Liefdes SMSjes die leiden tot een date (Lezersvraag)

20 Dec 2013, door datingcoach Daan de Ram in Dating tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Ze wil geen date nadat we hebben gezoend

Hey Arnoud, zou jij mij willen helpen met een flirt situatie?

Laatst heb ik een 24 jarige Litouwse meid in de club ontmoet en de dag daarna met haar een date gehad bij mij thuis. Ze had oprecht veel interesse in mij en vond het alleen nog maar spannender toen ik haar vertelde dat ik een PUA ben. Daarop reageerde ze dat het bij mannen alleen maar om de sex gaat, hoe dan ook kwalificeerde ze haarzelf met dat zij zelf ook een PUA is en met haar vriendinnen oefenen om mannen zo goed mogelijk te verleiden.

‘Gezoend maar geen date’

We hebben gezoend maar ze wilde nog wachten met sex. Zoals ze het zelf uitlegde: "Het ijs smaakt lekkerder als je wacht met eten". Ze wilde nog een keer afspreken. Ik drong aan om de volgende keer bij haar thuis af te spreken maar dat wilde ze nog niet. Gewoon in een café wilde ze, ik ging akkoord.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

We hebben die week nog gecorrespondeerd voor een afspraak waarbij ze zelf nog liet merken dat ze wilde afspreken. Ik heb toen toch nog door gehamerd om bij haar thuis af te spreken (ik toch die playroom zien) en sindsdien reageerde ze niet meer. Nu heb ik een SMS op gesteld vanuit het hard om haar terug te winnen. Zou je mij kunnen vertellen of ik dit goed aanpak?

Wanhopige liefdes smsjes

[naam verwijdert], please tell me why you don't respond back to me anymore. I texted you to meet last Wednesday, you couldn't because you would be seeing some friends. So you responded that we could meet up on the weekend. Which means you wanted to meet up with me ass well.

So I proposed when and where. Since then you did not react anymore. If it's because I pushed you to hard to meet at your place, allthough you told me before that you first wanted to meet in a cafe, then in that case I am sorry. If it's something else than please tell me, I want to understand. Although we just know each other for a short time, I actually really like you. And ass far as I know you and from the last time we met, I know you like me to. If I am wrong tell me. Anyway I still want to meet up with you again, not just for the sex but sincerely for a drink in a cafe to get to know each other better.

Liefdes smsjes: hoe het wél hoort

Hey Bas,
Allereerst - echt belangrijk - gebruik een spellingchecker. Niet om lullig te doen, maar voor het zelfde geld is haar Engels erg goed, en dan komt dit minder intelligent over. 'ass' betekent bijv. ‘kont’.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Daarnaast belangrijk te beseffen dat vrouwen emotionele wezen zijn. Ze zijn veranderlijk. Minder rationeel dan wij mannen. Ga je nooit ver-excuseren dat je opgewonden wordt van haar; dat je een seksueel wezen bent.

Echter - aandringen bij haar thuis af te spreken was een fout. Ze geeft je aan dat (nog) niet te willen. Prima. Dan in een café. Je kunt daarna alsnog daar naar haar of jou toe. Je dient innerlijk gegrond te blijven, maar qua gedrag flexibel.

Liefdes smsjes die krachtig overkomen

Dus, conclusie, ga niet kruipen, smeken of bedelen - maar blijf een kerel, m.a.w. blijf sterk. Zeker in haar cultuur, vermoed ik, wordt mannelijke kracht enorm gewaardeerd. Zo'n opmerking daarentegen als 'Jij wilde ook afspreken, jij vond me ook leuk' getuigt van kracht. Die wil je erin houden.

Als ze zegt zelf een 'pua' te zijn, dan (a) wil ik haar graag ontmoeten! (haha), en (b) zit de kans erin dat ze je uitdaagt/test, (c) zou ze een betaaldametje kunnen zijn, (d) of echt maf. Hoe dan ook, bedenk je de volgende keer dat jij dat over jezelf zegt, wat je ermee wilt bereiken .... (je weet dat wij ons in ieder geval niet als ‘pua’s’ zien..)

Wees creatief en blijf positief..

Bottom line: er kan van alles gebeurd zijn waarom ze even niet reageert. Kan geen nieuws zijn, slecht nieuws - weet je niet. Ga dus van het positieve uit. Wordt niet verwijtend (of vragend), en helemaal niet in dit stadium. Wat ik zou doen is een paar dagen wachten, doen alsof er niets gebeurd is, en weer proberen af te spreken.

Niet in een café, niet bij haar, maar op een andere plek. Verzin iets nieuws. Laat zien dat je niet uit t veld geslagen bent. Succes!

Missie geslaagd!

Arnoud, je bent een held! Erg bedankt! Yo. Ik heb haar uitgenodigd voor de ijssalon. Ze reageerde weer en we hebben een date.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl33 Beste Date Ideeën in Eindhoven (Tinder / Eerste Date / Vriendin)
PijlDating app Snack bestraft dit slechte gedrag van gebruikers
PijlWaarom Je Slecht Bent Met Vrouwen Versieren: 3 Redenen + 7 Tips
PijlMeerdere vrouwen daten: Is dat oké & hoe doe je het?

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Dirk
Leuk artikel! ik denk in inderdaad ook dat je nooit opdringerig moet zijn. Vrouwen krijgen dan te snel het gevoel dat je op seks uitbent, eigen ervaring :p
Dirk
Marco
Hebben jullie meer blogs waar het gaat over vrouwen versieren via sms, dit kan tegenwoordig nog wel eens handig zijn
Marco
Menno
Grappig artikel! Ik denk inderdaad dat ze zich opgedrongen heeft gevoeld. Het feit dat jij bleef aandringen op een date bij haar thuis, zorgde ervoor dat zij dacht dat het om de seks zou gaan.
Leuk om te zien dat het uiteindelijk toch nog op een date is uitgelopen.
Menno
Petra
Als vrouw heb ik juist vaak het omgekeerde probleem. Ik ben al snel helemaal in de wolken van een vent en zit dan vaak vol verwachting op zijn telefoontje/smsje te wachten. Vaak zijn mannen daar niet zo enthousiast in het smsen als ik en kom ik weer met een teleurstelling te zitten :(. Hebben jullie nog tips voor vrouwen met dit soort probleem?
Petra

Plaats een Reactie