Neuktechnieken om haar makkelijk een orgasme te bezorgen

01 Mar 2014, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Welke neuktechnieken laten haar gegarandeerd klaarkomen?

WADDUP PLAYER?

Seks tips uit eigen ervaring zijn de beste seks tips. Afgelopen weekend had ik seks met een vrouw en ze zei me vooraf nog dat ze meestal niet gemakkelijk klaarkomt. 

Na een uur seks komen we tegelijkertijd klaar. Ze bedankte me bijna en complimenteerde me op mijn vaardigheden in bed. Vaker afspreken was geen probleem. Dit is niet omdat ik zo geweldig ben (dat ook), maar allemaal dankzij deze neuktechnieken die ik met jou ga delen!

Een vrouw laten klaarkomen door je neuktechniek

Ik snap dat "een uur lang seks" en "gelijkertijd klaarkomen" misschien niet heel makkelijk haalbaar klinkt. Maar echt, het is fucking makkelijk. Fucking ja.

Wat wij mannen namelijk verkeerd begrijpen is dit. Wij kijken porno, daar zien we hoe een vrouw keihard geneukt worden. We zien dat een pompende beweging wordt gemaakt en dat de vrouw gaat helemaal uit haar dak gaat. Hard neuken.

DIT IS BULLSHIT.

Er wordt een pompende beweging gemaakt omdat WIJ dat geil vinden. Dit stimuleert de penis namelijk het meest. Die vrouw acteert en die kerel zit onder de drugs, er is dus niets echt aan.

Neuktechnieken die rekening houden met haar speciale plekje: de clitoris

Ik ben benieuwd of dit je wel eens is opgevallen: als je seks hebt en de vrouw gaat bovenop: maakt ze dan meer een pompende, of meer een wrijvende beweging? 

Meestal zal dit het tweede antwoord zijn, een wrijvende beweging. Zo stimuleert ze namelijk zowel het binnenste van haar vagina en met name haar clitoris! 

Neuktechniek om een vrouw te laten klaarkomen

Wat je moet doen is niet alleen maar die pompende beweging maken. Dat vind ze ook lekker, en doe dat vooral OOK, maar doe vooral ook het volgende!

Als je in haar bent, duw dan rustig en langzaam je piemel dieper in haar. Het kan nog een stukje verder dan je zou denken, geloof me. Je zal zien hoe dit haar opwindt, als je denkt dat je niet dieper kan, span dan je piemel aan. Dit geeft haar waarschijnlijk een gevoel wat ze nog nooit zo diep heeft ervaren. Dit is dus wat anders dan hard neuken.

Wat je nu doet is op een normaal tempo haar neuken. Je gaat nu met je lul BIJNA niet haar kut uit. Het lijkt dus meer op die wrijvende beweging die vrouwen maken. Hierdoor stimuleer je haar clitoris maximaal. Je kan dit afwisselen met een soort draaiende beweging die je met je heupen maakt over haar kut heen.

Nog een voordeel van deze neuktechniek: controle

Het voordeel is dat jijzelf nu minder gestimuleerd word. Je kan dit dus doen als je voelt dat je bijna klaarkomt, maar nog niet wilt klaarkomen. Het is echt een gouden tip voor als je voor het eerst seks met haar hebt. Je laat zien dat je wel weet waar je mee bezig bent. Jij weet hoe je haar een orgasme moet geven in plaats van alleen aan jezelf te denken!

Omdat je nu zelf minder gestimuleerd word, is een uur seks hebben geen probleem. Je kan met deze neuk techniek de seks rustig opbouwen. Als je haar clitoris goed stimuleert dan voel je automatisch ook aan wanneer de vrouw bijna klaarkomt. Hierdoor is samen klaarkomen ook direct gemakkelijker!

Adios amigos! En chickas: geen dank!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlSquirten: seks tips om haar spuitend te laten klaarkomen
Pijl
PijlVijftig Tinten Grijs - Zo krijg je de Christian Grey factor
PijlHoe maak ik haar geil? Seks Tips

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

menno
OK NICE MAN, ik ben gewoon terug gaan zoeken naar je Blog want je tip over dat je heel diep in haar blijft WERKT ECHT SUPER NICE!!! THX!!! :D ;) ;)

Plaats een Reactie