Geen Zin In Seks

Door datingcoach Daan de Ram

Geen zin in seks? Wanneer je in een relatie zit kan het voorkomen dat de een meer zin heeft in seks als de ander. Belangrijk is dat seks niet tot machtsmiddel wordt gemaakt. Een aantal zaken kunnen een rol spelen welke ik hier zal bespreken. Allereerst kan het zijn dat een ongezonde levenstijl leidt tot bepaalde hormonale onbalans in het lichaam. Dit kan door levenstijl veranderingen gecorrigeerd worden.

In dezelfde categorie valt overmatige stress. Als dit komt door structurele factoren dan dienen deze aangepakt te worden. Het kan ook simpelweg zijn dat zij haar dag niet heeft. Als je haar behoefte boven die van jezelf stelt bouw je veel goodwill op. Het vertrouwen dat je daarmee opbouwt kan betekenen dat je later geweldige seks zult hebben. Toch moet dat niet het uitgangspunt zijn. Geven dient onbaatzuchtig te zijn.

Seks is geen transactie, en als het dat wel wordt dan gaat dat ten koste van de seksbeleving. Verwacht dan inderdaad dat ze vaker geen zin in seks zal hebben. Voorwaarde voor goede seks is dat het in de relatie ook goed zit. En relatie kun je opvatten in de ruime zin des woords. Ook een one night stand is een relatie, deze heeft slechts een andere vorm dan bijvoorbeeld een huwelijk.

Als je echt serieus beter wilt worden met vrouwen dan is Het Geheim Van Aantrekkingskracht de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken.

Het geeft je niet alleen de inzichte en tools waarmee jij op natuurlijke manier die aantrekkelijke man wordt, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om eindelijk keihard aan de slag te gaan in de praktijk.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over Het Geheim Van Aantrekkingskracht HIER

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Populaire artikelen: