De vrouwelijke A-spot: bezorg haar het meest intense orgasme ooit!

08 Apr 2014, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Het A-spot orgasme

Laatst kreeg ik een berichtje van een vriendin van mij: “OMG wat ik vannacht toch heb meegemaakt tijdens de seks, niet normaal. Dit moet ik je vertellen”.

Het gebeurt wel vaker dat ik zo’n berichtje krijg van vriendinnen omdat vrouwen nu eenmaal graag verhalen delen. Ze zien mij kennelijk als een soort van sexpert die overal raad in kan geven, maar ze zei dat het dit keer echt iets spectaculairs was.

Later die dag gingen we samen wat drinken en vertelde ze dat ze moest huilen na haar orgasme. Ze wist niet wat ze ermee aan moest en schaamde zich ontzettend. Ze zei zelfs dat het wel leek alsof ze persdrang had, zo intens was haar orgasme.

Ik moest erom lachen want dit is iets wat ik vaker heb gehoord. Veel vrouwen weten gewoon niet wat ze overkomt als ze het voor het eerst meemaken. Een orgasme dat zo doordringend is dat je gewoon gaat huilen en niet van verdriet. Op dat moment ontdekken vrouwen hun A-spot.

Ja mannen, wij vrouwen worden nog ingewikkelder, want ook wij hebben een A-spot. En als jij als man die op de juiste manier weet te stimuleren, dan ben je in haar ogen een echte seksgod! Daarom ga ik je nu alles vertellen over dit bijzondere plekje.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

De locatie van de A-spot

De eerste vraag die je natuurlijk hebt is: waar zit ie dan, die A-spot? Dat kan ik het beste laten zien door middel van dit plaatje:

A-spot

De A-spot bij vrouwen zit hoog in de schede. Je kunt de plek vinden door haar diep te vingeren. Ga diep bij haar naar binnen en je vindt haar A-spot vlak voor de baarmoeder (uterus in dit plaatje). Hij bevindt zich aan beide kanten, waar de baarmoeder de vaginawand ontmoet.

Eigenlijk is de vrouwelijke A-spot hetzelfde als de prostaat bij mannen, net als de clitoris overeenkomsten heeft met de penis.

De mannelijke A-spot

Niet alleen vrouwen hebben een A-spot, ook mannen hebben een A-spot. Ook bij mannen kan deze plek ervoor zorgen dat ze een orgasme krijgen als nooit tevoren.

De A-spot bij mannen zit in de anus. Nu weet ik dat veel mannen dit als ‘smerig’ ervaren, deels omdat ze denken dat het ‘gay’ is, maar voor de seksueel zelfverzekerde en open minded man is dit uitermate interessant.

Mannen houden van het achterwerk van vrouwen en raken daar opgewonden van. Ook zijn er genoeg mannen die graag anale seks hebben met een vrouw. Wees daarom niet verbaasd als het bij jou ook lekker kan zijn. 99% van alle heteroseksuele mannen die weleens een vinger in hun kont hebben gehad, zullen bevestigen dat dit een prettig gevoel is.

Mijn beste vriendin heeft een keer een man ontmoet die na een tijdje toegaf dat hij het lekker vond om anaal gestimuleerd te worden. No big deal. Misschien wordt er even gek opgekeken, maar tegelijkertijd waarderen we je eerlijkheid. En neem van mij aan, vrouwen denken niet meteen dat je homo bent.

Ik snap best dat het een beetje een vieze gedachte kan zijn, maar als je door die handeling super veel genot krijgt, dan is het zeker de moeite van het proberen waard! De A-spot bij mannen vind je door een vinger in zijn anus te laten glijden, richting de navel. Na ongeveer vijf centimeter is er een verdikking en dat is de A-spot.

We willen graag dat jij ook plezier hebt tijdens de seks. Bovendien geeft deze openheid ons de gelegenheid om te vertellen wat wij lekker vinden. Wanneer jij jezelf seksueel durft te uiten maakt dat wij dat ook eerder zullen doen. En uiteindelijk wordt de seks daar alleen maar beter van.

De A-spot en klaarkomen

Uit onderzoek is gebleken dat 2 op de 3 vrouwen niet in staat zijn om een orgasme te krijgen door gewone penetratie. Dus als jij weet waar de A-spot zit en weet hoe je deze moet stimuleren, dan geef je haar een onvergetelijke ervaring. Hoe doe je dat?

Dit filmpje laat precies zien hoe je een vrouw haar A-spot kan stimuleren:

Het gaat er eigenlijk om dat je een vrouw diep penetreert of diep vingert om haar A-spot te stimuleren. Vaak is vingeren het makkelijkste omdat je daarmee beter kan richten.

Het belangrijkste zoals in het filmpje aangegeven, is de mindset. Je moet niet gefocust zijn op het doel. Denk dus niet de hele tijd: ‘aaah doe ik het wel goed?’, ‘is dit het nou?’ of ‘gebeurt er al iets fantastisch?’.

Die gedachten zorgen er namelijk alleen maar voor dat het niet lukt. Seks is juist iets waarin je plezier moet hebben en je lekker moet laten gaan. Raak dus ook niet teleurgesteld als het de eerste keer niet meteen lukt.

Ik zou zeggen: leef je uit en ontdek hoe jij haar seksgod kan worden!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl31 Date Ideeën in Alkmaar Die Succes Garanderen
Pijl31 Spannende ideeën voor een romantische avond thuis
PijlIs Zij Verliefd Op Mij? Test Het Met 7 Signalen
PijlBeste 16 Tinder Hacks in 2023 (meer matches, chats en dates)

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

henk
lol het werkt eccht
Meneer de koning
FAPFAPFAPFAPFAPFAPFAPFAPFAPFAPFAPFAPFAPFAPFAP
Marcel
Hoe doe je dit met de penis ?. of is het de bedoeling dat er geen penetratie meer plaatsvind ?.
Penetratie orgasmes
Pas op voor zulke berichten. straks mag er helemaal geen penetratie meer plaatsvinden. door gebrek aan kennis mbt penetratie orgasmes. want met de penis kan je een vrouw ook een g-spot of een deep spot orgasme bezorgen. een man moet wel een man blijven. niks is geiler dan een vrouw die op je penis klaarkomt doordat jij goede penetratie technieken hebt en geen gebrek aan kennis.

Vertrouw me. ik maak het vaak mee.

Plaats een Reactie