Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Flirttips / Hoe Hou Je Het Gesprek Gaande Met Een Vrouw

Hoe Hou Je Het Gesprek Gaande Met Een Vrouw? 3 Gesprekstechnieken!

27 Feb 2015, door Daan de Ram in Flirttips

Hoe Hou Je Het Gesprek Gaande Met Een Vrouw

Gesprektechnieken Om Het Gesprek Gaande Te Houden Met Vrouwen

Eén van de vragen die ik vaker krijg tijdens de versiercursussen in Amsterdam, Barcelona en Riga, is ‘hoe hou ik het gesprek gaande met een vrouw?’. Vaak hebben de studenten aan het begin van de versiercursus korte gesprekjes die nergens over gaan. Of nou ja ‘nergens’, de gesprekken gaan over studie, werk en waar ze vandaan komen….en dan stopt het gesprek.

Wil je trouwens vanaf nu alleen nog maar geweldige flirterige gesprekken waarin ze je echt leuk gaat vinden? Download dan eens mijn Saaie Gesprekken Doder Cheatsheet die jou gaat helpen om de gaafste gesprekken te hebben met vrouwen.

Ik kan me herinneren dat ik vroeger eens aan een tafel zat op vakantie. De jongens en meiden om me heen hadden een super los gesprek. Het vloog van het ene naar het andere onderwerp. Ik kon er niets van volgen, en ik was een beetje jaloers op hoe los ze met elkaar spraken.

Wat ik toen nog niet snapte is iets wat ik nu heel goed snap:

Dat je ieder moment van het gesprek over alles kan praten!

Dit is qua gesprekstechnieken vaak één van de grootste realisaties die versiercursus studenten hebben. Er is zelfs een hele Missie Dag in Gym30 aan geweid zo belangrijk vinden we deze realisatie. Er is een oefening waardoor je dit heel gemakkelijk kan leren toepassen alleen is dit iets wat via geschreven tekst gewoon niet over kan komen.

De Les: je hebt geen excuus nodig om van onderwerp te veranderen, je kan altijd over alles met iedereen praten.

(ben je hier trouwens verdwaald als vrouw, check dan dit artikel: Gesprek gaande houden

TIP: 11 Vindt Ze Me Leuk Tests Die Direct Haar Liefde Verraden +Video

Hoe Je Het Gesprek Gaande Houd Tijdens Een Date

Awkward. Dat gevoel als je voor haar zit op een date, je hebt niets te zeggen. Shit hoe hou ik het gesprek gaande?

Het eerste wat je wil herkennen in jezelf én direct doodmaken is een klein gemeen wezentje. Het paniekmonstertje.

Het paniekmostertje is iets wat iedereen kent. Het is die stomme angst voor de stilte, je weet niet wat te zeggen en uit paniek ga je domme dingen zeggen om het gesprek gaande te houden.

“Lekker weertje he?”

“Dus.. hoe lang werk je al in marketing?”

“Vind je het gezellig?”

Waarschijnlijk stel je de vragen op een heel rap tempo achter elkaar. Je date voelt dat je de vragen stelt vanuit het paniekmonstertje. De tip is dus om rustig adem te nemen. Vaak stelt zij jou een vraag als je net een stilte van een paar seconde laat vallen. Neem je heel sterk voor, voordat de date begint, om alleen maar vragen te stellen waar je oprecht geïnteresseerd in bent.

Vrouwen voelen oprecht interesse en worden er warm van.

De Les: neem je tijd, laat je niet fucken door het paniekmonstertje, stel alleen oprechte vragen.

Een Gesprekstechniek Om Voor Altijd Te Kunnen Praten

Als datingcoach ga je ver in dingen. Maar ik kom ook van ver. Er was een dag dat ik dacht dat ik nooit in mijn leven een vriendin zou hebben, en die dag is maar iets meer dan 10 jaar geleden. Er was een dag dat ik niet durfde te praten met mensen die ik al maanden lang kende, die dag is maar 5 jaar geleden.

Niet dat ik zo cool of hardcore ben, maar het volgende is een beetje gek, en ik wil dat je snapt waarom ik soms zoiets geks doe.

Omdat ik wel vaker tijdens gesprekken met vrouwen dacht: ‘shit!! Hoe hou ik dit gesprek gaande?’, besloot ik om actie te ondernemen. Ken je dat gevoel dat je tegen een vrouw praat en dat het voelt alsof je tegen een muur aanpraat? Nou ik ben letterlijk dat gaan doen. De Muur-Praat-Oefening.

Ik zette een wekker, eerst op 2 minuten maar langzaam voerde ik het was op. Dan ging ik 2 minuten lang tegen de muur non-stop praten. Ik probeerde zoveel mogelijk afwisseling in mijn verhaal te hebben. Als ik stil-viel moest ik overnieuw. Ik heb de oefening al een tijdje niet meer gedaan omdat ik op een gegeven moment met gemak een kwartier tegen mijn muur aanbleef praten. Ja ik ben een weirdo maar is dit een gesprekstechniek oefening die werkt? Hell yeah! Datingcoach Approved.

Als je vragen hebt, mail me gewoon. Ik beantwoord namelijk graag je vragen. Ik weet hoe moeilijk dit kan zijn en voor jouw is je pad weer je eigen struggle. Mijn email adres is daanderam@gmail.com

Comment als je iets gaat uitproberen!

Blijf Awesome

Daan

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Bindingsangst: overwin het bij jezelf én partner met deze 10 tips
Socialer Worden: 23 Tips Die Mij Tot Sociale Superster Maakten
Cursus Daten: Online of LIVE-training, bekijk hier je beste opties
Versiercursus voor mannen: Vrouwen versieren met een datingcoach

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
 • Stuur me het Transformatie Pakket!

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
15 Nov. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
15 Nov. '19 Attraction Bootcamp Brussel VOL MEER INFO ›
13 Dec. '19 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
2 Jan. '20 Kick-off Bootcamp Barcelona VOL MEER INFO ›
24 Jan. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
31 Jan. '20 Attraction Bootcamp Gent VOL MEER INFO ›
7 Feb. '20 Daygame Only Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
21 Feb. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam VOL MEER INFO ›
20 Mar. '20 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
16 Jun. '20 Summerbootcamp Barcelona
MEER INFO ›
11 Aug. '20 Summerbootcamp Budapest
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)