Wil je haar versieren? Heb meer lol dan zij! Flirt tips

03 Jan 2015, door datingcoach Daan de Ram in Flirttips

Zelfvermaak is één van de grootste sleutel van het verleidingspel

De kunst van het vrouwen versieren is een spel. Net als bij ieder ander spel wordt je er beter in naarmate je het vaker speelt. Als je ons blog volgt heb je dat al door (doe je het ook?!). Maar wat maar weinig mannen doorhebben is dat je bij het spel dat ‘vrouwen versieren’ heet,  niet alleen de vrouw bespeelt. Minstens zo een groot deel van het verleidingsproces bestaat uit het bespelen van jezelf: van je eigen gedachten en gevoelens!

Het is van groot belang als je uitgaat om vrouwen te ontmoeten dat je in de juiste ‘state’ of ‘zone’ geraakt, een staat waarin je zelfverzekerd en expressief bent. En vooral veel plezier hebt!

 Als jij meer plezier hebt dan de vrouwen die je aanspreekt dan ben jij feitelijk aantrekkelijker dan zij. Jij zal dan deel uit willen maken van jouw feestje, in plaats van andersom. De vraag is dus: hoe bespeel je jezelf zodanig dat je plezier hebt en in ‘state’ kunt komen?

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Om vrouwen te versiern dien jij te weten wat jij grappig vindt

Neem eens een moment en bedenk je wat je nou echt grappig vindt. Waar moet je nou echt hard om lachen. Gebruik deze onderwerpen en grappen als je uitgaat om jezelf te gamen. Ik zal een paar voorbeelden geven van wat ik echt grappig vind en hoe ik dit gebruik in de clubs en bars.

Ik vind het bijvoorbeeld super grappig om een gesprek zo ongemakkelijk te maken dat de vrouw zich even geen raad weet. Stel ik vraag aan een vrouw: “wat is je favoriete eten?” Vervolgens antwoord zij Italiaans of Japans of wat dan ook. Vervolgens vraag ik in de meest neutrale toon, alsof het de normaalste vraag in de wereld is: “En lust je ook piemels?”

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Deze vraag zal haar voor één seconde even op het verkeerde been zetten omdat de toon en de inhoud van de vraag totaal niet met elkaar overeenstemmen. En omdat het volkomen absurd is uiteraard. BOEM, Nu heb jij de leiding in het gesprek, als je die niet al had.

Een ander voorbeeld waar ik veel plezier aan beleef is om heel subtiel een belediging uit te spreken, maar precies op de toon waarop je normaal een compliment geeft.

Stel de vrouw zegt: “ik ben moe”. Dan antwoord ik, op een enthousiaste toon met: “Oh wat cool zeg. Mijn opa en oma zijn ook zo vaak moe”. In haar hoofd gebeurt er iets op dat moment: ‘Wacht even. Vergelijkt hij mij nou met z’n opa en oma?’.

De kunst is dat jij, nog voor dat ze kan reageren, alweer over een ander onderwerp begonnen bent. Soms vind ik het leuk om in het begin van de avond, gewoon om mezelf te vermaken, vrouwen de meest belachelijke over-de-top leugens te vertellen. Het moet er dik bovenop liggen dat je liegt. Bijvoorbeeld als ze vraagt wat voor werk je doet dat je een super belachelijk beroep verzint dat helemaal niet bestaat.

Of als ze vraagt hoe je heet dat je antwoord met de meest belachelijke naam die je kunt bedenken zoals bijvoorbeeld ‘Erik-Boudewijn-Karel Junior’ of ‘Brandewijn de Derde’ of zo iets. Belangrijk is dat jij het ook echt grappig vindt. Als ze vervolgens je verwijt dat je liegt, dan reageer je superoverdreven: “hoe wist je dat ik loog?” Blijf acteren dat je verbaasd bent, totdat je zelf in lachen uitbarst.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Vrouwen versieren is een kwestie van je onderscheiden

Al bovengenoemde voorbeelden zijn amusant voor jezelf, maar ze doen ook nog iets anders. Ze doorbreken de automatische patronen bij de vrouw. En dat is precies wat je wilt. Vrouwen hebben vaak patronen waarbij ze de mannen waarmee ze praten automatische antwoord geven zoals: “ik heb een vriend” of “een dame hoor je niet haar leeftijd te vragen”.

Zeker de knappe vrouwen die vaak worden aangesproken hebben een set standaard antwoorden klaar om saaie mannen af te poeieren. Wat jij wil is die automatische patronen doorbreken.

Door te doen wat ik heb beschreven gebeuren er twee dingen: Ten eerste gaat de vrouw zich afvragen waarom je doet zoals je doet. De meeste andere mannen die met haar praten communiceren constant: ‘Please like me!’. Maar jij niet. Je onderscheidt je van de andere mannen en dat is precies wat je wilt.  

Ze moet daadwerkelijk nadenken over hoe ze zal reageren. Ze maakt het niet of nauwelijks mee dat mannen zo praten en doen. Met als gevolg dat haar standaard patronen worden doorbroken. Wanneer een persoon is zo'n licht verwarde toestand is staan haar mind volledig open voor wat jij daar in stopt.

Het belangrijkste is dat jij lol hebt. Het verleidings- of veroveringsspel is er om plezier aan te beleven. Zonder lol wordt het heel moeilijk om haar 'jouw wereld in te zuigen'. De mindset die je wilt hebben is dat de vrouwen die je tegenkomt er zijn voor jouw amusement!

Je kans op succes met vrouwen is het grootst als je in ‘state’ bent en plezier hebt.  Blijf daarom gefocust op het proces en niet op de uitkomst. Het proces is het doel en het proces is leuk! De vrouwen zijn de kers op het toetje...

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlZe belt niet terug? 7 Redenen + 7 tips om haar te versieren
PijlVersieren op Facebook: 12 Tips van aanspreken tot afspreken
PijlOnline dating profieltekst: 7 Tips voor een aantrekkelijk profiel
PijlVan One-Night Stand naar Scharrel of Relatie: Zo doe je dat

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie