Leiderschap En Overvloed Met Vrouwen (Versierverslag)

03 Nov 2012, door datingcoach Daan de Ram in Alpha man

Leiderschap en overvloed met vrouwen

Hieronder een verleidingsverslag geschreven, waarbij een leiderschapsmentaliteit en het abundance mindset / het overvloedsdenken de basis vormden. Voor wie niet bekend is met de abundance mindset, dit is de volgende manier van denken. Doordat je bereidt bent een dame ‘te laten gaan’ en je vervolgens aantrekkelijk voor haar wordt.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Met het onderstaande verleidingsverslag ga ik je een beeld geven van hoe de leiderschap en de abundance mindset, ook wel de kracht van ‘I don’t give shit’, werken in de praktijk ;-). 

Verleidingsverslag

Een korte achtergrondschets. De afgelopen tijd heb ik een teamproject gedaan, waar samen met een man en drie vrouwen heb een klus moest klaren. Vanaf het begin trol ik de leidersrol naar me toe. Ik nam de meeste verantwoordelijkheid op me, ik was het meest actief en ik had de meeste ideeën. Belangrijker nog, ik zorgde dat iedereen zich gezien voelde.

Ik doe dat van nature al, ik vind het namelijk mooi om andere mensen te kunnen beïnvloeden. Maar het is ook een keuze; het is de manier waarop ik me wil positioneren.

Hoe zorg je ervoor dat je een leidersrol krijgt?

We hebben waarschijnlijk allemaal wel gelezen waarom het belangrijk is om de leidersrol in te nemen. Lastiger is HOE je ervoor zorgt dat anderen je deze rol ook gunnen. Wat maakt dat de één de rol krijgt en de ander niet? Dat komt door een goed begrip van wat leiderschap inhoudt, je realiseren WAAROM je die rol wilt en vervolgens bereid zijn om de energie erin te steken die dat kost.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Wat maakt dat anderen iemands leiderschapsrol erkennen? Dat komt door HOE of WIE je bent. Je creëert deze positie door MEER ENTHOUSIASME te steken in wat moet gebeuren dan anderen. Het is een nederigheid, bereid zijn energie te investeren zonder er iets voor terug te verwachten. Leiderschap is namelijk wat anders dan een transactie.

Daarnaast vraagt het veel energie om je IN TE LEVEN en te zorgen dat zoveel mogelijk in ieders BEHOEFTEN wordt voorzien. Samengevat is het empathie en energie die zorgen dat mensen jouw inbreng als waardevol ervaren. Maar alleen de leidersrol is niet genoeg. Je wilt ook communiceren dat je denkt vanuit overvloed, met name ook wanneer het om vrouwen versieren gaat.

Een Russische schoonheid

Terug naar mij projectgroepje. Tijdens een avondje stappen, zijnde een team building uitje, zat ik samen buiten met één van de vrouwelijke teamgenotes, een Russische schoonheid en een schatje.

Op een gegeven moment keken we elkaar in de ogen aan en voelde ik de ‘instant connectie’. We bleven elkaar in de ogen aankijken en ik merkte dat ik haar na 5 minuten al kon zoenen. Maar ik realiseerde me dat dat zonde zou zijn van het moment..!

De ‘instant isolatie’ techniek

Het niet direct zoenen van een dame, terwijl je dat wel kunt, zorgt voor een subtiele maar krachtige spanningsopbouw. Door voelbaar oogcontact met een dame (ik kijk altijd in het linker oog van een dame) ‘isoleer’ je een dame als het ware, zonder fysiek van locatie te veranderen. Ik noem deze ‘techniek’ dan ook ‘instant isolatie’.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Iets later heb ik de dame wel gezoend, om daarna weer de club in te gaan. In een vorige blogpost had ik geschreven over luxe problemen. Daar had ik die avond zeker last van! In de club stond ik te dansen op een van de podia en vier verschillende dames die ik in de afgelopen tijd heb versierd (zonder dat de dames het wisten van elkaar) begonnen tegelijkertijd tegen me aan te dansen.

Haar negeren

Ok, weer terug naar de Russische dame uit mijn projectgroep. We hadden gezoend en verder niets. Ik vond het wel best. Gedurende daaropvolgende dagen heb ik dan ook geen poging ondernomen om haar te zoenen, te versieren of haar speciale aandacht te geven. Ik ben volstrekt op dezelfde manier met haar blijven omgaan als voordat we hadden gezoend.

Een week later hadden trokken we weer samen op. Een leuke dag met vertier, dingen bezoeken in de stad e.d. Gedurende de dag begon ik haar beetje te teasen en de spanning langzaam op te bouwen. Vlak voordat we ’s avonds weer gingen stappen had ik haar weer gezoend. Het gevolg, in de club zat ze voortdurend achter me aan, maar hier ging ik niet direct op in.

Don’t give a shit attitude

In plaats van haar te zoenen, gaf ik haar een zoentje op haar neus en ging ik met andere mensen praten. Ze bleef me opzoeken en ik gaf haar maar mondjesmaat de aandacht waar ze naar op zoek was. Ik had aan het einde van de avond niet het doel om haar mee naar huis te nemen. Ik hield de optie wel open, maar met een abundance mindset is het enige wat telt, de ‘I don’t give a shit attitude’.

Op weg in de taxi behield ik de spanning en op gegeven moment zei ik, “ik denk dat het leuk is als je meegaat, in plaats van dat je naar je eigen kamer gaat”. That’s it, ik zei niets meer en niets minder. Ik bleef haar in de ogen kijken en liet het moment zijn wat het was. Ze was verkocht. Ik hoef je niet uit te leggen hoe de rest van de onze nacht verliep ;-).

James Bond of een one night stand?

Was het een one-night stand? Ik weet het niet. Het was in ieder geval niet mijn intentie. Ik houd gewoon alle opties open en wil niet te veel verwachtingen scheppen. Mijn volgende move? Een Russische dame meenemen naar James Bond heeft wel wat, dus wie weet begin ik daar mee ;-).

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl285 leukste, grappigste & beste openingszinnen (Die werken)
Pijl30 bindingsangst symptomen (Man / Vrouw) + Zo overwin je het
PijlTinder's nieuwste veiligheidsfuncties 'Stoort Dit Jou' en 'Weet Je Het Zeker'
PijlNeil Strauss The Game: 7 Trucs die Geweldig Werken in Nederland

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie