Wat vinden vrouwen leuk om te horen: 17 Krachtige voorbeelden

11 Dec 2020, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Rolt ze met haar ogen terwijl je het verkeerde ding zegt? Wil je weten wat te zeggen tegen je vriendin, of vrouwen in het algemeen?

Vandaag leer je precies (met voorbeeld zinnen) wat vrouwen leuk vinden om te horen.

Je krijgt:

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Na het lezen van dit artikel weet jij precies wat je moet zeggen om een vrouw te laten blozen.

Wat vinden vrouwen leuk om te horen: 17 voorbeelden

Zoals beloofd krijg je tal van voorbeelden van toffe dingen om te zeggen. Maar het gaat vaak niet om een simpel woordje of zinnetje... Het gaat erom dat je snapt hoe praten met vrouwen werkt.

En om dat écht goed te begrijpen loont het ook om eens stil te staan bij wat absoluut niet werkt...

#1: Speel het niet veilig

Let goed op, want dit is een conversatiefout die je je niet meer wil permitteren. Kijk, ik heb nogal medelijden met de meeste vrouwen. Tijdens een doorsnee date of avondje uit gapen ze zichzelf door hun gesprekken met mannen heen.

De kans is dus aanwezig dat dit ook bij jou is gebeurd. Geen zorgen. Ik ga je voorbeelden geven van wat te zeggen tegen vrouwen dat ze mooi vinden. Voorkom deze fout van de Gemiddelde Gert:

Het ‘veilig’ willen spelen.

Ze staat voor je. Je ziet een mogelijke vriendin, of toekomstige vrouw in haar.

Afbeelding

Dus je wilt het niet verpesten, ik snap het. En daarom ga je ‘veilige’ onderwerpen met haar bespreken. Helaas staat ‘veilig’ vaak gelijk aan ‘dodelijk saai’. Alsof je haar een cocktail serveert van melatonine, warme melk met honing, en diazepam. Slaapverwekkend.

Daarom geven we je voorbeeldzinnen mee.

Pro tip: Mijn beste voorbeeldzinnen voor je gesprekken houdt ik achter slot-en-grendel natuurlijk. ;) Maar hier geef ik 17 van mijn favoriete voorbeeldzinnen weg.

Door het veilig te spelen, ga je saaie dingen zeggen die een vrouw alleen wil horen als ze in slaap wil vallen:

De ironie die Gemiddelde Gert niet snapt is dit… door het ‘veilig te spelen’, maak je het juist ONVEILIG voor jezelf. Want een vrouw zal juist eerder afhaken door een saaie opmerking over haar werk die je haar stelt vanuit de intentie van ‘het gesprek gaande houden’.

Terwijl ze een iets hardere grap, een directer compliment, of een spannendere vraag ZEKER wel kan waarderen. Wat een vrouw graag hoort… is wanneer jij spreekt vanuit een heldere intentie.

Dus NIET dat je de volgende gedachtes hebt als je met haar praat:

Want wat hebben al deze gedachtes met elkaar gemeen? Denk even na… *Tik tik tik* Tijd is op.

Als je spreekt uit een intentie zoals hierboven beschreven, dan spreek je niet vanuit jezelf. Je spreekt enkel vanuit angst. Vanuit de wil om ‘goed genoeg gevonden te worden’. Vanuit de wil om haar te pleasen. Niet gezond. En niet nodig.

Dus wat vinden vrouwen dan wel leuk om te horen? Lees gauw verder...

#2: Spreek vanuit een gevende intentie

Je hebt mazzel. Dit is namelijk een van de belangrijkste conversatietips die ik je kan geven. Normaal gesproken is dit alleen bedoeld voor onze versiercurssen

Maar goed ik ben in een goede bui vandaag. Wat je moet snappen is dit: Als je tegen een vrouw spreekt dan gaat het er niet om welke vrouw het graag hoort...

Want wat alle vrouwen leuk vinden om te horen is wanneer jij spreekt vanuit een gevende intentie.

Huh? Wattes?

Kijk bro, ik kan je wel wat grappige zinnetjes geven om te zeggen. Maar als je ze uitspreekt als een natte washand, dan komt het natuurlijk nauwelijks over.

Dus spreekt met de intentie om haar te laten lachen, spreek met de intentie dat je haar dag wilt maken, spreek met de intentie om iets leuks bij te dragen aan het gesprek. De volgende dominante grap kun je tegen een vrouw zeggen. Maar hij zal enkel werken als je dit met de intentie van FUN zegt:

Je moet niet al te veel vragen van een vrouw… eigenlijk, er is maar één ding dat ik verwacht van een vrouw. En als ze dát geeft… dan vraag ik haar nooit meer om iets.

Oh? Wat is dat ene ding dan?

Gehoorzaamheid.

Zeg dit met een grijns. Het is een speels grapje, dat je zegt om plagerige dominantie in het gesprek te brengen. Je zult merken dat je je gesprekken veel gemakkelijker gaande kan houden zo.

#3 Complimenten die vrouwen leuk vinden om te horen

Wat vinden vrouwen nou leuk om te krijgen als het om complimenten aankomt.

Ik ga je een paar concrete dingen geven die je kunt zeggen tegen haar.  Bijvoorbeeld aan je vriendin, die ene leuke vrouw aan de bar of bij het vrouwen versieren in de club

Je oogt heel jong, maar toch kijk je wel volwassen uit je ogen.

Jij hebt een onwijs vrouwelijke uitstraling.

Wat leuk dat je rode lipstick draagt. Niet veel vrouwen durven dat meer tegenwoordig.

Zeg deze dingen alleen wanneer het ook ergens op slaat. Wanneer ze in haar tuinbroek staat te klussen, is het natuurlijk vreemd om een opmerking te maken over haar vrouwelijke uitstraling. Wat meiden leuk vinden, is wanneer je spreekt vanuit je 'hart'. Als dat te zweverig voor je is, denk aan:

Wees niet onbeleefd, wees eerlijk, spreek wat er leeft in jouw brein.

Video: 3 Krachtige mindset tips voor leuke gesprekken

Speciaal voor dit artikel heb ik een video geschoten in Barcelona. Ik had me weer eens kapot gewerkt na een flirtcursus, maar dan ben ik altijd het meest geïnspireerd. Tijdens video kan ik soms net een laag dieper gaan qua inzichten geven.

Je krijgt:

Bekijk hem hier:

#4 Gebruik het falen van anderen… in je voordeel

Een geniaal (en epic fail) voorbeeld. Net vertelde een maat me:

“Als ik aan de kassa sta, en iets wordt niet gescand, dan grap ik altijd ‘oh, dan is het vast gratis’. Maar toen zag ik een meme op 9gag dat kassières dat blijkbaar heel de dag horen… dacht ik even origineel te zijn.”

Niet grappig. Hetzelfde doen véél mannen wanneer ze gesprekken beginnen met vrouwen.

Op ’n dag stond ik een vrouw te versieren in een club. Ze ziet er zeer exotisch uit. Dus vraag ik naar haar afkomst. Ze blijkt uit Kazachstan te komen.

Een kennis van me komt even bij ons aan de bar staan, hij vraagt haar waar ze vandaan komt. Ze geeft antwoord. En hij doet het meest voorspelbare: “Ah, hetzelfde land net is Borat!!!”

Afbeelding

Hij zegt het alsof hij de eerste is die ooit met die opmerking is gekomen... Zij rolt met haar ogen, en draait zich weer naar mij. Die grap heeft ze al 1000x gehoord bro. Dus:

Dus wat vindt een vrouw dan leuk om te horen? Simpel. Toon je sociale intelligentie. Namelijk dat jij snapt dat al die maloten constant over hetzelfde beginnen.

Dus heet ze Manon?

Ik bied hierbij mijn excuses aan namens alle mannen, omdat er vast iets te veel mannen héél origineel ‘Manon’ gaan zingen voor je.

Nu toon je dat je haar begrijpt, op een grappige manier. In sommige gevallen zoals de dame uit Kazachstan en Borat… dan weet je al dat ze die opmerking al zo vaak hoort, dat je er niet eens over wilt beginnen.

#5 Wat je tegen je vriendin kan zeggen

Ken je haar al langer? Is ze je vriendin of ben je aan het daten? Dan zijn een aantal specifieke dingen goed om te zeggen.

Soms vergeet je het, maar zelfs de leukste en mooiste vrouwen zijn vaak een pietsie onzeker. Eén van de mooiste vrouwen die ik heb gedate was vrijwel overal onzeker over.

Klinkt gek? Juist omdat iedere man met haar wil daten… is ze in twijfel of mensen haar leuk vinden om wie ze is… of dat ze haar leuk vinden enkel vanwege haar uiterlijk.

Afbeelding

(Straks toon ik je een video die ik met dit vriendinnetje heb gemaakt.)

Dus wat is mijn punt? Vrouwen zijn onzeker, en jij kan haar zich goed laten voelen door de juiste dingen te zeggen. Eén van de dingen waar je vriendin over kan twijfelen is:

"Vinden zijn vrienden mij wel leuk…? Misschien vinden ze me wel stom?"

Wat óók nog eens zo is: Mensen roddelen… maar veel mensen zeggen ook juist veel positieve dingen achter iemand hun rug om.

Dus benoem het juist als je vrienden toffe dingen over je vriendin zeggen. Iedereen is altijd benieuwd naar wat anderen over je zeggen. Met name als je er zelf niet bij bent. Nu geef je haar een kijkje in wat er achter haar rug om wordt gezegd, op een positieve manier.

#6 Wat vrouwen NIET willen dat je zegt als openingszin

Tijdens het ontmoeten van vrouwen, kunnen 10.000 dingen fout gaan. Voorbeeld zien?

Samen met één van m’n vriendinnen maakte ik deze video:

Wat je krijgt:

Nu heb je een beter idee van je openingszin in het gesprek. Alleen heb je daar geen bal aan, als je niet weet wat je daarna moet zeggen.

Omdat het zo vervelend is, als je daar staat met je mond vol tanden tegenover een leuke meid... Daarom heb ik een toffe bonus voor je, een download van 17 toffe dingen om te zeggen in je gesprekken.

Je komt dan gelijk op mijn dagelijkse versier motivatie nieuwsbrief. Download de 17 zinnen hier.

#7: Zo maak je echte impact tijdens het complimenteren

Veel vrouwen moeten de meest suffe dingen aanhoren als compliment. Zoals: "Je ziet er leuk uit..."

Meestal zijn de complimenten die vrouwen horen:

Yes. Leuk al die complimenten. Maar zoals ik eens in slaap ben gevallen op een tantraseksfeestje op Ibiza… al het goede, gaat ook eens vervelen. Complimenten ook.

(Trouwens, één keer gaf ik een vrouw een compliment waarvoor ze me jaren later nog bedankte... Als je wilt weten hoe je dat ook doet, lees dan het onderstaande artikel over complimenten geven.)

Pijl Hoe je haar dag maakt in 17 complimenten

Dus hoe maak je complimenten die meiden graag willen horen.

Afbeelding

Voorkom de eerdergenoemde fouten… en buig ze om. Dat betekent dat je je compliment specifiek, persoonlijk, en origineel wil maken.

Hoe? Zeg haar niet dat ze ‘er leuk uitziet vandaag’. Zeg:

Je bent elegant gekleed, je doet me een beetje denken aan een [vul iets specifieks in].

Tussen de haakjes noem je iets dat in je opkwam. Bijvoorbeeld een:

Geintje, zeg dat laatste natuurlijk nooit.

Pro tip: Een goed voorbeeld van dit principe is de Messi versiertruc (video tutorial), waarbij je direct inspeelt op haar persoonlijkheid.

Nu hoef je niet altijd super creatief te zijn. Onthoud dit:

Je hebt schattige witte oorbellen in, staat leuk bij je jurk.

Is veel beter dan:

Je hebt leuke oorbellen.

Hoe maak je dan een compliment over haar innerlijk? Met name als je haar nog niet zo goed kent? Dat leer ik je in deze video, inclusief 5 stappen om vrouwen aan te spreken.

In deze video krijg je:

#8 Gesprekstechniek om haar te versieren

Jaren terug… Ik werkte op een suf huisjespark als vakantiewerk. In die tijd bakte ik nog geen ene poffer klaar met de dames. En op dat huisjespark was er één dude die alle vrouwen versierde…

Vreemd. Want hij was zo lelijk dat het pijn deed aan je ogen. Niet dat ik de mooiste ben, maar ik het was verbazend dat hij met werkelijk iedere chick daar aan het regelen was.

Dus besloot ik op mijn ego in te slikken. En hem te vragen: “Wat doe je toch bij al die meiden?”

Zijn antwoord verbaasde me. Hij zei:

“Je moet gewoon veel plannen met haar maken. Grappige dingen voorstellen om te gaan doen. Het hoeft niet eens serieus te zijn. Dat vinden vrouwen leuk om te horen.”

Hmmm. Na jaren aan experimenteren met versierzinnen, technieken, en de diepere principes achter het verleiden van vrouwen… bouwde ik dit tot een heuse techniek.

We noemen dit bij AttractionGym toekomstprojecties. Waarbij je een projectie maakt van wat jullie plannen zijn in de toekomst. Vrouwen vinden dit super leuk om te horen.

Waarom? Veel mannen stimuleren enkel haar ratio met alle gespreksstof die gaat over politiek… werk… feiten… Dat is soms prima, maar dit wordt uiteindelijk saai.

Afbeelding

Als je een toekomstprojectie maakt, dan doe je véél meer. Want je stimuleert op deze manier haar beeldende vermogen, terwijl zij zich begint in te leven in het verhaal dat je schetst. Waardoor je ook haar emotionele brein stimuleert.

Ze begint nu jullie voor te stellen, terwijl ze emoties bij je begint te ervaren.

Waarschuwing: Dit is exact wat er gebeurt als je verliefd wordt. Want je gaat je inbeelden hoe je allemaal dingen doet met de vrouw waar je gek op bent: knuffelen, reisjes maken, samen wakker worden en vrijen. Dus pas op in hoeverre je dit inzet.

Maak eens een aantal grappige plannen met haar. Het kan zo extreem zijn (niet serieus) als een wereldreis samen maken. Of juist iets realistischer, zoals samen een hippe nieuwe juicebar uitchecken in jouw stad.

Nu heb je gelijk een werkelijk plan om uit te voeren, voor wanneer je haar op date vraagt via tekst.

Wil je trouwens weten wat vrouwen leuk vinden om te doen op een date? Bekijk dan eens dit artikel: 

Pijl33 Originele date ideeen die wél echt impact maken

#9 Wat vrouwen leuk vinden om te horen op Whatsapp / Chat

De echte wereld en de online wereld zijn nét een tikje anders. Als je in real life een opmerking naar haar maakt, dan zal ze ALTIJD een reactie geven… positief of negatief. Natuurlijk, ze kan kortaf zijn, of suf reageren. Maar ze geeft een reactie.

Op WhatsApp kan het plots stil zijn. En je krijgt niets meer terug gestuurd.

Als je trouwens 3 voorbeeldzinnen wilt, voor als ze niet meer reageert op Whatsapp… Check dan deze video:

Pro tip: Download het spiekbriefje… Met 17 voorbeeldzinnen voor Whatsapp.

Dus wat kun je sturen? Wat vinden vrouwen leuk om te horen online? 

Veel mannen denken dat ze veel vragen moeten stellen. Of steeds toffe dingen over hun eigen leven moeten melden. Helemaal fout.

De beste manier om je gesprekken leuker te krijgen (online en offline) is door de gesprekken door juist in te haken op haar interesses.

Dus houdt ze van psychologie? Stuur haar een boeiend artikel hierover door. Houdt ze van katten? Verstuur haar aan idiote kattenvideo of plaatje. (Half het internet staat er vol mee.)

Wat we nog niet hebben behandeld is één belangrijk onderdeel: Namelijk leuke vragen die je aan haar kan stellen.

#10 Vragen die meiden leuk vinden als je ze stelt

Zolang je weg blijft van de saaie vragen die we eerder hebben besproken… Is er hoop.

Want er zijn natuurlijk wél heel veel leuke dingen die je kan vragen. Een écht originele vraag vinden meiden leuk om te horen en beantwoorden. Dus neem deze voorbeeld vragen van me over:

Wat is het meest spannende dat je hebt gedaan in de laatste 6 maanden?

Door een specifieke tijd te geven waarin ze een keuze moet maken, maak je het gemakellijker voor haar om iets leuks te noemen. Het is gemakkelijker te beantwoorden dan “Wat is het meest spannende dat je OOIT hebt gedaan.”.

Nog een voorbeeld vraag die ze leuk zal vinden:

Als je een keuze moest maken, tussen een heel knappe man (maar hij is straatarm..). En een andere kerel, die juist niet zo knap is, maar hij is super rijk… Wie zou je dan kiezen?

Afbeelding

Dit soort dilemma’s vinden vrouwen altijd leuk om te beantwoorden. Zo kom je op random leuke gespreksonderwerpen. Het is een goede manier om haar uit te dagen. En je praat meteen over een boeiend onderwerp: relaties.

De belangrijkste tip…

Nu heb je veel vragen, zinnen, voorbeelden gekregen die een vrouw graag hoort. Maar ik ga heel eerlijk zijn…

Dit maakt nog maar slechts 9% uit van alle aantrekkingskracht die ze voor je voelt.

Want uiteindelijk wordt dit opgebouwd in dingen als lichaamstaal en diepere principes van verleiden.

Daarvoor heb ik een gratis Transformatiepakket voor je samengesteld.

Dat kun je downloaden hieronder, zodat je direct kan beginnen met aantrekkelijker zijn voor vrouwen.

Geniet!

Je bro,
Daan de Ram

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl10 Mannelijke eigenschappen waar vrouwen als een blok voor vallen
PijlZelfverzekerder worden: 19 Tips voor ijzersterk zelfvertrouwen
PijlHoe krijg ik een vriendin? 13 Must-have tips en het master-stappenplan
PijlHoe versier je een vrouw: Zoenen in 6 stappen + 19 tips

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Jeroen
Moet je uitkijken dat je niet 100% haar naar de oren praat, maar de zinnen zoals je aangeeft zegt vanuit plezier. Of denk ik nu te veel er over na? Snap dat je fun en plezier wilt hebben, want dat is belangrijker dan een zinnetje om te zeggen. Waar ligt de scheidslijn?
Reacties
Daan de Ram
De zinnen zijn inderdaad ter suggestie, en je moet kijken wat bij je past. Als je iets zegt omdat 'denkt dat het goed is', dan komt het uit een zwakke intentie (zie de 2e tip hierover).

Een sterke intentie is altijd belangrijker dan een goede zin om tegen een vrouw te zeggen dus.
Tim
Hier nog iets dat je altijd kan zeggen tegen een vrouw: Fuck you!
Reacties
Gert-Jan
Haha Incel Alert
Mo
Maar ook echt hahaha deze gast kan Daan zelfs niet redde
correctie
De waarheid ligt in het niet-geven om wat iemand, en dus ook vrouwen, en dus ook een vrouw, wil horen. Wel in de positieve, en niet in de negatieve, zin van het woord. Het is heel simpel: toon dat je begrijpt wat zij wil door jezelf te zijn.
Brandon
Ik dacht, fuck it! Ik ga haar aanspreken. Knappe meid!!! Bleek ze vaak last te hebben van domme opmerkingen. Net wat ik dacht... Hierop geanticipeerd en 2 uur lang een super relaxed gesprek gehad. Het liep zeer smooth. Samen de nacht doorgebracht. Bleek ze een model te zijn. Tja...
Na die nacht zijn we niet meer bij elkaar weggeweest. 4 jaar geleden nu.
Ik had zelden succes met versieren, alleen met haar ging het super.

Plaats een Reactie