Hoe Ze Eerst Verliefd Raakt Op Jou In Plaats Van Andersom - Deel II

16 May 2013, door datingcoach Daan de Ram in Verliefd

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Zij dient eerst verliefd te raken

Deel II van het verslag over een verliefde avond met een beeldschone Latina tijdens mijn verblijf in Australië. Het vervolg…

Er zijn maar weinig mannen die op dit niveau spelen. Uiteindelijk kan geen man op tegen de man in wie ze meer investeert... op wie ze verliefd is...en wie ze ZELF ACHTERNA ZIT.

We zijn in de nachtclub aangekomen. Dit is mijn domein. Nu ben ik nog meer “AAN”. Waarom? Niemand is meer thuis in een club dan ik. Alleen mijn beste vrienden en andere mannen die JAREN lang zich elk weekend hebben getraind staan aan de top van “voedselketen van de club”. Zij snappen hoe ik me voel.

99.99% van de mannen niet. Zelfs “naturals” niet. De meeste mannen zijn BANG om met hun schatje naar de club te gaan. Ook de macho’s. Daarom blijven ze liever thuis. Ze hebben geen trek in de concurrentie.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Ik vindt het hier alleen maar MAKKELIJKER; simpelweg omdat er namelijk ALTIJD MEER VROUWEN zijn en ik zonder probleem een nieuwe mooie vrouw aan de haak kan slaan...Niet om op te scheppen maar als ik in de club ben verkeer ik altijd in een situatie van overvloed.

Hier heb ik mezelf in getraind...en in dit soort situaties. Wanneer het er ECHT toe doet, ben ik hier erg blij om. Dit gevoel KNALT gewoon van mij af zodra ik de club binnen loop. Ik let amper meer op de lekkere Alexa. Zij gaat dansen met haar vriendinnen. Ik ga opzoek naar NOG MEER sexy entertainment.

Olie op het verliefdheidsgevoel

Ik voel instinctief aan dat ik de komende 10 minuten gewoon even mijn eigen ding moet doen. IK MOET ER VOOR ZORGEN DAT ZE MIJ WEER GAAT MISSEN...en dat kan niet als ik de hele tijd bij haar in de buurt ben.

Deze geniale benadering wordt ook wel “shaddow lording” genoemt...Een underground term die alleen de insiders kennen... Ooit opgepikt in Australië...

“Shaddow-Lording”: Wanneer je een krachtige impact hebt gemaakt op een vrouw...en dan wegloopt...creëer je situatie dat andere mannen zichzelf laten afwijzen, omdat de vrouw ongeacht hun avances instinctief alleen maar de man wil die ZIJ NIET KAN KRIJGEN” 

Ik loop naar boven terwijl Latinababe/Alexa wat gaat drinken met haar vriendinnen... Ik zie een Israelische vrouw met gouden krullen staan. Prachtig figuur. Korte paars topje waaronder een bruin strak buikje te zien is met een subtiele navel-piercing.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Ik loop op haar af. Rustig. Op mijn ritme. Het is alsof ze mijn aanwezigheid onbewust opmerkt en kijkt naar links...onze ogen kruisen elkaar. En “eyes are locked-on”, ze  kan niet meer wegkijken. Ik straal seks uit. 

Ik loop midden in haar groepje met 2 andere mannen en 3 andere vrouwen. Besteedt daar eigenlijk geen aandacht aan. Heb alleen maar ogen op haar.

“Hey...” Ik ga direct voor haar neus staan.

“Hey” *Smile*

Ik pak haar bij haar heupen druk mijn neus in haar bos krullen “You smell GOOD...”

*Smiles* Terwijl ze opgewonden en met vragende ogen naar me kijkt...afwacht...afwacht tot er wat gaat komen...

Ik aarzel niet langer en zoen haar.

Niet te lang...gewoon een paar rustige en intieme zoenen op haar mond...bijna geen tong.

Ik breek het net zo plotseling weer af en zeg “You’re wonderful...but I’m going downstairs to see my friends...I will see you in a bit...”

Meteen weer afgekapt. TOTAAL geen aandacht aan haar vriendengroepje besteedt. Hoeft ook niet. Als ik haar WEL had willen meenemen had ik het anders aangepakt...maar vanavond ga ik voor de hoofdprijs.

Ik loop weer rustig op mijn eigen ritme te trap af. Er is een totaal relaxte vibe die ik met me meedraag... Ik ben niet bezig met wat Latinababe aan het doen is...Ik ben NIET naar haar op zoek. Ik heb alleen besloten om weer naar beneden te gaan en te kijken of het hier LEUKER is...

TIP: Guide: Vrouwen ontmoeten en aanspreken: Openingszinnen en gesprekstechnieken

Self entertainment

...ik ga kijken of ik mezelf NOG meer kan amuseren met Latinababe... ...Dat is namelijk het enige wat ik doe: Ik volg mijn eigen gevoel van entertainment. Als ik het saai vindt loop ik weg. Mocht ik het saai vinden met Latinababe zou ik ZONDER TWIJFEL weg lopen.

Doordat ik dus niet bij voorbaat bezig ben met haar...of met allerlei mogelijke uitkomsten hou ik mezelf relaxed...en voel me supergoed. Gewoon mezelf. Ik zie haar staan...Ze staat in haar groepje vriendinnen sexy te dansen. Sexy en classy tegelijkertijd.

Omdat het nu in een club is met veel stimulatie kan ik met veel meer wegkomen  dan eerst... Ik ben ook niet van plan om slungelig naar haar toe lopen met van “hey hier ben ik weer!” ...zoals veel andere mannen dat zouden doen...

Ik loop van achter rustig naar haar toe... Ik zie haar vriendinnen al kijken... Ik pak haar heupen stevig vast en druk haar kont tegen mij aan. Ze voelt dat ik het ben. “YOORAAM”

Ze keert zich om en omhelst me. Ik stap naar achter en trek haar weg uit haar groepje.  Tijd om alleen te zijn met haar. Tijd om het vuurtje nog harder op te stoken. We dansen rustig en dicht tegen elkaar aan op de muziek. Ook al draait de rest van de club op “4000 toeren”, ik draai het tempo terug. Langzaam en hypnotisch.

“Bubble of love”

Ze vindt het heerlijk...doet haar ogen dicht en laat zich steeds meer opgaan in de “bubble of love” die ik creëer... Ik ‘groove’ rustig van links naar rechts...en zij danst voor mij...Op mij...Tegen mij...

TIP: Guide: Alles over dates, de datingfase en gesprekken

Ik zie vanuit mijn ooghoek een gast naar ons toelopen met 2 drankjes...”Hey...ehh...I got you your drink...” Latinababe/Alexa hoort hem niet. Ik kijk niet naar hem en voor mij bestaat hij ook niet. Jammer gozer... Hij loopt weer weg en gaat weer naar het vriendengroepje...

Niets is sterker dan dit soort “bubbles of love”...Wanneer je hier inzit kan geen enkele gast meer tegen je op.

Je kan echter niet URENLANG dezelfde liefdes-bubble vol houden...Je MOET het onderbreken en leiden. Je moet zelf het overzicht hebben en houden...zonder dat je helemaal opgaat in allerlei sexy gevoelens.

Ik besluit dat het tijd is om wat te gaan drinken en terwijl we naar de bar lopen komen haar vriendinnen op haar af. Dit is het moment waarop vrouwen de laatste informatie uitwisselen... en de vrouw met jij bent aan haar vriendinnen verteld wat haar plannen zijn...

MIJN plan is om nog snel een drankje te doen...en binnen 20 minuten de deur uit te zijn. Richting strand. Terwijl ik de drankjes haal kijk ik naar Latinababe/Alexa...Wow ze is sexy...Gewoon perfect. Precies mijn type vrouw.

Ik betaal voor de drankjes en vlak voor ik begin te lopen zie ik opeeens dat een andere man haar benaderd heeft...

Valkuilen ontwijken

Ik blijf nog even bij de bar staan...want ik wil niet in dezelde soort val lopen als die eerder gast die met drankjes kwam aanlopen. Het is beter te wachten tot Latinababe naar mij toe komt terwijl ik relaxed een slokje neem van mijn drankje...

Deze gast kan niet op tegen mijn eerdere “bubble of love” ...hij verkloot alleen zijn eigen tijd... hij weet het alleen nog niet... Omdat ik niet wil weglopen van al mijn harde werk besluit ik Latinababe’s drankje ZELF achter over te slaan omdat ik dorst heb.

Met mijn eigen drankje in handen loop ik een paar meter om haar heen richting het podium. Ik voel me nog steeds ‘koning van de wereld’. Zodra ik op het podium sta en 10 seconden sta te dansen zie ik Latinababe om zich heen kijken. Ik ben klaar voor haar en kijk haar vanaf de andere kant van de zaal aan...Ze merkt me op en lacht.

“Where’s my drink?”

“Gone. Let’s get ice cream”

Zonder op antwoord te wachten pak ik haar hand beet en we rennen de club uit. HOME FREE BABY.

Terwijl we richting de 24uur-shop lopen probeert ze mij elke steeg in de trekken “I want you to fuck me...”

Ik lach. “Yes…I like that” En ze trekt mij ergens achter een geparkeerde auto onder een boom…Ze springt boven op me en begint te zoenen… OPEENS voel ik een paar SCHERPE STEKEN OP MIJN RUG...KUT een mierennest. Ook dat nog.

Deze mieren waren geen kleine schattige Nederlandse mieren en ik was niet van plan om haar uit haar “seksroes” te laten bijten door deze kleine klerelijers... Ik sta op en sleur haar mee richting strand. Ze heeft zelf alleen maar zin in seks en daarom besluit ik het ijs voor nu maar even te skippen...

Ik gooi haar neer op het zachte zand... De perfecte plek. Een zacht koele zomerse bries... Sterrennacht... geluid van golven... licht van een vuurtoren... We kleden ons uit en hebben fantastische vrije gepassioneerde seks.

Na afloop valt ze op mijn borst half in slaap...Haar zwarte zachte krullen op over me heen...Het perfecte einde van een heerlijke avond...

Ik hoop dat je hier wat aan hebt. Dat je de valkuilen herkent als het spel op hoog niveau speelt. Heb je zelf dit soort situaties meegemaakt? Laat me weten hoe je ermee bent omgegaan, ik ben benieuwd!

- Joram

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlIs Zij Verliefd Op Mij? Test Het Met 7 Signalen
PijlDe #1 gesprekstechniek voor dates & kroegen
PijlSociale angst overwinnen: 8 belangrijke tips
PijlEen Vrouw Mee Uit Vragen: 10 Tips Die Succes Garanderen

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

robert
Heb je een foto van haar ik ben erg nieuwsgierig. En hoe is het verder afgelopen? Hebben jullie nog contact? Bleven jullie slapen op het strand? Of bracht je haar naar huis? Gr robert

Plaats een Reactie