. Wanneer je eenmaal in een sociale vibe zit, dan wordt het een stuk makkelijk om dat leuke meisje, die lekkere vrouw of die prachtige dame aan te spreken. Gebruik dus die oma, en oefen je smalltalk op haar en maak een praatje.

TIP: 7 Must-Have tips om Online te Flirten (+17 Copy/Paste Zinnen)

Daygame: de succesingrediënten

De succesingrediënten van daygame zijn vriendelijkheid en directheid (ook wel 'natuurlijkheid' of 'authenticiteit'). Vriendelijkheid straal je uit met je ogen, je glimlach en door sociaal te zijn. Directheid communiceer je door er vooruit te komen dat je een man bent die van vrouwen houdt en zich daar niet voor schaamt. Directheid betekent dat je recht op je doel af gaat, zonder excuses of andere bullshit.

Direct zijn werkt geniaal met vrouwen, daarom dat dat ook centraal staat bij de AttractionGym. Maar het werkt met name goed gedurende tijdens daygame. Direct zijn wil zeggen dat je direct je bedoelingen duidelijk maakt, zonder smoesjes of verborgen agenda. Je opent haar bijvoorbeeld met een oprecht compliment: ‘Hey, weet je... ik zag je staan toen ik naar buiten kwam lopen en moest gewoon even zeggen dat je er leuk uitziet..’

Daarna let je uiteraard op haar reactie. Als ze wat aarzelt, wat niet zo gek is, dan zeg je daar iets van: 'Tja, sorry dat je wat overval – maar het moest gebeuren' (smile!)

Stappenplan voor daygame

Samengevat zijn dit de stappen die je wilt nemen wanneer je haar overdags versiert:

 • Aanspreken: Direct compliment.
 • Transitie en ontspan: Humor en statement (bijv. over de ontstane situatie, over haar accent, of over haar kleren etc.).
 • Voorstellen: Stel je voor (steek je hand uit: 'Hallo ik ben (pietje puk)).'
 • Aantrekkingskracht: Wees direct en toon lef. Gebruik rollenspellen, maak statements en wees plagerig.
 • Kwalificeren: Wie is zij en wat vind jij leuk aan haar, buiten het uiterlijk? Stel haar (lastiger) vragen.
 • Comfort: Leer elkaar kennen. Begin met een band op te bouwen. Durf kwetsbaar te zijn.
 • Afsluiten: Wissel contactgegevens uit. Haar telefoonnummer, Facebook of ga meteen op instant date.

That's it guys, probeer het uit! Overdag vrouwen versieren is makkelijker dan gedurende de nacht – en volgens vele ook leuker! De vrouwen zijn minder op hun hoede, minder opgemaakt. Wat je ziet is echte schoonheid. Ook heb je overdag minder te maken met aandachtsgeile vriendinnen. Of alcohol. Of oorverdovende muziek.

En, er is NUL concurrentie van andere mannen. Jij kunt nu kiezen, in tegenstelling tot in de avond, wanneer de vrouw mag kiezen wie ze meeneemt naar huis. En als laatste voordeel, in het volle daglicht, zodat je de ochtend erop ook niet voor verrassingen komt te staan ;). Dit is waar sprookjes over gaan! Je zult nog vaak te horen krijgen dat nog nooit iemand dat tegen haar gezegd heeft.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Beste 15 Tinder Hacks in 2019 (meer matches, meer chats, meer dates)
Liegen In Je Relatie: Dé 21 Signalen van een Leugenaar
9 Tinder & Online dating profiel foto tips: Meer matches & reacties
Nog steeds maagd? In 10 tips naar je eerste keer in bed zonder gedoe

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
5 Jun. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
16 Jun. '20 Summerbootcamp Barcelona VOL MEER INFO ›
3 Jul. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
10 Aug. '20 Summerbootcamp Budapest VOL MEER INFO ›
28 Aug. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
25 Sep. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
23 Oct. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
27 Nov. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
18 Dec. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)