Squirting: zo geef je haar haar eerste spuitorgasme

03 Jan 2014, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Geef haar een squirting orgasme dat ze nooit meer vergeet

Je hebt vast wel eens gehoord dat een vrouw een man moet vertrouwen om van de seks te kunnen genieten? Mooi, want dat geldt zeker als je haar wilt laten squirten. De reden is dat squirting nog meer vertrouwen vraagt, is dat een vrouw een gevoel moet toelaten alsof zij plast – met jouw vingers (of penis) in haar!

Om te beginnen een vraag: weet jij het verschil tussen een clitoraal en een vaginaal orgasme? Een clitoraal orgasme krijgt een vrouw door de stimulatie van haar clitoris (clit), en een vaginaal orgasme door de stimulatie van de vaginawand. Dat wist je wel. Maar wist je ook dat een vrouw maar één keer een clit orgasme kan ervaren, vergelijkbaar met het orgasme van een man.

We kunnen het misschien wel vaker, maar daar moeten vaak wel onze best voor doen. Een vaginaal orgasme is een stuk makkelijker voor haar om te krijgen. En ze kan er ook meerdere achter elkaar krijgen. De reden is dat de clit, met de zenuwuiteinden die samenkomen erg gevoelig wordt na een orgasme. En de vaginawand niet. De laatste leidt alleen maar tot meer intensiteit, waarbij er genotsgolven door het hele lichaam stromen.

Haar laten squirten begint met voorspel

Goed voorspel begint met creativiteit en geduld. Zoen, streel en lik haar op plekjes die je normaal overslaat. Denk aan de binnenkant van haar elleboog, haar nek, sleutelbeen, zelfs de knokkels tussen haar vingers. Verken haar hele lichaam en vind de plekjes die haar opwinden. En bedenk, het genot zit hem in de reis zelf: het ontdekken en verkennen. Neem de tijd.

Fluister in haar oor hoe mooi je haar vindt en hoe ze jou opwindt. Kijk haar in de ogen en streel haar langzaam met je vingertoppen, waarbij je nauwelijks aanraakt. Zeg hoe mooi je haar borsten vindt, hoe sexy haar benen zijn en hoe vrouwelijk ze eruit ziet. Seks is zeker ook een mentale activiteit dus kijk haar af en toe verleidelijk aan en laat merken dat je om haar geeft.

Vervolgens wil je haar g-spot opwarmen alvorens je tot het squirten over gaat. Je doet dit door de juiste seksposities, met name doggy style. Zorg wel dat je zo veel mogelijk over haar heen leunt, zodat de kop van je penis de voorkant van haar vaginawand raakt. Dat is waar haar g-spot zit.

Weten waar de g-spot zit is stap twee van squirting

Als je niet weet waar de g-spot zit, bekijk dan dit filmpje.

De g-spot zit dus 1-2 vingerkootjes diep aan de voorkant van haar vaginawand.

Vervolgens is het belangrijk te zorgen dat je voorbereid bent. Als de vrouw nog niet erg nat is gebruik dan een glijmiddel. Een uitstekend natuurlijk glijmiddels is druivenpit olie (grape seed oil). Ook wil je ervoor zorgen dat je vinger nagels geknipt zijn en dat er geen randjes aan zitten (gebruik anders een nagelvijl). Zodra je de g-spot begint te stimuleren zul je merken dat deze ietwat opgezwollen raakt. Ook zul je merken dat ze een stuk natter wordt.

Vinger haar naar een spuitorgasme

Je wilt naast haar plaats nemen, terwijl je over haar heen leunt zodat je maximaal kracht kunt zetten. Als je haar namelijk naar een orgasme wilt vingeren zul je flink wat druk moeten uitoefenen, gedurende 5 tot 15 minuten. Je kunt hiervoor verschillende technieken gebruiken.

Je kunt bijvoorbeeld kringetjes om de g-spot draaien, voor lichte stimulatie. Wanneer je haar echt wilt laten squirten dien je de ‘kom hier’-beweging te maken, met je twee middelste vingers, waarbij je veel druk uitoefent zodat echt heel haar lichaam meebeweegt. Je kunt ook nog het tegenovergestelde van de ‘kom hier’-beweging doen, het blijft een kwestie van experimenteren om uit te vinden waar zij van geniet.

Leg maar gerust een handdoek neer zodat niet heel je bed nat wordt. En kan namelijk erg veel vocht vrij komen, soms lijkt het wel een liter of meer. Als het de eerste keer is dat je haar laat squirten en ze is wat zenuwachtig, vertel haar dan dat je ervan geniet als ze samen met jou dit wil uitproberen. Maak haar ook duidelijk dat jij ervan geniet als zij geniet.

Laat haar mentaal squirten

Seks is en blijft voor een groot deel iets mentaals. Dus als je haar ook mentaal begeleidt naar een spuitorgasme zal ze eerder en harder klaar kunnen komen. Het hangt er maar net van waar zij van houdt. Sommige vrouwen houden van lieve woordjes, zoals hoe dicht je je bij haar voelt. Anderen van keiharde dirty talk, over hoe hard je lul van haar wordt tot hoe geil je het vindt om haar hard te vingeren.

Hoe dichter ze bij het spuitorgasme zelf komt, hoe extremer je de dirty talk kunt doen. Maar nogmaals, wat juist zij lekker vindt is aan jou om te ontdekken. Alle succes en laat hieronder een berichtje achter over jouw ervaringen (als man of als vrouw) met squirting.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlDatingcoach Daan de Ram Deelt 10 Beste Tips (flirtzinnen in tip 8)
PijlVersieren op Facebook: 11 Tips Voor Aanspreken Tot Flirten
Pijl10 One Night Stand Tips om nooit meer alleen naar huis te gaan
PijlSeksleven verbeteren: 8 Tips voor 'n spannender liefdesleven

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

latinaja
Ik was nieuwschirig naar squirten las dat elke vrouw dit kon. Maar zelf ben ik nooit tot zo ver gekomen. Wel eens echt klaar komen, dat gevoel heb ik nooit echt gehad, het voelde na de Sex niet alsof ik was klaar gekomen, maar dan wist ik het niet zeker..
Na wat foto's gezien te hebben op jullie site was ik op een avond zo geil dat ik aan mezelf ben gaan filmen voor de spiegel en door jullie tips ben ik nu klaargekomen! Me hele matras zat er onder hihi heerlijk, ik heb voor het eerst gesquirt kan niet wachten tot de volgende keer :$
bram
wouw wat goed van je mooi hoor mag het zo zijn dat ik je kan helpen.

groetjes

Plaats een Reactie