Wat je moet weten over anale sex

14 Mar 2014, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Anale sex gevoelig onderwerp?

Hey, tijd voor een anale seks talk. Niks mis mee dat het een van je seksuele fantasieën is om anale seks te hebben. Maar staan vrouwen daar wel voor open? Laat me je vertellen wat je moet weten over anale seks.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Helaas heerst er nog altijd een taboe rondom anale seks. Zoals ik al zei, niet veel vrouwen staan ervoor open en mannen al helemaal niet. Mocht je daarom interesse hebben in anale seks, dan zou ik wachten tot je wat langer bij elkaar bent. Eerlijk is eerlijk, veel vrouwen zullen schrikken als je bij de eerste keer seks meteen zegt dat je haar graag anaal wil bevredigen.

Misschein vraagt ze zich op dat moment af of je een ass fetisjist bent en misschien wel stiekem een homo. Fuck dat, het is niet raar om anale seks te willen. Wat je haar duidelijk wilt maken is dat het bekrompen is om alleen maar traditionele seks te willen. Met traditioneel bedoel ik: man bovenop, doggystyle en als je geluk hebt nog de vrouw bovenop.

Anale seks experimenten

Je wilt dat ze begrijpt dat buiten de standaard lijntjes neuken een teken is van passie. Jij bent nu eenmaal gepassioneerd als het aankomt op seks! Buiten de gebaande paden gaan is voor jou geeft aan dat jullie je meer voor elkaar open stellen. Dat jullie dichter naar elkaar toegroeien. Het helpt als je dit ook zo voelt.

Tenzij de vrouw heel kinky en experimenteel ingesteld is wacht je dus even voordat je begint over anale seks. Het duurt normaal gesproken een tijdje voordat mensen zich vrij voelen om echt los te gaan. Het helpt uiteraard als je haar eerst bloedgeil maakt, met alle andere tips die hier op dit blog vindt.

En ja, en hoe uncomfortable je het misschien ook vindt, toch zul je er eerst over moeten praten. Geen een vrouw gaat het cool vinden als je ineens haar anus betreedt. Vaak zal dit ook niet eens lukken. Daarom zul je er altijd eerst over moeten beginnen en dat hoeft helemaal niet ongemakkelijk te zijn. Dat hangt er namelijk vanaf hoe jij het brengt. Vertel jij het op een manier die het kinky en geil maakt of als iets waarvoor je je schaamt?

Vertel haar dat je het gaaf vindt DAT ZIJ ERVOOR ZORGT dat jij dit allemaal met haar durft te bespreken. En bovendien dat jullie dit samen willen gaan beleven. Dat blij bent dat je dit MET HAAR doet. Dat dient door te klinken in de toon waarop je met haar praat.

Anale seks en ‘50 tinten grijs’

Als een vrouw eenmaal openstaat voor anale seks, dat is dat jouw kans om te laten zien dat je haar vertrouwen niet beschaamd. Jij bent niet de gemiddelde man. Jij weet hoe je iets langzaam maar zeker opbouwt. Ga eerst met een en vervolgens met twee vingers naar binnen, voordat je je penis gebruikt. Daarnaast zijn er ook wat speeltjes die je zou kunnen gebruiken om mee te beginnen, zoals bijvoorbeeld een butplug.

Gebruik de bekendheid van ’50 tinten grijs’ om haar uit te leggen wat de waarde is van het verleggen van je grenzen. Vertel dat door dit boek tal van vrouwen nieuwsgierig zijn geworden naar een butplug, ondanks dat ze dat nooit toe zullen geven.

Uiteraard heb je glijmiddel paraat. Je bent een amateur als je dit niet doet. Zonder glijmiddel is het eigenlijk gewoon niet mogelijk. Het soort glijmiddel maakt niet uit, maar de hoeveelheid wel. Gebruik niet alleen glijmiddel op de penis, maar ook op haar poepertje. Laat ik het zo zeggen: hoe meer, hoe beter.

Anale seks is super intiem

Anale seks is misschien wel een van de meest intieme seksuele standjes die je in een (seks)relatie kunt doen. Heel erg belangrijk is dan dus ook dat zij zich op haar gemak voelt. Ook al doe je het vooral voor je eigen plezier, een vrouw kan ook zeker wel genieten van anale seks.

Dit geldt niet voor alle vrouwen en dat hoeft ook niet. Wat jij wilt is samen met haar ontdekken of dit voor haar ook het geval is. Je komt er namelijk pas achter wanneer je het een aantal keer doet, met iemand die er verstand van heeft (jij).

Ik ken vrouwen die anale seks heerlijk vinden. Hoe kom je er nu achter of zij zo iemand is? Begin met haar anus te vingeren wanneer je haar uitgebreid aan het likken bent. Let op hoe ze reageert!

Jouw doel is om haar ‘over het randje te duwen’ naar volle overgave aan extase wanneer jullie seks hebben. Wees creatief en ontdek wat haar over the edge duwt. Vinger haar wanneer je haar anaal neukt, kneed haar borsten, streel haar, fluister woordjes in haar oor en geef kusjes op haar rug.

Wanneer je naar binnen gaat probeer het dan niet te forceren. Laat haar uiteindelijk het laatste woord hebben. Vraag telkens of het nog goed gaat en stop als zij dat aangeeft. Push haar limits maar respecteer haar grenzen wanneer zij dat zegt.

Voor de avonturiers: Er zijn vrouwen die het eerst op jou zullen willen proberen, voordat je het bij hen mag doen. Ook al klinkt dat voor jou misschien raar of gay, toch kun je als man een intens orgasme beleven door anale seks: A-spot. Als je daar voor open staat probeer dit dan eens uit, volgens het motto ‘wat je aan een ander vraagt dien je eerst zelf gedaan te hebben..’

 

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlTop 10 Afknappers Bij Vrouwen - Waar Vrouwen HARD op Afknappen
PijlLiefde loslaten: 11 vlijmscherpe tips om eindelijk verder te kunnen
PijlNa de eerste date geen reactie of contact? 9 Redenen
PijlHoe versier je een vrouw: Zoenen in 6 stappen + 19 tips

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie