De beste 11 trio tips voor fantastische seks

29 Mar 2016, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

oen ik een jaar of 18 was ging ik met een paar vrienden op vakantie. Je kent het wel, het beste recept voor fantastische verhalen, drank en seks. De bestemming werd Sziget: een week lang feesten op een eilandje in Boedapest.

Na een paar dagen op het festival werd ik ergens vroeg in de ochtend (lees: een uurtje of 11.00) wakker gemaakt door een veel te enthousiaste vriend. Toen ik bij bewustzijn kwam, had hij direct mijn aandacht te pakken met iets over twee meiden. Waarop ik meteen reageerde: “Ho, wacht even… begin opnieuw, je hebt m’n aandacht.”

Hij had bij een van de grote feest tenten een meisje gescoord, waarna ze naar het reuzenrad zijn gegaan. In het reuzenrad werd het al snel vrij heet.

Ze nam hem vervolgens mee naar haar tent. Toen ze daar aan kwamen lag er al een meisje in de tent. De eerste reactie van mijn vriend was kut, ik neem haar wel mee naar mijn tent. Maar wat er toen gebeurde was alsof je wakker wordt in een droom….

De twee meiden begonnen met elkaar te zoenen. Zo snel als hij kon sprong mijn vriend er tussen en begon heftig mee te doen. Langzaam stuk voor stuk gingen de kleren een voor een uit en werd de droom van iedere jongen werkelijkheid. Zijn eerste trio.

Om jou te helpen om geweldige trio’s te hebben heb ik hier de 11 beste trio tips voor fantastische seks. Zodat jij voorbereid bent wanneer jou moment komt!

Trio

1. Een Trio regelen

De vraag die iedere man zich wel eens afvraagt: Hoe regel ik een trio?

Hieronder geef ik je verschillende tips waarmee je een trio kan regelen.

Er zijn verschillende datingsites waarop stelletjes opzoek zijn naar een derde partner. Het nadeel is dat je nooit weet wat voor personen het zijn, daarom is het verstandig als je van te voren een keer met ze afspreekt of dat je ergens op een openbare plek afspreekt. Één van de datingsites is https://www.sdc.com/.

Een andere leuke manier is via een paren club. Stel aan een van je fuckbuddies voor om naar een paren club te gaan. Hier kan jezelf uitkiezen wie je er bij wilt.

Zorg dat je van te voren op de site van de club kijkt want er zijn ook gay avonden.

Natuurlijk kan je ook de straat opgaan en daar een trio regelen. De beste manier is om met een vriendin waar je wel eens seks mee hebt uit te gaan. Apart van elkaar ga je meiden versieren totdat één van beide een leuke derde persoon heeft gevonden. Stel vervolgens de andere twee aan elkaar voor.

Je hebt de grootste kans van slagen wanneer je je vriendin het laat vragen.

Als je geen vriendin hebt geen zorgen, ga tijdens het uitgaan opzoek naar een biseksuele of lesbische meid. Heb je haar eenmaal versierd, ga dan samen opzoek naar een derde persoon.

Laat net als bij je vriendin het de biseksuele meid aan de derde persoon vragen.

Je kan het natuurlijk bij iedere meid ter sprake hebben dat je versiert. Het zal je nog verbazen hoeveel meiden wel eens in een dronken bui een trio hebben gedaan.

In bed

2. Maak afspraken van te voren

Voor sommige meiden en zeker voor jou kan het een super intieme ervaring zijn waar veel vertrouwen van elkaar vereist is. Daarom is het belangrijk dat jullie van te voren afspraken met elkaar maken.

Een vraag die je jezelf zou moeten stellen; Houden we het geheim of niet?

Als de meiden uit dezelfde vrienden kring als jij komen is dit wel zo fijn om met elkaar te bespreken.(Als je toch de behoefte hebt het aan je vrienden te vertellen, laat dan de namen van de meiden weg of verander hun namen.)

Een ander nog veel belangrijker punt is het maken van een afspraak over regels en grenzen. Door het maken van afspraken vooraf, voorkom je dat je vlak voor de daad moet stoppen en iedereen met lege handen naar huis moet.

Het kan zijn dat een van de twee meiden nog nooit seks heeft gehad met een andere vrouw en dit nu ook niet wil. Respecteer dit en hou er rekening mee.

Stel duidelijke regels wat wel en niet oké is en heel belangrijk! Respecteer de grenzen van elkaar.

Een voordeel hiervan is dat iedereen met een super veilig gevoel het seks avonduur in zal stappen.

Iets wat de meeste mensen vergeten maar wat jij zeker niet wilt vergeten is een afspraak maken over wat jullie na de seks doen.

Blijven ze bij je slapen, moeten ze naar huis, ga je zelf naar huis. Blijven ze slapen, zo ja past dat in je bed???

Door hier van te voren afspraken over te maken voorkom je ongemakkelijke momenten na de seks.

3. Leef in het moment

De eerste keer dat je een trio hebt, is het waarschijnlijk behoorlijk overweldigend waardoor je begint na te denken en je afvraagt hoe je dit ooit gaat doen.

Simpel, leef in het moment. Laat je gaan, er is niet één manier waarop je een trio doet.

Als je normaal seks hebt met één meisje, dan doe je wat goed voelt en je volgt geen plan. Geloof me als jij je laat gaan en je op je gemak voelt zullen de meiden dit merken en zich ook op hun gemak voelen.

4. Lach en geniet

Blijven lachen is een van de belangrijkste trio tips, omdat er bij een trio makkelijk gênante momenten kunnen ontstaan omdat het vaak voor de meeste nieuw is. Door te blijven lachen zorg je voor een ontspannen relaxte sfeer waarin iedereen zich vrij voelt.

Doe je iets stoms of gebeurt er iets ongemakkelijks lach erom, laat zien dat je het een super vette ervaring vindt.

Wat voor beeld, idee, gevoel of geluiden je je ook voorstelt, deze kloppen niet.

Het beste wat je kan doen is je te ontspannen en er simpelweg van gaan genieten.

5. Sta open voor nieuwe dingen

De kans is groot dat één van de drie met een idee of voorstel komt om iets te doen wat de andere twee nog nooit gedaan hebben.

Wanneer je seks hebt met één iemand zijn er al talloze standjes die je kan doen.

Moet je nagaan hoeveel standjes je met ze drieën kan doen!

Stel standjes voor die je altijd al hebt willen doen.

Deze trio tip is het vervolg van de tweede, zorg dat je door afspraken te maken weet wat de grenzen van iedereen zijn.

Met zn drietjes

6. Verdeel je aandacht

Het is makkelijker gezegd dan gedaan maar het is cruciaal dat je je aandacht over beide verdeeld.

Als man hebben we algauw een voorkeur voor een van beide, ondanks dat moet je ervoor zorgen dat je allebei evenveel aandacht geeft.

Als een van de twee je pijpt, kan je haar met één hand strelen en de ander met je andere hand en mond verwennen. Op deze manier hou je de seks spannend en interessant voor alle drie.

7. De juiste mindset en verwachtingen

De trio’s die je in porno video’s hebt gezien zijn niet realistisch!

Stem jou verwachtingen daar dus niet op af. Een trio is een intense ervaring dat de nodige werk nodig heeft.

Bereid je voor op de volgende punten:

8. Een trio met je vriendin

Mocht je vriendin een keer naar je toekomen met het idee een trio met jou en een vriendin van haar te doen, laat je hier niet meteen door verleiden door ermee in te stemmen.

Denk hier maar eens over na. De kans dat er tijdens de seks jaloezie bij een van beide ontstaat is vrij groot. Jullie hebben er samen niets voor niets voor gekozen een relatie te nemen.

Stel jezelf de vraag: is deze ervaring het mij waard om mijn relatie op het spel te zetten?

Daarnaast zal iedere keer dat je vriendin haar vriendin ziet dit beeld weer voor ogen krijgen en eraan worden herinnerd.

Dus mocht je het willen doen, denk er goed over na en maak goeie afspraken met je vriendin. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat sommige handelingen niet oké zijn en sommige wel.

Je kan het bijvoorbeeld niet oké vinden dat ze seks heeft met de ander maar het wel goed vinden dat ze elkaar vingeren. Dit zelfde geldt voor haar, zij kan sommige handelingen ook niet oké vinden.

Als je het doet, doe het goed en geniet ervan zoveel je kan!

9. Een trio met bekenden of onbekenden

Is het slim om met bekenden het bed in te duiken of is het toch beter met twee onbekenden.

Ik heb zelf ooit eens seks gehad met een oude vriendin die ik na jaren weer zag. Vervolgens kwam ik haar een paar keer op verjaardagen tegen wat ongemakkelijke en lichtelijke gênante momenten opleverde.

Het levert al ongemakkelijke momenten op met één persoon, laat staan met twee.

Daarom is het voor jou en de andere meestal beter als je elkaar niet kent. In de ideale situatie heb je een trio met meiden die je die avond of dag hebt ontmoet. Hoe minder goed je ze kent hoe beter.

10. De locatie

Het klinkt misschien een beetje vergezocht maar de plek waar je seks hebt is super belangrijk.

Probeer jij maar eens een trio te hebben in een éénpersoons bed.

Zorg dat je een plek hebt waar voldoende ruimte is voor jullie drie zodat al je dromen niet plotseling in duigen vallen omdat iemand van het bed op haar hoofd valt.

Tijdens de seks kunnen makkelijk ongemakkelijke momenten optreden omdat je met ze drieën bent. Daarom wil je zeker voorkomen dat er extra ongemakkelijke momenten ontstaan door gebrek aan ruimte.

Zorg voor een groot bed, groot kleed of grote bank.

Todo List

11. Neem de leiding

De laatste maar een van belangrijkste trio tips, is de leiding nemen.

Omdat het waarschijnlijk voor minimaal één van de drie een ongemakkelijke nieuwe ervaring kan zijn is het extra belangrijk dat jij de leiding neemt.

Neem steeds de eerste stap door de seks te sturen. Je kan de handen van de anderen naar de gewenste plekken brengen om de seks op gang te brengen.

Doordat jij de leiding neemt zullen de andere het idee hebben dat jij je op je gemak voelt waardoor zij zich ook makkelijker kunnen ontspannen. Hierdoor wordt de seks alleen maar beter.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl33 Beste Date Ideeën in Eindhoven (Tinder / Eerste Date / Vriendin)
PijlCommuniceren met vrouwen: Zó doen de meest begeerde mannen het
PijlHoe stap je op haar af? De 3 stappen om haar succesvol aan te spreken
Pijl10 One Night Stand Tips om nooit meer alleen naar huis te gaan

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Kimberly
waw fantastische tips ze hebben goed geholpen schatties xxxxxx ;33333
Reacties
Anays Neuville
Yaaasss omg so true het was awesome xxxxxxxxxxx
Anays Neuville
Yaaasss omg so true het was awesome xxxxxxxxxxx
Anays Neuville
Yaaasss omg so true het was awesome xxxxxxxxxxx
Anays Neuville
Yaaasss omg so true het was awesome xxxxxxxxxxx
Anays Neuville
Yaaasss omg so true het was awesome xxxxxxxxxxx
Anays Neuville
Yaaasss omg so true het was awesome xxxxxxxxxxx
Anays Neuville
Yaaasss omg so true het was awesome xxxxxxxxxxx
Anays Neuville
Yaaasss omg so true het was awesome xxxxxxxxxxx
Anays Neuville
Yaaasss omg so true het was awesome xxxxxxxxxxx
Anays Neuville
Yaaasss omg so true het was awesome xxxxxxxxxxx
tenrg
Wel next level als die je lukt
Ronny
Knappe man 50j wil eerste keer trio proberen,met man en vrouw,ben single,moet knap zijn. woon in Gent.gr.
Ronny
Knappe single,50j wil eerste keer trio proberen met man en vrouw,moet knap zijn, ben nog.maagd achteraan.

Plaats een Reactie