Je sociale angst voor mooie vrouwen overwinnen

14 Oct 2014, door datingcoach Daan de Ram in Sociale angst

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Angst voor mooie vrouwen overwinnen

Dit artikel zal je leren hoe je op mooie vrouwen afstapt zonder angst om afgewezen te worden. Alles zal binnen handbereik zijn om dag in dag uit mooie vrouwen aan te spreken. Bij het versieren van vrouwen zal je vlug ontdekken dat de angst om op een vrouw af te stappen immens groot is. Je ziet een mooie vrouw, maar je durft de stap niet te zetten om naar haar toe te gaan en met haar te flirten.

Soms is deze angst zo groot, dat ze als het ware een verlammende werking heeft. Anderen bijten er doorheen en stappen als een robot op vrouwen af in de hoop dat die angst zal verdwijnen. Persoonlijk kan ik je vertellen dat als je op duizenden vrouwen afstapt de angst er nog altijd zal zijn.

Hier toon ik je hoe je mooie vrouwen aanspreekt in 5 stappen:

Je ziet mij 3 voorbeelden geven, over hoe je vrouwen ontmoet.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Wat is er dan wel voor nodig om die angst te laten verdwijnen?

Ik heb ontdekt wat er wel helpt om deze angst voorgoed te laten verdwijnen.

Een van de grootste redenen waarom deze angst blijft bestaan is dat de meeste mannen alleen maar op specifieke tijdstippen op vrouwen afstappen. Het grootste voorbeeld hiervan is tijdens het weekend, wanneer het ‘party-time’ is. In die periode probeert men vrouwen te versieren en de rest van de week lijken de vrouwen niet eens te bestaan.

Zodra de dagelijkse sleur van het werkleven terug begint is er geen tijd meer om vrouwen te versieren. Er wordt een pauze ingelast tot het volgende weekend om terug tot de conclusie te komen dat de angst om op vrouwen af te stappen terug is. Dit is een serieus probleem en helaas de verkeerde mindset!

Om deze angst te overwinnen en echt goed te worden in vrouwen versieren dien je je levensstijl aan te passen! Het is goed dat je uitgaat en dat je op vrouwen afstapt, maar als je je beperkt tot iemand die alleen maar praat tegen vrouwen op vrijdag en zaterdagavond ben je maar half de man die je zou kunnen zijn.

Wat doe je als je droomvrouw op een maandag aan je voorbij passeert?

Als je zoals de meeste mannen bent dan zal je excuses beginnen maken dat je niet opgewarmd bent of dat je het later wel zal doen omdat je simpelweg geen zin hebt. Je stapt op zijn best alleen maar op een vrouw af in de weekends.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Als je echt GOED wil zijn in vrouwen versieren is het op vrouwen afstappen niet zomaar iets dat je doet, het is iets dat je maakt tot wie je bent. Ga niet zomaar uit om vrouwen te versieren. Als je een mooie vrouw ziet praat dan met haar. Het maakt niet uit welk uur van de dag het is of waar je bent.

Je zal altijd wel nog een beetje angst voelen, maar na de tweede poging verdwijnt dit al snel. Accepteer het als iets dat natuurlijk is en ontwikkel je wilskracht door je erdoorheen te bijten.

Als je echt over je sociale angst heen wil raken moet je de volgende excuses mentaal volledig schrappen:

Vraag jezelf eens af of dit echte excuses zijn of als dit angst is die naar boven komt?

Als je een baas wilt zijn in het afstappen op vrouwen, zonder angst om afgewezen te worden, dan moet je deze excuses negeren.  Als je een knappe vrouw ziet dan stap je er op af en praat je met haar. Je hebt vast wel een paar minuten de tijd om wat meer over haar te weten te komen.

Het kan zijn dat ze een trut is, het kan zijn dat je niet veel tijd hebt, maar als je echt mooie vrouwen in je leven wilt zal een paar minuten tegen deze vrouwen praten een hele grote impact hebben op je succes. Dit vertrouwen zal zich manifesteren op alle vlakken in je leven, niet alleen op het vlak van vrouwen.

TIP: Guide: Vrouwen ontmoeten en aanspreken: Openingszinnen en gesprekstechnieken

Alleen maar voordelen dus.

Hoe creëer ik mogelijkheden om op vrouwen af te stappen?

Hopelijk besef je nu hoe belangrijk het is om op mooie vrouwen af te stappen, waar ze ook mogen zijn. Hoe creëer je nu die mogelijkheid terwijl je zelf een druk leven leidt?

Om versieren een deel te maken van wie je bent, zijn er hieronder enkele leuke plaatsen om vrouwen te ontmoeten:

Door hiervan een gewoonte in je leven te maken kan je de angst om op vrouwen af te stappen overwinnen en veel leuke nieuwe vrouwen ontmoeten in je leven.

Ik hanteer altijd deze gouden regel: “Stap op de eerste mooie meid die je doorheen de dag ziet af”.
Ook al staat ze in een winkel of dien je op een ruit te kloppen vooraleer je haar aandacht hebt, doe het! Zo creëer je een optimale mindset waardoor je je de rest van de dag onoverwinnelijk voelt. Het hoeft daarom geen lang gesprek te zijn. Er op afstappen is voorlopig genoeg. Door deze simpele regel ben ik al op meer dates geweest in het laatste jaar dan de meeste mannen in hun hele leven.

Mooie vrouwen verleiden een spelletje?

Ja! Als je met een paar vrienden bent kan je er gerust een spelletje van maken. Om elkaar wat te motiveren kan je elkaar een “GO” geven.  Als je “GO” zegt dient je vriend op haar af te stappen en een gesprek te beginnen. Indien hij dit niet doet kan je hem publiekelijk 10 keer laten pompen (voor de Nederlanders: opdrukken ;).. Ik speel dit spelletje altijd met mijn kameraden tot de angst verdwenen is. Dit doe je best in groepjes van 2 of 3.

Deze tips lijken op het eerste zicht wat angstig, maar ik garandeer je dat je hierdoor nooit meer moet bang zijn om een mooie vrouw aan te spreken. Je zal zoveel plezier hebben en zoveel vrouwen ontmoeten dat je deze angst niet eens meer zal opmerken.

Belangrijker is dat je de man zal zijn op wie vrouwen vallen. Iemand die actie neemt en zijn ballen op tafel legt. Een spontane, geestige, sociale kerel die weet wat hij wil en niet vast zit in een saaie routine.

Zorg ervoor dat vrouwen ontmoeten een deel van je leven wordt. Je zal er geen spijt van hebben.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlOnderzoek toont aan: profieltekst doorslaggevend op datingapps en websites
PijlWanneer exclusief daten? Dit zijn de regels (Let op je timing!)
PijlWanneer zoenen? 5 Tips voor het beste moment
Pijl10+ Berichten om Radiostilte Tussen Dates te Overbruggen

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie