Vrouwen versieren en alcohol

15 Dec 2013, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Vrouwen versieren en alcohol: een gouden combinatie

Het lijkt onlosmakelijk verbonden: alcohol en uitgaan, alcohol en flirten, alcohol en seks. Bijna iedere man, die een avondje gaat flirten en een vrouw wil versieren, drinkt. Of beter gezegt, ZUIPT!

De eeuwenoude vraag: 'To zuip or not to zuip' komt naar voren. Werkt alcohol in ons voordeel mannen, of niet?

Vrouwen versieren met bier: een versierplan

Ten eerste wil ik duidelijk maken: ik hou van vrouwen. Ten tweede wil ik duidelijk maken: ik hou van bier.

In die volgorde, je ziet mij nooit een meisje afslaan voor een biertje. Andersom wel, helaas is me nog nooit aangeboden 'wilt u met deze dame naar bed of heeft u liever een flesje Hertog?'

OK ter zake. De meesten van jullie vinden drinken lekker en leuk. En natuurlijk gaat vrouwen versieren meestal beter met bier. Het heet niet voor niets 'vloeibaar zelfvertrouwen'. Ik noem het overigens liever 'sociaal glijmiddel', maar dat ter zijde.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Ik ga je hier dus niet afraden om te drinken terwijl je versiert, zoals veel coaches dat tegenwoordig doen. Wat ik wel voor je heb is een game plan, op maat voor de het niveau van game waarop je zit.

Absolute totale beginner a.k.a. 'Wanker'

Dit is voor zij onder jullie die al tijden niet uit zijn geweest. Voor zij die denken dat seks alleen plaats vindt op een beeldscherm. Voor hen:

Ga weer uit, ga uit en ga uit, ga uit, ga uit en ga uit, en ga dan nog wat meer uit.

Tenzij je ECHT NIET van drinken houdt, raad ik je aan wel wat te drinken. Weer uit je comfortzone komen is al een pijnlijke ervaring genoeg. Je voelt je in de kroeg waarschijnlijk als een feminist in een bordeel: niet bepaald op je gemak.

Drank verzacht dit scherpe randje, want dit randje voelt misschien als een mes op je keel. Je komt wat sneller los en het voorkomt dat je te snel opgeeft door te negatieve ervaringen. Wees WEL voorzichtig dat drank NIET je reden voor loskomen/vermaak wordt!!! Drink maximaal een glas of 4 zodat je er bij blijft met je hoofd.

Als je meer drinkt vergeet je de lessen van flirten en maak je keer op keer dezelfde fouten. Plus eindig je sommige avonden stomdronken wat slecht is voor je portemonnee, lichaam en game. But we´ve all been there right?

Beginneling a.k.a. 'Zoener'

OK je hebt al wel enige mate van succes met vrouwen. Vooral zoenen, maar niet altijd. Je gaat wel is met vrouwen naar bed, maar niet de meest lekkere vrouwen. Daarnaast ga je waarschijnlijk alleen met vrouwen naar bed als je enigszins dronken bent, en minder vaak in nuchtere staat.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Zelf heb ik deze norm: als ik het niet nuchter kan, maar wel dronken: dan is het nep. Daar kwam ik trouwens op toen ik erachter kwam dat ik nog NOOIT een one-nightstand had geregeld in nuchtere staat.

Ik daag je uit deze norm ook te handhaven. Ga uit, en doe dezelfde gekke dingen die je doet als je onder invloed bent. Open net zoveel vrouwen, flirt uitdagend met haar en kom plots ter zake midden in een gesprek dat nergens naar leidt: 'Goh, je bent wel een ontzettend lekker ding zeg.'

Ga een week lang nuchter uit, wat erg gemakkelijk gaat aangezien je minder slap nodig hebt als je niet drinkt, plus het kost ook nog 'ns geen drol. Ik heb dit vaker gedaan, en de meest voorname tip die ik voor je heb: ga naar plekken die je oprecht leuk vindt! Een disco met top 40 vind ik bijvoorbeeld alleen maar leuk als ik goed lam ben, dat was voor mij dus uitgesloten.

Ga bijvoorbeeld naar:
- gezellige barren
- salsa feestjes
- dansfeesten met je favoriete genre muziek
- alcohol-vrije feesten (Club Lite in Amsterdam of PLAY! in Utrecht)
- festivals
- borrels van www.couchsurfing.com (check de wekelijkse borrels waar een mix van locals, toeristen, reizigers en expats naartoe komen!)

Kortom, daag jezelf uit om minstens eens in de twee weken een weekend nuchter uit te gaan. Je hebt veel meer energie en je leert echt zo veel meer. Dit is essentieel voor vlotte vooruitgang, plus is het beter dit in een beginnersfase al te doen dan pas veel later. Je weg terug naar huis na een avond stappen is een heldere evaluatie, in plaats van een dromerige roes.

TIP: Guide: Vrouwen ontmoeten en aanspreken: Openingszinnen en gesprekstechnieken


Pro Tip:

Als bonus heb ik 17 grappige versierzinnen gemaakt. Dat is een gratis eBook dat je krijgt bij mijn Transformatiepakket.

Daarin vind je ook nog eens tips om vrouwen aan te spreken, en een gids om uit de friendzone te komen.

Het is gratis en voor nop, bekijk het hier.

Intermediate flirter a.k.a. 'Het lukt wel'

Je gaat al wel vaker met vrouwen naar bed. Maar gelijkertijd ben je niet helemaal waar je wil zijn. Misschien heb je nog niet écht die prachtige vrouwen die je wil date, of misschien blijft die droomrelelatie maar uit. Maar als je heel eerlijk bent dan zou je graag met meer mooiere vrouwen naar bed gaan. Dit is het niveau waar velen blijven steken in hun weg naar de piek van 'Mount versier vaardigheidd'.

Je gaat al met enige regelmaat uit, dus waarschijnlijk drink je vaak. In het geval dat je alcohol voor een groot deel hebt laten varen: laat het lekker voor wat het is, je hebt het niet nodig.

Waarschijnlijker is dat je nooit nuchter uitgaat (dat geld voor ongeveer 95% van de mannen in deze categorie. Bron: een onderzoek wat ik uit mijn duim zuig voor dit artikel). Ik daag je uit AL je gekke dronken fratsen NUCHTER uit te halen voor de periode van een MAAND. Ja. Je zult zien dat het uiteindelijk net zo gemakkelijk gaat na het initiele ongemak. Plus je bent helderder en je ruikt beter.

Mijn tip is om wederom alleen de plekken op te zoeken die makkelijk zijn nuchter leuk te vinden. En deze keer doe je er nog een schepje bovenop. Zoek de acties op waar je in nuchtere staat, HIGH van wordt. Denk aan risico's nemen, op vrouwen aflopen en ze plots optillen, in je armen nemen, wild erop los flirten, ultra direct openen en totaal gek verkleed gaan.

Daag jezelf uit en wees net zo los als wanneer je aangeschoten bent. Je zult zien dat je nuchter je net zo onder invloed kan gaan voelen. En je zelfvertrouwen neemt een enorme vlucht omdat jij dit allemaal NUCHTER kan!

Advanced flirten a.k.a. 'Versier-o-holic'

Heb jij nog wel tips nodig?

Eerder is het tijd om te zien waar je werkelijk behoefte aan hebt. Wil je een vriendin? Wil je trouwen? Wil je juist even los zijn van al die vrouwen terwijl je je op je innerlijke groei richt?

Een gevaar is dat je jezelf verliest in alle vrouwen. Kijk uit dat je vrouwen blijft zien als mensen, niet als veroveringen. Laat ook de aantrekkingskracht niet naar je hoofd stijgen! Ook jij kan altijd nog verder leren over relaties.

Peace out!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl8 Simpele tips om je onzekerheid met vrouwen te overwinnen
PijlVlinders in je buik: Zo werkt het en dít betekent het écht
PijlVriendschap Tussen Man en Vouw Mogelijk? De Keiharde Waarheid
Pijl18 Datingtermen die je NU moet weten: Datingcoach onthult

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

anoniem
goed blog!!! echt leuke geschreven, ga zo door man
bier
hahaha ik drink gewoon als ik chicks ga aanspreken niets mis mee joh

Plaats een Reactie