Engelse vrouwen versieren: 7 Tips die haar verleiden

08 Feb 2024, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Ben jij niet goed in Engelse vrouwen versieren?

Maar heb je juist veel interesse in vrouwelijke toeristen? Of ga je op vakantie en wil je daar het meeste uithalen?

In dit artikel geef ik je mijn beste tips voor het verleiden van vrouwen die alleen Engels spreken.

Na het lezen weet je precies wat je moet doen bij het Engelse vrouwen versieren.

Inhoud van dit artikel: Meer...

Hoe versier je Engelse vrouwen?

Je versiert Engelse vrouwen door te praten in simpele zinnetjes die niet te ingewikkeld zijn en je te focussen op het maken van plezier. Als jij een leuke vibe laat zien, goed luistert naar wat ze zegt en veel van jezelf laat zien, ben je aantrekkelijk voor haar. Als ze op vakantie is (of jij bent op vakantie), wil je wat sneller gaan met versieren dan normaal.

Wil jij Engelse vrouwen versieren op reis? Bekijk mijn speciale video:

Ben jij op reis? Of is zij op reis in Nederland en wil je haar versieren?

Dan heb ik speciaal voor jou een coole video.

Hierin laat ik precies zien wat de beste manieren zijn om vrouwen te versieren op reis.

Klik snel hieronder om de video te bekijken:

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

1. Maak het FUN en niet te ingewikkeld

De meeste mensen die iemand uit een ander land proberen te versieren, maken DEZE onvergeeflijke fout:

Je ziet een buitenlands iemand waar je hart sneller van klopt. (Of juist een slag van overslaat.)

En geheel tegen je gewoonte in heb je besloten dat deze zo knap is, dat je er wel op af moet.

Je stapt naar voren en slingert je beste versierzin naar je exotische droompartner.

Die kijkt je verwilderd aan en zegt… “Wat?!”

Oh nee.

Wat moet je doen als jullie niet dezelfde taal spreken?

De eerste stap is om te bepalen hoe goed jullie elkaar verstaan. Kan één van jullie niet zo goed Engels? (Of alle twee?) Dan heeft het geen enkele zin om ingewikkelde grapjes te maken of lange verhalen te vertellen.

Wat is het risico? Als je een grapje maakt wat te moeilijk is, is de kans groot dat je flirt afhaakt. En als je een lang verhaal vertelt wat niet overkomt, voelt de ander zich een beetje ongemakkelijk, of zelfs dom.

Dat is het laatste wat je wilt als je iemand probeert te versieren.

Als jullie allebei geweldig Engels spreken, is er niets aan de hand. Dan kun je naar tip twee.

Maar wat doe je als één van jullie onvoldoende Engels spreekt?

Hou het simpel, slimpie!

Laat op een zo simpel mogelijke manier merken dat je de ander aantrekkelijk vindt. Lach veel, raak de ander aan en wees een beetje stoer (zodat je voorkomt dat je “te aardig” overkomt.)

In plaats van ingewikkelde grapjes te maken, is het handiger om dingen in de omgeving aan te wijzen waarover jullie samen kunnen lachen. Zoals iemand in een absurde outfit.

En wil je een lang verhaal vertellen? Pak in plaats daarvan een foto-album erbij of laat filmpjes over je leven zien op je telefoon.

Download Google Translate en gebruik dit voor het voeren van wat diepere gesprekken. Deze app is heel accuraat en maakt dat je goed over wat meer ingewikkelde dingen kunt praten, ook al spreken jullie elkaars taal niet.

Wil je weten wat de beste manier is om een vrouw aan te trekken, zelfs als ze jouw taal niet spreekt?

Dat leer je in mijn artikel over het aantrekken van vrouwen:

2. Zeg snel sorry als je te direct bent

De meeste Nederlanders hebben NIET DOOR hoe ze hun eigen succes sabotren:

Nederlanders staan er in het buitenland om bekend dat ze “direct” zijn. Dit is codetaal voor “ontzettend onbeleefd.

We zeggen te snel waar het op staat. Als ons niet zint, laten we het weten. En als iemand ons kritiek levert waar we niet op zitten te wachten, laten we dit luidkeels horen.

In de meeste culturen is het normaal om de realiteit mooier te maken dan het is, om te voorkomen dat je andermans gevoelens kwetst.

Er is maar een kleine groep vrouwen die het aantrekkelijk vindt als je als een lompe boer altijd zegt wat je denkt. De groep vrouwen die hier beledigd door raakt, is vele malen groter.

Als je iets zegt wat niet goed valt, is het beter om sorry te zeggen. Een simpele “ik had het niet zo bedoeld” voorkomt dat ze helemaal afhaakt en laat zien dat je sociale intelligentie hebt.

Voor bonuspunten kun je benoemen dat we in Nederland wat directer zijn dan elders op de wereld. Als ze dit navraagt bij haar vrienden, zullen zij je hier altijd gelijk in geven. 

Moet je bang zijn om grapjes te maken?

Natuurlijk niet.

Maar laten zien dat jij een beetje stoer bent, werkt juist in je voordeel. Daar hoort bij dat je af en toe iets zegt wat op het randje ligt, en daar achteraf op terugkomt als het te veel bleek te zijn.

Maak achteraf je excuses als iets niet goed valt maar hou je niet te veel in. Anders kom je in pleasend gedrag en dat maakt je minder aantrekkelijk voor vrouwen.

Hoe meer jij jezelf bent en hoe makkelijker jij je excuses aanbiedt als het toch misgaat, hoe aantrekkelijker jij bent voor vrouwen.

Als je goed weet wanneer jij je excuses moet aanbieden, kun je meer risico’s nemen.

Daarover leer je meer in mijn artikel over reframen tijdens het versieren.

Bekijk het hier:

3. Raak haar aan zoals dit past in haar cultuur

Laat me een voorspelling doen over jou waarvan ik vrijwel zeker weet dat deze waar is:

Het is hartstikke spannend, die vrouw versieren die geen Nederlands spreekt, juist omdat ze exotisch is.

En of ze nou Marrokaans, Japans of Eskimo is…

…dat jullie niet weten wat jullie van elkaar kunnen verwachten, maakt het extra spannend.

Het ergste wat je kunt overkomen, is dat je iets doet wat in haar cultuur “not-done” is.

Je kunt haar bijvoorbeeld op zo’n manier aanraken - met de beste bedoelingen - dat ze enorm op je afknapt.

Als dat gebeurt, kun je het wel shaken. Niets meer aan te doen: want

In de ene cultuur is aanraking (en publiekelijk laten zien dat je elkaar leuk vindt) normaler dan in de andere. Als je niet op de juiste manier kalibreert, raak je haar snel kwijt.

In Nederland zijn we nog vrij conservatief vergeleken met landen in Zuid-Europa of zelfs Frankrijk. Maar als je hen weer vergelijkt met Zuid-Amerika is dat weer conservatief, omdat in bijvoorbeeld Argentinië en Brazilië stelletjes heel openlijk op straat zoenen.

Maar ga je naar Oost-Europa of Azië, dan neemt het lichamelijk contact enorm af. In veel landen is het een taboe om op straat te laten zien dat je elkaar leuk vindt.

Waarom is dit zo belangrijk?

Als je haar te veel (of juist te weinig) aanraakt, raak je haar kwijt

Stel dat je een leuke Zuid-Amerikaanse meid ontmoet. Je doet het rustig aan omdat je haar heel leuk vindt. Maar zij is juist gewend aan mannen die haar continu proberen te zoenen.

Na verloop van tijd raakt ze verveeld, omdat ze te weinig je mannelijke, stoere kant ziet. Jouw poging om cool over te komen, maakt je in haar ogen slap.

Maar stel dat je een Koreaanse vrouw probeert te zoenen op straat. Dat is not-done. Je mag blij zijn als ze ooit met je praat.

Probeer snel te ontdekken hoe het er in haar land aan toe gaat en pas je pogingen tot escalatie daar op aan. Is ze gewend dat mannen snel een move maken, dan doe jij dit ook. Is het in haar land niet zo gebruikelijk, dan rem jij jezelf af.

Wat je ook doet: test het uit. Let goed op of ze je steeds leuker begint te vinden. Want daar is waar het uiteindelijk om draait.

4. Vertel over hoe het is om Nederlander te zijn

De meeste mannen laten bij het flirten met Engelse vrouwen (althans, vrouwen die Engels spreken) de volgende gouden kans helemaal liggen:

Jij bent ongetwijfeld benieuwd naar haar land. Of je bent vooral benieuwd hoe ze eruit ziet zonder kleren aan.

Doordat je zo op haar gefocust bent, kun je vergeten waarom ze jou aandacht geeft.

Vrouwen krijgen doorgaans aandacht van tientallen mannen, soms zelfs honderden. Hoe komt het dat ze interesse in jou toont, en niet in één van de anderen?

Jij bent waarschijnlijk ook interessant voor haar. Zij is exotisch voor jou, maar jij bent ook exotisch voor haar. Buit dit maximaal uit.

Vertel haar over hoe het is om in Nederland te wonen. Praat over hoe alledaagse dingen gaan, over je schooltijd, over het weer en wat mensen in de verschillende seizoenen wel en niet doen.

Probeer er achter te komen wat ze interessant vindt, en deel dit met haar.

In haar ogen ben je uniek omdat je Nederlands bent. Tenminste, als je bezig bent met flirten met Engelse vrouwen in het buitenland. Je culturele identiteit uitdragen is een perfecte manier om je te onderscheiden van de rest.

Ben jij zelf op vakantie? Dan heb ik tien geweldige tips voor je om het veel makkelijker te maken, dat Engelse vrouwen daten:

5. Wees ORIGINEEL als je over haar cultuur praat

Ik ga je een trucje leren wat mijn versierskills in het buitenland een ontzettende boost gaf:

Heb je weleens een vrouw tot op het bot beledigd? Door iets te zeggen wat veel te hard binnen kwam? Waarna je haar nooit meer hebt gezien?

Als je dit wilt ervaren bij het Engelse vrouwen versieren, maak dan niet deze onvergeeflijke fout:

De meeste mannen zullen slechte grappen maken over haar komaf. Doe dat niet. Wees respectvol. Accepteer dat je geen fluit weet en luister naar wat ze te vertellen heeft.

Wat bedoel ik hiermee?

Stel dat ze uit Thailand komt. Vraag haar NIET of ze op een olifant naar school ging of weleens in een tempel heeft geslapen. Dit soort flauwe opmerkingen over stereotyperingen vallen meestal niet in goede aarde.

Maar als ze praat over haar familie of hoe ze is opgegroeid, luister je aandacht. En je moeidgt haar aan om dingen aan je uit te leggen.

Dit uitleggen van waar ze vandaan komt, kan heel bevredigend voor haar voelen, omdat ze een man die ze aantrekkelijk vindt vanalles over zichzelf mag vertellen. Vrouwen vinden dit leuk.

Gebruik wat je over haar te weten komt om haar te plagen. Stel dat ze heel religieus is opgegroeid, of juist in een pittige cultuur. Dan kun je hier grappen over maken en haar hiermee uitdagen.

Maar dit doe je alleen met dingen die je van haar hebt gehoord en waar zij goed op reageert als je ze gebruikt. Niet op culturele stereotypes die iedere Jan met de korte achternaam van internet kan plukken.

Als je meer tips wilt over hoe je buitenlandse vrouwen versiert, heb ik een speciaal artikel voor je.

In de ultieme dating-gids voor het versieren van buitenlandse vrouwen krijg je alles, maar dan ook echt alles, wat je nodig hebt om de mooiste buitenlandse vrouwen te versieren.

Check het artikel hier:

6. Versier haar SNELLER als ze toeriste is

Bij het vrouwen versieren in Engeland kwam ik de mooiste dame tegen die ik ooit had gezien.

Ze kwam uit Oost-Europa. Lange benen. Geweldige stijl. Oogverblindende lach.

Je kent het wel.

Zij was net als ik op vakantie. Maar ze ging een paar dagen eerder weg dan ik.

Toen realiseerde ik me: “Fuck it. Het is nu of nooit. Ik ga er gewoon voor.

In plaats van het een beetje rustig aan te doen, gooide ik alle schroom van me af en was ik directer dan ik ooit ben geweest.

Dit was aan het prille begin van mijn carrière als datingcoach. Door deze ervaring ontwikkelde ik een principe wat me in de jaren daarna vaak genoeg heeft geholpen:

Toeristen hebben weinig tijd. Ze gaan binnenkort weer weg. In zo’n geval wil je kordaat zijn en snel voor de date (en voor een spannende avond) gaan.

Want als je te lang wacht, is de vogel gevlogen. En kun je weer helemaal opnieuw beginnen.

Het is dan ook helemaal prima om wat directer en seksueler te zijn in je communicatie. Deze aanpak zal wat vaker mislukken dan gemiddeld, maar je voorkomt dat je een kans misloopt doordat je te langzaam gaat.

Dit is vergelijkbaar met het versieren van vrouwen op festivals. Als je wilt weten hoe je dat moet aanpakken, check je dit artikel:

7. Leer mijn speciale technieken om al je gesprekken SPANNEND te maken

Als je het volgende principe in je oren knoopt, weet je meer dan 99% van alle andere mannen:

Hoe Engelse vrouwen versieren als je geen idee hebt wat je moet zeggen?

Wat hebben jij en een vrouw uit een ander land nou met elkaar gemeen?

Voor hetzelfde geld kwam zij van een compleet andere planeet.

Maar juist omdat ze uit het buitenland komt, maakt de inhoud minder uit.

Omdat ze geen Nederlands spreekt, is wat je zegt minder belangrijk.  Het gaat meer om HOE je het zegt.

En om je te transformeren in een man die ook onder die moeilijke omstandigheden zijn droomvrouw kan versieren, heb ik iets geweldigs voor je.

Drie gesprekstechnieken die ervoor zorgen dat je NOOIT MEER saaie gesprekken hebt.

Zo leer je wat de gespreksonderwerpen zijn die altijd werken. En hoe je zo de leiding neemt, dat het altijd een leuk gesprek is.

Perfect voor toeristen die maar enkele dagen in de stad zijn en die je daardoor SNEL moet verleiden.

En al helemaal geweldig voor als je zelf op vakantie bent en snel een leuke avond met iemand wilt.

In mijn Transformatiepakket ontdek je mijn drie gesprekstechnieken + 12 kant en klare zinnen die elk gesprek EPIC maken.

Laat hieronder je e-mail adres achter. Dan stuur ik je het Transformatiepakket toe.

Je bro,

Daan de Ram

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlWat zoekt een vrouw in een man? De #1 eigenschap + 5 tips!
PijlHoe stap je op haar af? De 3 stappen om haar succesvol aan te spreken
Pijl11 Vindt Ze Me Leuk Tests Die Direct Haar Liefde Verraden +Video
Pijl24 Flirtsignalen van Vrouwen Herkennen! (Foto Voorbeelden)

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie