Meer aantrekkingskracht door testosteron?

04 Feb 2014, door datingcoach Daan de Ram in Nieuws

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Het geheim van testosteron

Een vriend van mij is 24 jaar en bijzonder knap. Hij heeft lichtblonde haren, blauwe ogen, een goed gezicht en een goed lichaam... Fysiek aantrekkelijk dus, maar..... hij staat al VIJF maanden droog! Dat is niet uitzonderlijk voor hem, en idem dito voor veel andere mannen. 

Seksuele aantrekkingskracht word bij mannen namelijk weinig tot niet bepaald door hun uiterlijk. Vrouwen worden daar niet verliefd op.  Vrouwen vallen op Mannen. Er is een enorm verschil tussen de aantrekkingskracht van een Man en een Nice Guy. 

Vrouwen worden verliefd op Mannen, en raken bevriend met Nice Guys. Als het aan mij ligt kom jij in die eerste categorie!

Hoe vergroot je seksuele aantrekkingskracht? Eén woord: testosteron!

Testosteron maakt jou tot een soort super drugs voor vrouwen. Niet aantrekkelijke mannen hebben vaak een testosteron tekort. Dit geld voor te dunne mannen, maar ook voor hen met overgewicht! Je testosteron verhogen lukt je met succes met deze tips. Maar eerst dit: wist je dat mensen zo van ochtendseks houden omdat je testosteron spiegel dan op zijn piek zit?

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Testosteron verhogen tip: Trainen

In ‘aantrekkingskracht literatuur’ word weinig gesproken over naar de sportschool gaan. Ik deed zelf ook niet aan krachttraining, ik bestudeerde dating tips en paste ze toe in de kroeg. Dat was totdat ik realiseerde dat de sportschool niet ging om meer spieren kweken of daarmee indruk maken!

Het gaat om meer testosteron aanmaken, en dat is net zo belangrijk als al die dating tips! 

Vrouwen ruiken testosteron en meer succesvolle dates volgen dus snel. Het is een perfecte manier om meer moeiteloos je aantrekkingskracht tot vrouwen te vergroten.

Doe aan krachttraining. Cardio is ook goed, alleen in veel lagere mate. Uit een studie van de University of British Columbia bleek dat hardlopers die meer dan 65km per week rende een veel lager testosterongehalte hadden dan de sprinters.

Stel een programma samen met een expert en zorg dat je korte sets doet van rond de 8. Train langzaam en met een gewicht dat je bijna niet aankan. Geef hierin alles! Train met name de grote spiergroepen en ga 3 keer per week naar de sportschool. 

Testosteron verhogen tip: Voeding

Vind jij een dieet van veel suikerdrankjes, sojaproducten, drop en sigaretten ook gay? Dat is het ook, sorry rokers. Al deze producten werken je testosteron namelijk tegen. Dit geldt helaas ook voor cafeïne en alcohol. Eén kop koffie is geen probleem, drink er in ieder geval niet iedere dag 3-4! Hetzelfde geld voor alcohol, je testosteronaanmaak wordt belemmerd na ongeveer 4 bier.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Vrees niet, er is zat voeding die wel je testosteron verhoogd. Kip, witte vis, tonijn en haring, eieren, alle soorten noten, rood vlees, magere kwark en sesamzaad maar ook havermout bijvoorbeeld! 

Door broccoli, bloemkool en kool te eten wordt de aanmaak van oestrogeen geremd. Zink, magnesium, visolie tabletten en macapoeder kun je als supplement nemen om de aanmaak van testosteron verder te stimuleren. Prima voedsel toch?

Heb een fles water naast je bed staan. In de ochtend heb je namelijk het meeste testosteron. Je wilt het je testosteron gemakkelijk maken, een overvloed moet weggespoeld worden en dat kan het beste met een litertje water. Maak hier een gebruik van.

Overigens daalt testosteron onder de meeste mannen van boven de 30 met ongeveer 1% per jaar. Dit gaat sneller voor mannen met een ongezonde levensstijl. Goed eten en de snackbar vermijden is dus al het halve werk. Als jij je inzet hoeft je aantrekkingskracht helemaal niet omlaag te gaan maar kan die zelfs hoger worden met de juiste training en voeding.

Testosteron verhogen tip: Lifestyle

Hier komt een nieuw hormoon je richting op, een evil shit hormoon genaamd cortisol. Dit hormoon is bekend als het stresshormoon en komt bij iedere vorm van stress vrij. Je wilt dit hormoon beperken gezien het negatieve invloed kan hebben op je immuunsysteem, verouderingsproces en testosteronproductie.

Cortisol heeft te maken met vluchten van gevaar, waar testosteron te maken heeft met vechten en gevaar aangaan, vandaar dat de twee slecht naast elkaar kunnen bestaan.

Als je veel stress in je baan hebt: zoek een manier dit te verminderen! Wandel, mediteer, pak je rustmomenten. Je baan is een vorm van inkomen, geen verlies van mannelijkheid.

Win vaker! En ga geen discussies, gevechten of wedstrijden aan die je toch gaat verliezen (omdat je weinig weet van het onderwerp bijvoorbeeld, wees dan liever stil en leer wat). Mannen die verliezen, zelfs supporters waarvan hun team verliest, vertonen een lager testosterongehalte. Het testosteron van winnaars (en ook 'winnende' supporters) is aanzienlijk hoger!

Slaap genoeg! Mannen die minder dan 5 uur per nacht slapen hebben na een week al een 10 - 15% lager testosterongehalte. Doe je beeldschermen uit een uur voordat je gaat slapen en vermijd gesuikerde en cafeïne drankjes in de avond. 

Heb vaker een stijve lul! Ja dit is de leukste tip misschien, zorg dat je langer en vaker seks hebt. Maar alleen al een erectie is genoeg voor een testosteron boost. Wel eens een vrouw versiert terwijl je een stijve had? Beste wat je kan gebeuren.

Oké PLAYER, schrijf je in bij de gym, bijt je tanden in je tonijnbiefstuk en slaap lekker uit. Je aantrekkingskracht knalt door het dak als je straks je in de kroeg staat! 

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlWaarom Je Slecht Bent Met Vrouwen Versieren: 3 Redenen + 7 Tips
Pijl15 dingen waar vrouwen opgewonden van raken
PijlFriends with benefits: 16 Regels en tips voor een FWB-relatie
PijlAantrekkingskracht behouden: 7 Tips maken je aantrekkelijker

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie