De 5 definitieve aantrekkingskracht killers

16 Oct 2014, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Wat zou tegenwoordig nog een zelfrespecterend blog zijn, zonder lijstjes die je kan delen op je vrouwen-versier facebookgroep? Omdat niets leesbaars nog wordt verteerd zonder het in een lijstje van 3, 5 of 7 te zetten, hier de 5 über domme dingen die mannen doen als ze een vrouw willen versieren.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

1. Naar haar luisteren

Oren zijn bedoeld om het recht te hebben op een rijbewijs, voor Eminem, Alle Farben en The Beatles maar niet om naar vrouwen te luisteren! Grapje ;). Luisteren is een uiterst effectieve versier skill. Zeker als je soms parafraseert wat ze zegt. Wat ik hier bedoel is letterlijk nemen wat ze zegt.

Mannen communiceren om informatie over te brengen, voor vrouwen is communiceren een einddoel op zich. Ze spreken, veeeeel; met en over iedereen. ;) Vrouwen praten niet per se bullshit, dat zou ik nooit schrijven. Maar als je altijd letterlijk neemt wat vrouwen je zeggen dan schiet je jezelf in de voet. Bovendien laat je haar blijken dat je niets van vrouwen snapt.

Zie het zo:

Mannen zeggen wat ze denken, vrouwen zeggen wat ze voelen.

Wat ze zegt

Als ze jou iets vertelt, MEENT ze dat (meestal) ook oprecht. Maar wat ze je zegt is slechts wat ze op dat moment voelt. Het is een tijdelijke waarheid want gevoel verandert vaker dan gedachte. Dus als ze plots totaal iets anders beweert of doet dan wat ze eerst zei, dan denken wij mannen vaak 'vrouwen, ik zal jullie nooit begrijpen'. Maar vrouwen zijn best makkelijk te begrijpen. Als ze 'van gedachte is veranderd', is ze dus eigenlijk van gevoel veranderd. ;)

Voorbeelden:

Wat ze zegt:
"Ik ga even naar de wc, ik kom zo bij je terug!"

Wat er gebeurt:
Ze hoort haar favoriete nummer en begint onderweg te dansen met vriendinnen die ze tegenkomt, fun en groepsdruk nemen over, ze komt niet terug naar jou.

Wat jij denkt:
Wtf, waar is ze, ze zou toch terugkomen?!

Wat ze zegt:
"Over vanavond, ik weet dat we hebben afgesproken maar ik zeg toch liever af"

Wat er gebeurt:
Ze krijgt gevoelens van twijfel over jou, gevoel van schuld naar haar ex, projecties over de date, angst omdat de vorige jongen iets te pushy/awkward was.

Wat jij denkt:
Wtf?!?

Wat ze zegt:
"Je bent echt super leuk"
+ raakt je aan met een verliefde blik in haar ogen

Wat er gebeurt:
Jij bent even niet meer in de zone. Nu wilt ze je nog niet eens kussen met een paar nep-lippen op een stok. Ze blijft uit je buurt alsof je je kleren hebt gewassen in rioolwater.

Wat jij denkt:
WTF?!?!?!?

Vaak op Bootcamp moet ik dit erin hameren. Studenten kijken vaak gek op als ik zeg dat ze mee moeten lopen met haar naar de wc of een oogje moeten houden op die ene leuke meid waar 't mee klikt. Ze voelen zich dan soms een "freak", en misschien ben je dat dan ook maar even. Hoe dan ook is een club een hoog emotioneel stimulerende omgeving, dus als vrouwen zeggen dat ze terugkomen neem ik het niet voor waarheid aan. Creëer zekerheid in de wilde oceaan van emotie is mijn devies. ;)

Vooral logistieke zaken als wanneer we elkaar weer gaan zien, die neem ik professioneel serieus en laat niets aan de vrouw over. Die zeggen dingen als "Het lot brengt ons wel weer samen". Ja dâggg. Nummer opschrijven. Nu.

Overigens. Wat ik schreef over meiden die de date afzeggen, haar emotie is dus veranderd, niet haar gedachte. Je wilt haar dus niet van gedachte, maar van emotie laten veranderen. ;) Hoe je haar emotie veranderd om alsnog op date te gaan, kun je lezen in mijn toekomstige eBook over SMS game.

2. Indruk maken op een vrouw

Indruk maak je op een vrouw door geen indruk proberen te maken. Wat een oneindig kut advies vond ik dat altijd. Maar damn wat is het waar.

Ook zoiets stoms wat ik deed in mijn eerste jaar pick up, dat ik de vrouw begon te presenteren met een lijst opsommingen van zogenaamd coole shit die ik deed met m'n leven. Haha, freaky, zeker in de eerste tien minuten van een gesprek. Wat ik hiermee communiceerde was dat mijn aantrekkingskracht niet vanzelfsprekend was, maar dat ik me eerst moest bewijzen! Wat er gebeurd is dat je op deze manier meteen al je kaarten op tafel legt, dan is voor haar het spel natuurlijk geen flapdrol meer aan; er is voor haar niets meer te winnen!

Vandaag praat ik met vrouwen liever over bullshit. Zoals mijn uitvinding van een voorbinddildo voor mannen. Zo kun je haar in twee gaten gelijkertijd nemen! Geniaal! Toch? Ehhmm.. laten we verder gaan.

Hoe dan ook is 'indruk proberen te maken' een standaard slecht idee. Als je wilt weten hoe slecht, bedenk je dan eens wat je top drie meest gênante momenten waren in de afgelopen vijf jaar.

Probeerde je daar indruk te maken op iemand? Grappig hoe dat werkt. ;)

Try hard

Hier komt het uiteindelijk op neer. Zelfs als je iets heel cools kan doen of kan vertellen, pakt het niet altijd cool uit. Wat zo gaaf is aan sociale dynamiek is dat mensen zijn geprogrammeerd om te zien wat je motivatie achter een bepaalde handeling is.

Het feit dat je cool probeert te zijn, maakt dat je het niet bent.

3. Een normaal gesprek hebben met haar

Hier verbaas ik me nog wel het meest over. Als ik op Bootcamp vraag aan de student waar het gesprek met een vrouw over ging, dan hoor ik de meest vreemde antwoorden. Negen van de tien keer is 't natuurlijk het 'wat doe je, waar woon je' gesprek, maar het meest bizarre wat ik ooit hoorde was "DNA".

Natuurlijk draait het 80-90% om stemgebruik en lichaamtaal, maar hoe de fuck creëer je een seksuele vibe als je het over fuckin’ DNA hebt?!? In een club nota bene, om half vijf s'ochtends!!

'Wat doe je, waar woon je' gesprekken blijven terugkomen. Dat is prima. Hoewel ik niet super rationeel ben waren mijn gesprekken met vrouwen dat vaak wel. Ik merkte dat dit me begon te vervelen. Kom op, ga ik nu alweer vertellen wat ik studeer en hoeveelste jaars ik ben?!

Ik nam me het volgende voor: de eerste tien minuten mag het alleen maar over non-serieuze shit gaan. Eerst was het een beetje awkward maar al snel kreeg ik meer lol in gesprekken, en merkte ik dat het automatische-piloot-gevoel uit bleef staan dat komt bij 'wat doe je, waar woon je' gesprekken. Deze nieuwe regel noemde ik de Pret Wet, en hij was heilig. Als meiden begonnen over saaie standaard shit dan zei ik dat ik even geen zin had in serieuze gesprekken. Meteen opende er mogelijkheden om grappige en seksuele onderwerpen aan te kaarten, zoals je eerste huisdier (Mijne: goudvis, genaamd "doktertje", ik was 6) of je eerste keer seks (Iris, ik was 15, om een of andere reden hield ik mijn trui aan tijdens de daad).

Later besloot ik de Pret Wet door te voeren over de hele eerste ontmoeting. Behalve over de belachelijke naam was ik transparant over de wet. Als je wilt weten wat ik doe met mijn leven, dan moet je maar een tweede keer met me afspreken!

Hoe dan ook, als je een tip wilt dan is het deze: verlaag je verwachting over wat een leuk gespreksonderwerp is. Met de coaches doen we wel eens een spelletje wie het langst boeiend kan ouwehoeren over een onboeiend iets. Mijn record is 4.43 minuut over een kiezeltje op het Rembrandtplein.

Richtlijnen:

Pro tip:

Veel mannen hebben gesprekken die wel wat extra spice kunnen gebruiken. Geen nood. Want ik heb een bonus gemaakt van 17 versierzinnen die altijd werken.

De prijs?

Gratis. Downloaden dus die handel.

4. Doen alsof je de ideale schoonzoon bent

Een goede maat van me waar ik vaak mee uitga, speelt altijd zwaar de boyfriend-game. Ik praat met alle vrouwen, ben super fysiek en heb crazy gesprekken die ik zo ver mogelijk tot de rand van ‘wat kan’ push. Hij doet rustig aan, vriendelijk en sociaal onderhoudt hij flirterig contact met diezelfde meiden.

Hij is grappig, enthousiast, sociaal vaardig en luistert echt naar ze. Ideale schoonzoon shit met een paars strikje eromheen. Het enige wat niet klopt aan dit plaatje is dat hij zichzelf beschrijft als een "ongelooflijke teringhond".

Ik kan dit alleen maar bevestigen.

Hij ontmoet een meisje, gebruikt een grappige openingszin en blijft heel de avond bij haar. Ze vinden 101 dingen waarop ze connecten, klikken, matchen en weet ik veel wat nog meer aan hippe dating termen. Ze zoenen. Hij krijgt haar op een of andere manier aan de praat over haar relatie tot haar vader en hoe dat weer te maken had met hoe haar pony aan een longontstreking overleed toen ze elf was.

Hij legt zijn ziel bloot over zijn eerdere issues met drugs, en hoe hij nu weer op het rechte pad is. Ze maken 10.000 gezellige plannen samen. Samen zijn ze in een soort lieve paarse bubbel. Alles is zo perfect. Aan het eind van de avond hebben ze seks.

Nu denk je natuurlijk dat hij dan nooit meer terugbelt. Nee, meestal spreekt 'ie vaker af. Na vijf-zes-zeven keer wordt hij kriebelig. Ze wil meer, een relatie. Geen verassing. Hij wilt dat niet. Ook geen verassing. Ze spreken zaterdagavond af om 8 uur in Amsterdam. Hij gaat haar moeder ontmoeten, het is haar verjaardag.

"Na deze keer maak ik het echt uit, dit gaat te ver" zegt hij me. Ik vraag me af hoe je het überhaupt zo ver kan laten gaan met een scharrel. Kom op, na vijf keer haar fucking moeder ontmoeten? Het is nog niet eens officieel een relatie! "Ja ik vind het zo lullig, ik wil haar niet kwetsen!"

Vrijdagnacht heeft hij dronken seks met een scharrel tot twaalf uur s' middags. Om zeven uur s' avonds word hij wakker, en naar Amsterdam gaan heeft hij nu nog minder zin in. Het volgende heeft hij nu al bij vier meiden gedaan: hij spreekt met ze af, ligt bij een ander in bed, zet zijn mobiel uit en draait zich weer om.

"Wat ben jij een vuile klootzak!" laat hij me zien. Het is een SMS van haar, zaterdagavond om 20.34. "Haha. Ik ben echt een teringhond."

Ik kan het alleen maar bevestigen.

Ik ken meerdere gasten die dit spelletje spelen. Ik vraag me altijd af waarom. Het enige wat ik me kan bedenken is dat zij heel sterk geloven dat meisjes niet van seks houden TENZIJ het in een relatie is. Ik heb nieuws voor jullie gasten: chicks houden van seks, het is de maatschappij die ons heeft opgezadeld met dit onzin verhaal.

Als vrouwen niet zo onderdrukt werden in hun seksualiteit had ik de helft aan werk gehad als datingcoach. (Dus bedankt priesters, scholen en ouders :)) Hoe dan ook, vrouwen houden minstens net zo van seks, ze willen alleen niet dat er tegen ze gelogen word. Liegen levert niet meer seks op, wel meer problemen.

De keren dat ik wél seks had kunnen hebben door de boyfriend-game te spelen in plaats van hard mezelf te zijn met duidelijke intenties, zijn op één hand te tellen. Daarnaast levert eerlijk en duidelijk zijn drie keer meer seks op. In iedere tent is altijd iemand open voor een onenightstand. Er zijn zoveel meiden die tegen me gezegd hebben "weet je wat zo chill aan jou is, bij jou is het gewoon lekker duidelijk en normaal, niet zo moeilijk allemaal!"

Liegen

5. Je kwetsbaarheid verstoppen

Vaak willen we de kwetsbare stukken van onszelf verstoppen voor anderen, door ons bijvoorbeeld stoer voor te doen. De newbie versierder met overdreven borst-vooruit-schouders-omlaag lichaamstaal is het symbool van deze kwaal. Paradoxaal genoeg zijn het juist onze foutjes en kwetsbaarheden die ons ontwapenend en charmant maken voor iemand.

Iemand die onkwetsbaar is zou aantrekkelijk zijn? Juist niet! Iemand die niet kwetsbaar durft te zijn is juist zwak. Hij zondert zich af in isolement of heeft juist heel de tijd aandacht nodig, heeft altijd een beter verhaal te vertellen en is een irritante aandachts-parasiet in ieder goed gesprek.

Het mooie is dat juist door onze zwakkere eigenschappen te omarmen, het onze kracht word. Omdat je leert je minpunten te waarderen, verliezen ze hun macht over je. Plots heb je zelfspot, iets authentieks en ben je vrij.

“We are at our most powerful the moment we no longer need to be powerful.”
- Eric Micha'el Leventhal

Mijn eye-opener kwam toen ik voor SocialeSuperster een missie aan het testen was. We hadden bedacht dat je een vrouw gaat openen met iets waar je onzeker over bent. Gave missie, maar is hij goed genoeg voor in het product? Ik sta op Utrecht CS om me heen te turen. Voor iemand die 5-6 keer per maand de trein pakt, hang ik hier beschamend veel uit. :P

Daar, ik zie haar in mijn ooghoek, een bloedmooie vrouw, halfbloed-iets in een sexy zwart jurkje. Ben een beetje geïntimideerd maar stap direct op haar af door mezelf te brainwashen met mijn trucje. Dat trucje leg ik overigens uit in de volgende video blog omdat ik hier veel vragen over kreeg.

Ik spreek haar aan en na 20 minuten zitten we kruidenthee te leuten @ La Place. Twee dates later ligt ze naast me in bed. Mijn opener: "Hoi ik ben verlegen bij vrouwen die ik echt heel knap vind. Ik ben Daan."

Mijn les: te vaak verwarren we kwetsbaarheid met zwakte. Je kwetsbaarheid omarmen en laten zien aan de buitenwereld is één en al kracht. Paradoxale shit hè, die pick up.

OK mannen dat was hem, comment als je vragen hebt of opmerkingen. Laat me weten waar je tegenloopt of welke dating tips je oppikt. Ik probeer in alle drukte contact te behouden met alle lezers dus vraag gerust raak!

Catch ya later.

Daan

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlTinder Shadowban: Alles over deze vloek [+ Hoe kwijtraken]
Pijl15 Tips voor een succesvolle (eerste) videodate
Pijl10 Tips om te daten via Tinder: Je Profiel, Berichtjes en meer…
Pijl45 Spannende vragen om mee te flirten (date & relatie)

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

J.B.
Master! Bedankt voor die video, heb vaak dat ik hele harde reacties krijg van vrouwen de laatste tijd. Het komt omdat ik meer durf, eerder was ik altijd dat lieve jongetje in de friendzone. Nu zijn ze vaker hard en bot dus ik kan je tip wel gebruiken. Snap niet goed dat ze vaker botter naar me reageren als ik ze re-approach, heb je een idee waarom?
Reacties
Daan
Is lastig om vanaf hier te zeggen maar het kan zijn dat jij je minder vrij van resultaat voelt omdat je het gevoel hebt dat je 'iets hoog te houden hebt bij ze'. Zorg ook dat je niet gaat vissen naar reacties om je goed te voelen, zoek eerder hoe je iedere interactie leuk gaat maken. Met 99.7689877% van de vrouwen ga je toch niet naar bed, just have fun!
Nikk
hoi, ik moet eerlijk zeggen dat ik wel vaak flirt en versier door haar vriendje te spelen en ik heb juist het idee dat dat wel lukt. zou het kunnen dat dat komt omdat ik uit een dorp(putten) kom?
Reacties
Daan
Thx voor je reactie. Vrouwen versieren in dorpen is ietsje anders; het is daar voor vrouwen minder sociaal geaccepteerd om snel met een man naar bed te gaan. Daarom zie je vaak een vrouw de ene vriend na de andere verslinden in een dorp waar in de stad vrouwen vaak langer single zijn. (dit is een generalisatie ja)

Alsnog beter om duidelijk te zijn naar haar toe: je zit niet te wachten op vijandige vriendinnen of negatieve roddels over jou. Beter is duidelijk maken wat je haar wilt versieren en dat je het niet direct tegen de rest van het dorp verteld. Een goed idee is om ook te vissen in andere vijvers dan alleen je eigen dorp. Denk aan andere steden/dorpen/een weekendje Amsterdam misschien. Vrouwen zijn vaak losser wanneer ze zeker weten dat er geen roddels over de seks uit kunnen lekken naar hun dorp/vriendinnen.

Hoop dat ik je hiermee kan helpen ;)
Stephan
Ik sluit me bij Daan aan. Wat ik daar aan wil toevoegen, is dat als je écht goed wil worden met vrouwen simpelweg verhuizen de beste optie is. Stel je gaat studeren, kom naar Utrecht, Groningen of Nijmegen. Daar barst het van de vrouwen. Of je woont in de buurt van een grote stad. Ook prima! Succes.
Bram
Bedankt voor deze nuttige post!
Colin
Wow Daan Thanks!

Dit is precies waar ik naar opzoek was, vooral de tips van punt 3. Over niet te serieuze onderwerpen praten tijdens het stappen.

Ik betrap mezelf er vaak op niet uit het het standaard 'waar kom je vandaan, wat doe je' riedeltje te komen waardoor het gesprek na 5-7 minuten doodloopt en ik niet meer goed weet 'hoe nu verder' en dan maar ongemakkelijk wegloop.
Reacties
Stephan
Veel vrouwen staan open voor een vriendschappelijk gesprek. Maar die vrouwen zoen je nooit. Als je aan de slag gaat met dit materiaal zul je er wellicht achter komen dat je conversaties sneller stuk lopen dan eerst. Maar dat is oké. Beter dat 1 vrouw je helemaal de shit vindt en 9 je haten, dan dat 10 vrouwen je wel aardig vinden.

Betrap je jezelf op te snel weglopen? Misschien nog een vlugge oefening die je gaat helpen: 'nails to the ground'. Wat het is: vanaf het moment dat je haar aanspreekt, schieten er denkbeeldige pinnen uit jouw schoenen de grond in. Met andere woorden: je blijft staan op je plek. Je loopt pas weg als zij weg loopt of ze boos vraagt of je weg wilt gaan.

Hoe ongemakkelijk het gesprek ook mag zijn, je blijft staan op je plek en traint daarmee je 'ackwardness-spier'.

Lucas
Ik heb nooit geweten dat vrouwen zo makkelijk van mening kunnen veranderen puur doordat het gevoel bij hen veranderd. Dit is een echte eye opener voor mij, ik laat een vrouw nooit meer alleen naar de wc gaan in de club. Dankjewel.
Reacties
Stephan
Ja man, zo gaat dat. Laat je erdoor niet op je kop zitten. Veel beginnende versierders voelen zich vaak gefrustreerd. Change her mood, not her mind. Rationale discussies hebben nog nooit een man seks opgeleverd (uithuwelijkingen uitgesloten dan).
elmar S
Wow ik speel zo erg in op 'haar vriendje spelen' echtnnietnormaal dit. Weet niet of k t 1-2-3 om kan draaien maar tis wel waar wat je daar zegt man.
Reacties
AttractionGym Daan
Gaaf dat je ergens meer bewust van aan het worden bent man. Ik zou voor een meer eerlijke aanpak gaan, ik zie dat altijd veel beter werken. Succes!

Je bro,

Daan
jordan
Ja ik heb een vraag als je een vrouw versiert in de kroeg hoe kan je haar laten zien dat je haar leuk vind zonder dat ze dan jou niet meer leuk vind. Ik bedoel je laat het zien dan weet ze dat je haar leuk vind en vind ze het niet meer boeiend toch?
Reacties
Stephan
Ik snap je punt. Logische gedachte op zich. Toch ligt het iets anders.

Een vrouw vindt je op dit gebied niet meer boeiend als je:
- haar nodig hebt om jezelf goed te voelen
- je onderdanig gedraagt
- geen eigen mening hebt
- niet durft aan te kijken/raken

Met strak oogcontact, luide stem en aanrakingen kom je al een heel eind. Maar duw haar ook weg. In de letterlijke zin door middel van een speels duwtje en in de figuurlijke, bijvoorbeeld: 'Je bent toch niet zo'n ... type!' of 'Vind je ... leuk? Vreselijk. Wij passen nooit bij elkaar'. Dit altijd wel doen in combinatie met een speelse lach.

Je overkoepelende mindset moet zijn: 'ik wil je, maar ik hoef je niet!'
mensie
dope artikel!
Sam XX
heerlijk ik heb hem in een ruk uitgelezen, vrouwen aanspreken met je onzekerheid is een cool idee, hoewel DAT juist altijd zo moeilijk is om te doen ja, maar snap de kracht die loskomt.

Boks!
kekislek
PUA's die omgeving Groningen actief zijn met versieren?
Aaron
Arjean
MIJN uitvinding van een dubbele voorbinddildo voor mannen?

Je loopt achter. Bestaat al tig jaar en in vele variaties, maar goed dat even ter info.
Reacties
AttractionGym Daan
Hahahahhaha thanks man, heb er nooit eerder van gehoord of gezien in een seks-shop. Maar helaas dus, ik was te laat.
Stephane
Hallo Daan,

Ik heb bijna al je producten aangekocht en ze werken ook dus vooral het boek over geheime aantrekkingskracht.

Ik zou eens een voorbeeld hebben hoe een gesprek in elkaar steekt als je een vrouw aanspreekt op straat dus ergens een schema

1) Haar Nummer bemachtigen
2) Instant date als het lukt voor beide
3) Haar meenemen naar haar of mijn huis voor al of geen seks

Tijdens de opening zeg ik:
Stap 1: Probeer haar aandacht te trekken
Stap 2: ik sta voor haar en maak oogcontact van het eerste moment als ik haar wil aanspreken
Stap 3: "Hoi, Ik ben... Het is niet mijn gewoonte wildvreemde mensen aan te spreken op straat.Ik kon twee dingen doen ofwel verder lopen of gewoon je aanspreken want jij hebt een leuke uitstraling

Hoe denk je van mijn opzet. Spreek liever vrouwen overdag aan maar ben een beetje verlegen altijd in het begin.

Plaats een Reactie