Lieve berichtjes en sexy smsjes

25 Jan 2014, door datingcoach Daan de Ram in Dating tips

Vrouwen krijgen graag lieve berichtjes

Ten eerste moet je weten dat vrouwen het geweldig vinden om lieve berichtjes te krijgen van een man. Iedere vrouw vindt het leuk om aandacht te krijgen dus een smsje is altijd welkom. Het toont aan dat je aan haar denkt en dat je contact met d’r wil.

Veel mensen in een relatie zullen bevestigen dat de beginfase het leukste is. De fase waarin je elkaar leert kennen en nog aan het aftasten bent. Met daarbij behorend die fantastische smsjes, appjes of facebook berichtje. Hier wat tips over lieve berichtjes die je kan sturen.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Een lief berichtje in de ochtend laat haar zich speciaal voelen

Als je een vrouw echt voor je wil winnen, dan zorg je ervoor dat ze een lief berichtje heeft als ze ’s ochtends wakker wordt. Er is niks leukers dan wakker worden en een sexy berichtje te lezen van een man waarin je geïnteresseerd bent. Vrouwen kunnen daar zo blij van worden dat ze de rest van de dag alleen nog maar aan je kunnen denken en zingend op hun fiets zitten.

Als je eenmaal meer met elkaar praat en je zelfs gesprekken hebt die zo goed zijn dat je niet wil gaan slapen, dan ben je echt goed bezig. Als jij diegene bent die ze ’s avonds als laatste spreekt en ’s ochtends als eerste, dan is de kans groot dat je voor haar een blijvertje bent. Een lief berichtje hoeft niet ingewikkeld te zijn. “Goodmorning sunshine. Lekker geslapen? :)” kan al genoeg zijn.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Lieve berichtjes: loop niet meteen te hard van stapel

Het is belangrijk dat je in het begin niet meteen veel berichtjes stuurt. Iets moet langzaam op gang komen. Als je in het begin meteen drie berichtjes per dag stuurt, dan kan je wanhopig of plakkerig overkomen en dan verpest je het meteen. Vaak vinden vrouwen het veel leuker als je in het begin een keer belt om te vragen hoe het gaat en iets af te spreken.

Zoveel mannen communiceren tegenwoordig namelijk via sms, WhatsApp of zelfs mail dat je met een telefoontje haar het gevoel geeft dat je eindelijk eens anders bent dan alle mannen die jou voor zijn gegaan. Je dient wel aan te voelen of ze meer een ‘sms’ of een ‘bel’ type is, vrouwen kunnen daar ook sterke voorkeuren in hebben.

Lieve berichtjes: vergeet de humor niet

Humor mag niet ontbreken bij de kunst van lieve berichtjes sturen. Het maakt alles zo veel leuker. Mijn vriendinnen weten het altijd meteen wanneer ik een berichtje krijg van een man die ik echt zie zitten. Zodra ik naar mijn telefoon kijk en een lach op mijn gezicht krijg, dan zit het goed. Hier zijn wat voorbeelden van lieve berichtjes die je zou kunnen sturen:

Jij: Gefeliciteerd!
Zij: Waarmee?
Jij: Ik denk aan je. Gefeliciteerd!

Jij: Luister we moeten praten
Jij: Ik heb gehoord dat aliens onderweg zijn om alle sexy mensen mee te nemen. Dus ik wilde even doei zeggen

Jij: Mag ik een foto van je? Dan kan ik mijn vrienden laten zien wat ik graag voor mijn verjaardag wil

Lieve berichtjes: wees subtiel met sexy berichtjes

Vaak worden lieve berichtjes steeds flirteriger en meer seksueel getint. Zorg er alleen voor dat je niet plat wordt. Vrouwen houden ook van seks, maar dat hoeft niet in een berichtje gezegd te worden. Ik ken iemand die ooit dit berichtje van een man kreeg: “Ik kan niet wachten om je te zien vanavond. Jij verdient het om volgespoten te worden met zaad.”

Ik hoop dat je ziet dat dit niet werkt. “Ik kan niet wachten om je te zien vanavond” is precies goed. Een toevoeging is niet eens nodig. Wil je het toch spannend maken, zeg dan iets wat naar seks hint maar niet zo expliciet is. Bijvoorbeeld: “Ik ben benieuwd wat je aan hebt” of “ik geniet ervan als jij naast me ligt”. Lieve berichtjes zorgen ervoor dat je een vrouw zich juist verheugt op de avond.

Lieve berichtjes: het is een spel

Ook bij het sturen van sms’jes gaat het er opnieuw om dat het een spel is. Als vrouwen niet meteen reageren dan zijn ze juist geïnteresseerd. Denk niet dat ze je probeert af te wimpelen. Ook dit is weer een ingewikkeld vrouwending. Vaak willen we niet teveel berichtjes sturen of te snel reageren omdat we bang zijn dat het de man afschrikt. We moeten het een leuke man natuurlijk ook niet te makkelijk maken ;)

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlDe alpha-gentleman: Hoe je alpha kunt zijn zonder een eikel te worden
PijlVrouwen Aanspreken: 8 Tips voor elke denkbare situatie
PijlDit is waarom mannen eerder dan vrouwen zeggen ‘ik hou van jou’
Pijl10 Jaar Lang Werken Als Versiercoach: 10 Tips van Daan de Ram

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Jelle
Ik denk inderdaad dat humor het belangrijkst is in een relatie. Als je een vrouw al meteen doodgooit met alleen maar romantische teksten zal ze er al snel geen lol meer aan vinden. Stuur haar zo nu en dan een grappige sms of een lollige foto en zet er af en toe iets spannends bij. Zo hou je de spanning erin en voorkom je dat ze snel op je afknapt!
Grtz

Plaats een Reactie