30 Bindingsangst symptomen (Man / Vrouw) + Zo overwin je het

21 Nov 2022, door datingcoach Daan de Ram in Angsten
Vrouwen, let op!
Dit artikel is voor mannen. Ben je een vrouw? Bekijk dan eens dit artikel:
Bindingsangst herkennen: Ontdek deze 14 symptomen

Wil jij weten wat de meest voorkomende bindingsangst symptomen zijn?

In dit artikel onthul ik de dertig meest voorkomende kenmerken van bindingsangst.

Inhoud van dit artikel: Meer...

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Na het lezen weet je precies hoe je kunt testen of je bindingsangst hebt. En je kent de bindingsangst symptomen van de vrouw.

Wat is bindingsangst?

Bindingsangst is de angst om je aan iemand te binden. Aan de ene kant uit angst om een bepaald gevoel van vrijheid op te geven. Aan de andere kant vermijden mensen zo ook dat ze afgewezen kunnen worden door een ander. Mensen met bindingsangst willen voorkomen dat ze pijn oplopen in de liefde. Bindingsangst ligt vaak ten grondslag in de jonge jaren van een persoon.

Meer weten? Lees:

Zo kun je bindingsangst bij vrouwen oplossen

Als je één ding meeneemt uit dit artikel hoop ik dat het dit is:

Doe zo snel als je kan iets bindingsangst!

Om te beginnen heb ik een speciale video gemaakt waarin je mijn beste tip krijgt om bindingsangst bij vrouwen op te lossen:

Bindingsangst symptomen van een MAN

De 16 symptomen van een man met bindingsangst zijn:

1.   Je gebruikt smoesjes om geen relatie aan te gaan

Als man zal je niet vertellen dat je bindingsangst hebt. Hiervoor heb je een aantal excuusjes klaarstaan:

Op deze manier ga je het moeilijke gesprek uit de weg. En hoef je niet toe te geven dat je worstelt met bindingsangst.

2. Je gedraagt je tegenstrijdig

Ben je van elkaar vandaan, dan mis je haar en wil je het liefst voor altijd bij haar zijn. Maar als je dan eenmaal bij haar bent, is het in het begin wel leuk, maar later ga je weer naar je eigen dingen verlangen.

En zo gaat het telkens heen een weer.

Dan mis je haar, dan mis je thuis. Nooit wordt de knoop doorgehakt wat je nu echt wil.

Mensen met verlatingsangst vinden dit wel fijn. Want dan komt er dus nooit een relatie.  Nooit hoeven ze de angst onder ogen te zien.

Worstel jij met angst voor afwijzing door vrouwen? Lees dan dit artikel:

3. Je ziet alleen maar negatieve dingen aan de relatie

Merk je bij jezelf dit op dan kan het zomaar een symptoom van bindingsangst zijn.

Ik wil je het volgende als tip meegeven: Maak een lijst van voor- en nadelen. En dan niet voor- en nadelen van wel en niet in de relatie gaan.

Maar de voordelen die je krijgt als je in de relatie stapt. En de nadelen als je NIET in de relatie stapt.

Wanneer je bindingsangst hebt is het niet zo, dat je geen relatie aan wil gaan met je vriendin. Enkel voelt de drempel als een veel te grote stap.

Door een lijstje te maken met de voordelen, maak jij de drempel om een relatie aan te gaan een stuk lager.

4. Je ziet geen ‘wij’ in je toekomst met haar

Telkens als er iets besproken wordt over de toekomst, houd jij de boot af…

Het enige wat je doet is op korte termijn afspreken, voor het weekend bijvoorbeeld. Waarom je geen toekomstplannen wil maken: Twijfel. Wat als… Weet ik het wel zeker… 

Het liefst zou je alles van tevoren willen weten, zodat je elke stap exact uit kunt stippelen en er geen nare onvoorziene dingen gebeuren.

Dat kan echter niet. De toekomst is altijd onzeker.

Het enige waar je op kunt handelen is nu. En dat is ook het enige wat nodig is. Op elk moment de juiste beslissingen en keuzes maken, zodat het nu goedkomt.

Als je over alle dingen die je doet eerst gaat nadenken welke problemen mogelijk op kunnen treden, dan komt er niets uit je handen.

5. Je pronkt met je vriendin bij anderen, maar tegen je vriendin doe je koud

Op het ene niveau ben je ontzettend trots op jezelf, dat je een leuke vriendin aan je zijde hebt. Dit wil je dan ook graag aan de rest van de wereld laten zien. Je schept een beetje over haar op, verteld alle goede dingen over haar en laat weten hoe leuk ze wel niet is.

Maar met je vriendin ga je om alsof ze het vorige model van de IPhone is: compleet vervangbaar en zodra er een nieuwe beschikbaar komt, ga je daarvoor.

Haar plagen is leuk en speelsheid in een relatie is ontzettend belangrijk, maar pesten, omdat je angst hebt voor een relatie is niet de juiste manier.

6. Je vertelt anderen hoe ze een relatie moeten aangaan maar vertoont zelf vermijdingsgedrag

Het valt me vaak op bij mannen die ik coach. Zelf hebben sommigen duidelijk coaching nodig en kunnen ze wel wat tips gebruiken.

Maar wanneer deze zelfde mannen dan naar de andere deelnemers kijken, weten ze precies wat zij moeten doen om te verbeteren. Dit soort mannen hebben overal een mening over en denken het beter te weten, maar zelf laten ze niets zien van deze kennis.

Iets vergelijkbaars zie ik bij mannen met bindingsangst. Ze vertellen al hun vrienden hoe ze met vrouwen moeten omgaan. Maar zij lopen zelf weg als er een leuke dame op hun pad komt. 

7. Je bent bang voor het onbekende van een relatie

Het kan zomaar zijn dat het je eerste relatie is. Misschien heb je er altijd voor gekozen om eerst nog even vrij te blijven. Misschien wilde je wachten op de juiste.

Maar nu het zover is, ben je bang. En weet je niet of het goedkomt.

Vaak is de angst voor het verloop van de relatie de drijvende kracht achter bindingsangst. Zeker als de man in kwestie uit een lastig gezin komt.

Vaak heeft dit te maken met een gebruik aan zelfvertrouwen.

Is dit iets waar je aan wilt werken? Lees dan dit artikel:

8. Je twijfelt voortdurend

Eén symptoom van verlatingsangst is niet anders dan een stoplicht.

Zodra de relatie nog ver weg is, is er nog geen vuiltje aan de lucht.

Maar zodra deze dichter en dichterbij komt, beginnen allerlei gedachten op te spelen. Dan opeens houdt je de relatie weer af.. En zo gaat het iedere keer.

Elke keer als het aangaan van de relatie wat minder op de voorgrond staat, spring je op groen. Maar zodra de relatie er dan weer echt aan komt rijden. Hóóó maar. En dan houd je de relatie weer tegen.

Mannen met bindingsangst twijfelen voortdurend of ze wel een relatie moeten aangaan.

9. Je hebt seks op een afstandelijke manier

Zodra de daad gedaan is, vind je het wel welletjes. Dan is het tijd om te slapen en je te richten op de dag van morgen. Terwijl in een gezonde relatie seks bestaat uit voorspel, seks en naspel. 

Dat na-knuffelen en emotionele gepraat, is veel te klef voor jou. Misschien vind je het ook wel beter als ze na de seks naar huis gaat, en niet blijft slapen.

Als je niet graag emotioneel intiem bent tijdens de seks, kan dit een teken zijn dat je emotionele intimiteit in zijn algemeen vermijdt.

10. Je hebt in het verleden een nare relatie gehad

Misschien ben je vroeger wel een relatie kwijtgeraakt, omdat zij het op grove wijze uitmaakte of vreemdging, terwijl zij voor jou de ware was.

Om het niet nog een keer te laten gebeuren, dat jouw hart in gruzelementen uiteen spat, ben je nu een stuk voorzichtiger geworden met het aangaan van relaties.

Hoe graag je het ook wil met je nieuwe vriendin, die gedachten van vroeger houden je tegen.

Veel mannen met bindingsangst durven niet meer omdat ze in het verleden een nare relatie hebben gehad.

De enige manier om ervan af te komen is er openlijk over te praten. Laat je vriendin weten wat er aan de hand is. Misschien kan zij je gerust stellen.

Voel je sociale angst voor vrouwen in het algemeen? Lees dan dit artikel:

11. Je worstelt met intimiteit

Heb je moeite met toenadering zoeken…Zowel emotioneel als fysiek?

Of ren je met je staart tussen je benen weg, als je vriendin wat dichter bij je komt of lieve woordjes tegen je zegt?

Bindingsangst kan hier zeker een oorzaak zijn. Want mensen met bindingsangst worstelen vaak met intimiteit in het algemeen.

12. Je blijft uit de buurt van haar familie en vrienden

Een groot teken dat de relatie naar het volgende niveau gaat is, wanneer familie en vrienden in het spel komen. Op dit moment sta je wel op het randje van ‘officieel’ en ‘nog aan het daten’.

Druk van buitenaf, om de relatie aan te gaan.

Als je bindingsangst hebt, is het niet prettig om haar familie en vrienden te ontmoeten. Omdat dit voelt als druk om een relatie met haar aan te gaan en je leven met dat van haar te verweven.

13. Je bent bang je vrijheid te verliezen

Je denkt dat als je een relatie aangaat, je constant voor haar klaar moet staan. Je vreest nog net niet dat je haar moet voeren als een klein kind.

Daarnaast is er de angst dat je vriendin opeens heel aanhankelijk wordt. Misschien wel afhankelijk. En jij hierdoor steeds minder tijd voor jezelf hebt.

Maar weet dat je vriendin best voor jezelf kan zorgen en dat het gevoel van je vrijheid verliezen vooral bij jezelf ligt. Jij kunt bepalen in welke mate jij je tijd aan haar geeft.

Dus de angst om je vrijheid kwijt te raken heb je zelf 100% in je handen.

14. Je kapt emotionele gesprekken af en houdt het contact oppervlakkig

Verliefdheid is leuk. Je wil samenzijn. Samen dingen doen. Alles van elkaar weten. Interesse is een groot teken, dat het goed zit met de relatie… Continu berichten over WhatsApp. Dates met activiteiten die jullie beide interesseren. Erachter willen komen hoe het klokje bij de ander tikt.

Maar als ze gesprekken wil voeren over emotionele onderwerpen…

…dan neem jij zo snel mogelijk afstand. 

Je hebt door, dat de relatie iets te dichtbij gaat komen. Je voelt dat de duimschroeven aangedraaid worden. En om niet met acht vingers door het leven te hoeven, neem je wat afstand.

Het blijft bij afspreken, even iets leuks doen en dan zet je haar weer snel retour op de trein.

Dat kan het gevolg zijn van bindingsangst.

15. Je zet je vrienden boven je vriendin

Met wie besteed je de meeste tijd? Je vrienden? Of je vriendin?

Het antwoord maakt niet zoveel uit. Het gaat om de reden waarom je het doet.

Doe je het omdat je graag met je vrienden zijn en samen die vette avonturen wil beleven? Of omdat je liever je vriendin vermijdt?

Keuze twee laat zien, dat je de relatie probeer te ontvluchten.

16. Je stelt haar niet voor aan je familie

Wanneer je haar voor het eerst hebt ontmoet, is er nog geen reden om je Facebookstatus op ‘relatie’ te zetten, of haar gelijk uit te nodigen voor de verjaardag van je vader.

Maar als jullie na maanden nog steeds één-op-één afspreken zonder jullie vrienden en familie erbij te betrekken…

…dan is er iets anders aan de hand.

Dan ben je dit waarschijnlijk doelbewust aan het vermijden.

Je wil niet dat andere weten dat je haar date, uit angst van druk van hun om een relatie aan te gaan. En je laat haar je vrienden of familie niet ontmoeten, zodat zij niet gaat denken dat je jullie relatie naar een hoger niveau wil tillen.

Bindingsangst symptomen van een VROUW

De 14 bindingsangstsymptomen van een vrouw zijn:

1. Je hebt een angstbeeld van de toekomst

Als je bindingsangst hebt, spoken de volgende gedachten continu door je hoofd:

“Wat als ik nu ‘ja’ zeg?” Wat gaat er dan gebeuren? Wat raak ik kwijt? Wat krijg ik ervoor terug? Wat als we ruzie krijgen? Misschien loopt de relatie wel spaak?

Het kan zeker gebeuren. Maar het heeft weinig zin om hierover na te denken. 

Nu weet je nog niet wat er over een tijd kan gebeuren. Het kan zijn dat je nu aan problemen denkt, die je nu nooit op zou kunnen lossen. Maar als jullie twee jaar verder zijn, zijn jullie sterker.

Dan is dat ‘probleem’ niets meer dan een stofje op de vensterbank die zonder probleem opgezogen wordt.

Kijk dus naar je gevoelens nu. Vind je hem nu de allerleukste man van de wereld?

Laat je doemgedachten dan niet tegenhouden om een leuke relatie aan te gaan.

2. Je stelt hem niet voor aan je familie

Maar als jij liefde en privé apart houdt…

Ofwel nooit me je vriend naar je ouder of vriendinnen gaat en hem daar voorstelt. Dan is dit omdat je wil verbergen dat je een relatie hebt.

Want we weten allemaal dat zodra ouders en vriendinnen in het spel komen, er naar een hoop extra meningen geluisterd moeten worden.

Je voelt op dat moment nog meer druk om de relatie aan te gaan. Voor de meeste mensen is dit geen probleem. Maar als je verlatingsangst hebt, is het alsof er een touw om je nek wordt gespannen. Verstikkend.

Daarom houdt je het liefst je vriend weg van je familie.

3. Je stelt te hoge eisen aan je partner

Er wordt vaak gezegd dat je een lijstje moet maken, welke karaktereigenschappen je wil dat de ander heeft.

Ik durf te wedden dat er niemand is die EXACT aan al die karaktereigenschappen voldoet.

Zelfs als je maar drie dingen op het lijstje hebt staan.

Want stel dat je er “lief” tussen hebt staan. Niemand is altijd lief.

Omdat iemand niet alle eigenschappen hebt die jij zoekt, is hij niet ‘de ware’

4. Je denkt aan nare ervaringen met eerdere vriendjes

Heb je vroeger een vriend gehad? Maar deze vriend bleek uiteindelijk helemaal niet goed voor je te zijn?

Misschien deed hij geen moeite voor je, liet hij jou alle rotklusjes oplossen en keek hij nauwelijks naar je om. Geen fijne ervaring

En er zeker eentje die je meeneemt, wanneer je opnieuw op het punt staat om een relatie aan te gaan. Ook al hoeft er niets aan de hand te zijn en zijn er geen indicaties dat je je huidige vriend je slecht zal behandelen, is er altijd dit stemmetje in je hoofd.

Het stemmetje dat nooit zeker is en zegt dat het altijd later nog kan gebeuren, dat zijn ware aard naar boven komt. Zo een vervelende gebeurtenis in het verleden, kan je nu voortdurend in de weg zitten.

Soms is de enige oplossing de sprong in het diepe te wagen en erachter te komen dat deze man eigenlijk heel lief is.

5. Je gebruikt veel twijfelwoorden

De eenvoudigste manier om te horen dat je mogelijk last hebt van bindingsangst is de volgende: 

Heel veel zinnen die je uitspreekt, zullen de volgende woorden van twijfel bevatten:

6. Je kijkt naar onbereikbare mannen

Er lopen mannen rond zoals George Clooney, Tom Cruise en Justin Bieber. Misschien ben je wel tot over je oren verliefd op een celebrity.

Dit soort verliefdheden heeft een duidelijke functie. Je hoeft je niet te verbinden met een man die wel bereikbaar voor je is. En als je iemand date, kun je altijd denken: “Hij is niet zo sexy als Brad Pitt.”

Een andere variant is dat je mannen date die emotioneel onbeschikbaar zijn. Foute types. Narcisten. Of op een andere manier slechte kandidaten voor een relatie. 

7. Je versiert mannen voor de sport

Waar veel mannen vaak in verzeild raken, is dat ze verslaafd raken aan de jacht. Het proces en de uitdaging om een vrouw te versieren en te krijgen, is vele malen spannender dan er uiteindelijk een relatie mee aan te gaan.

Dit komt echter niet alleen bij mannen voor. Ook bij vrouwen. Al ligt de oorzaak iets anders.

Mannen vinden vaak de uitdaging geweldig. Ze zijn letterlijk verslaafd aan het gevoel van de jacht. 

Bij vrouwen ligt het vaker bij de angst van het aangaan van een relatie. Een relatie is namelijk lastig. Maar wanneer je erachter hoe gemakkelijk het is om mannen te versieren, gebruik je dit als vluchtroute.

8. Je gaat vreemd

Extreem. Echter, maar liefst 25% van de relaties, ondergaat deze manier van de doodstraf.

Wanneer je last hebt van verlatingsangst, is een intieme relatie aangaan waar je je zelf kwetsbaar op dient te stellen, niet iets wat je graag doet.

Je voelt je snel in het nauw gedreven. En katten in het nauw, maken rare sprongen. Met vreemdgaan zorg je er dan voor, dat de relatie in ieder geval abrupt tot einde komt.

Je gaat vreemd want:

9. Je bent heel bang om hem kwijt te raken

Uit elkaar gaan is nu eenmaal mogelijk. Het gebeurt tegenwoordig helaas ook steeds vaker.

Een onderdeel van bindingsangst is de angst om de ander kwijt te moeten raken. 

Uit voorzorg, ga je dus maar geen relatie aan, want dan voorkom ooit mee te hoeven maken dat jullie mogelijk uit elkaar gaan.

Maar ten eerste weet je niet wat er in jullie relatie gaat gebeuren.

Daarnaast een veel belangrijkere, is dat een relatie je ook veel kan bieden.

Dus preventief een relatie vermijden, uit de angst om de ander later kwijt te raken, is zonde.

10. Je betrekt de relatie van anderen op jezelf

Je kijkt naar anderen om je eigen mening te onderbouwen.

Je ziet een ruzie bij een andere relatie en denkt dat jouw relatie ook in een ruzie zal eindigen. Je ziet dat de man niet genoeg aandacht aan zijn vriendin geeft en denkt dat jij ook eenzaam zal zijn in de relatie. Je ziet andere stelletjes uit elkaar gaan en wil dezelfde pijn nooit ervaren.

Je gebruikt de relatie van iemand anders als excuus om er zelf niet aan te beginnen.

Want je weet niet wat er in jullie relatie gaat gebeuren, als je deze aangaat. Misschien is het wel de meest liefdevolle man die je hebt, die altijd voor je klaar zal staan en ontbreekt er niets aan je in de relatie.

11. Je zoekt ruzie

Het komt erop neer dat je alle mogelijke aanleidingen aanpakt om ruzie te maken met je partner.

Dit doe je zodat je partner de knoop doorhakt en uit de relatie stapt. En jijzelf de kwetsende woorden (dat je nog niet klaar bent voor een relatie) niet hoeft uit te spreken.

Ze wakkeren het vuur steeds hoger op, tot het goede moment daar is om te zeggen:

“Als je het niet ziet zitten!? Kun je dáár de deur uit lopen!”

12. Je zegt dates op het laatste moment af

Er staat een leuke date op de planning. Maar een dag of de ochtend ervoor, voel je iets in je opkomen.

Beklemmend. Het gevoel dat je tijd kwijtraakt voor je hobby’s. Of er komt een uitnodiging van je vriendinnen langs. Je pakt je telefoon en zegt last-minute je date af.

Als er nu een gevoel van opluchting door je heengaat, is het een groot teken dat je bindingsangst hebt. Zeker wanneer dit regelmatig gebeurt.

13. Je reageert boos als hij lief doet

Veel mannen hebben moeite met het uiten van hun emoties

Sommige vrouwen klagen over het gebrek aan emotionele beschikbaarheid van hun man.

Maar als er dan een moment komt dat hij met lieve woorden naar je toekomt, vertelt wat hem dwars zit, of jouw steun kan gebruiken…

Dan wordt je boos. 

Boos om het feit dat hij in de relatie leeft en alles wat erbij komt kijken wél doet, terwijl jij zo ver mogelijk weg wil blijven van een relatie. En om niet in aanraking te hoeven komen met de sfeer van een relatie, blaf je hem weg als hij die sfeer probeert te creëren.

Je doet dit om niet naar jezelf te hoeven kijken. Niet te hoeven accepteren dat je last hebt van bindingsangst.

Heb je trouwens last van sociale angst? Bekijk dan dit artikel:

14. Je bent altijd op zoek naar de uitgang

Het kan best zijn dat je met bindingsangst toch in een relatie terecht bent gekomen. Maar nu voel je die constante drang om aanwijzingen te vinden, om een punt achter de relatie te zetten.

Omdat je misschien denkt dat je vriend er binnenkort een einde aan gaat maken. En nu wil je hem voor zijn, zodat je minder pijn hoeft te ervaren.

Ook al is er waarschijnlijk niets aan de hand in je relatie. Door  bindingsangst is die constante drang er om indicaties te vinden dat het niet goed gaat tussen jullie. Deze knagende kracht zal het altijd winnen.

Er moet namelijk een oplossing gevonden worden om het te verklaren. Dus ga je naar steeds minderzeggende dingen zoeken. Tot je iets gevonden hebt.

En dan trek je aan de rode eject-knop van de relatie.

De beste manier om je verlatingsangst uit de weg te ruimen

Ben je helemaal klaar met bindingsangst en wil je je relatie op nummer 1 zetten?

Neem je voor om zes maanden bij je partner te blijven. Doe in die tijd je absolute best om er een zo leuk mogelijke relatie van te maken.

Om dit samen te bewerkstelligen heb ik het gratis Transformatiepakket voor je ontwikkeld.

Met dit gratis pakket krijg je alle nodige hulpmiddelen om van jullie relatie een plek te maken waar jullie beiden graag willen zijn.

Zo ontdek je het geheim van de seksueel aantrekkelijke man. En leer ik je gesprekstechnieken waardoor je veel leukere dates krijgt met je vriendin.

Klik hieronder op de knop en dan ontvang je het Transformatiepakket direct in je mailbox.

Je bro,
Daan de Ram

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlZe wil rustig aan doen? 7 Tips om dat razendsnel op te lossen
PijlZelfverzekerder worden: 19 Tips voor ijzersterk zelfvertrouwen
Pijl11 Simpele tips om zelfverzekerd over te komen en te worden
Pijl9 Belangrijke tips om samen gezond uit elkaar te gaan

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Nora Torres
Mijn vriend Andrew en ik houden zoveel van elkaar dat we niet twee uur kunnen blijven zonder van elkaar te horen. We hebben alles samen gedaan, zelfs bedrijven geopend en hebben een gezamenlijke rekening.
Sharon
Volgens mij is het soms ook praatjes van die mannen...
James
Kan ook een excuus zijn soms, omdat je eigenlijk vrij wil zijn maar je noemt het bindingsangst zodat je het aan je angst kan wijten en die de schuld kan geven als het ware...
simona
Mijn vriend heeft hier denk ik last van, soms helemaal all-over me, en dan is het weer dagenlang niet eens n appje sturen.
Shirley
Dit gebeurde op Valentijnsdag, ik betrapte mijn man met zijn ex-vrouw op een etentje in een restaurant in Cornwall,
Shirley
ik huilde naar huis en raakte bijna een vrachtwagen. Ik ben eigenlijk tot de conclusie gekomen dat we klaar zijn met dit huwelijk, maar toen ik thuiskwam, dacht ik nog eens na en realiseerde ik me dat als ik zou vertrekken, mijn echtgenoot niet zou aarzelen om terug te trouwen naar zijn ex-vrouw.
Shirley
Dus ik gaf toe en zocht naar een manier waarop ik mijn man slecht kon krijgen, dus ik herinnerde me (lovesolutiontemple . com) waar mijn vrienden en ik in Los Angeles bezochten voor een leesspreuk die 100% nauwkeurig was tijdens mijn vakantie naar mijn thuisstad. Ik vroeg meteen om een ​​spreuk om mijn man terug te brengen om van me te houden en te koesteren.
Shirley
Ik vroeg meteen om een ​​spreuk om mijn man terug te brengen om van me te houden en te koesteren. Ik kan het me niet veroorloven mijn huwelijk na 14 jaar huwelijk te verliezen. de spreuk werkte wonderen, ik vroeg om een ​​directe spreuk die werkte en me zelfs liet trillen. Mijn man kreeg tijdens het diner ruzie met zijn ex-vrouw en liet haar daar achter. Hij kwam om middernacht thuis en vertelde me alles, hij zei dat ze hem op en neer volgde en hem stoorde om van ons huwelijk te scheiden. We zijn nu blij omdat we verder zijn gegaan. dankzij de liefdes tempel voor geweldige spreuken. zoek nu hulp en stop met huilen.
Cynthia
Ik ben een vrouw in een relatie met een vrouw, ik weet al lang dat ik met bindingsangst kamp, maar ik herken me veel meer in de symptomen van de man dan de vrouw 😂 over 5 maanden ga ik hiervoor weer in therapie.. heb nu bijna 3 maand een relatie met een topmeid

Plaats een Reactie