De beste seks standjes - maar dan beter

10 Nov 2013, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Seks standjes – de principes verklaard

Goede seks is zeer belangrijk voor zowel eenmalige avontuurtjes als langdurige relaties. Of seks goed is wordt bepaald door verschillende aspecten zoals de duur, de snelheid of bijvoorbeeld de plek en de context.

Eén aspect wil ik hier behandelen, en dat is de techniek en de seks standjes. Je kunt zelfs zeggen: goede seks is een aaneenschakeling van één of meerdere goede seksposities. En nu komt het: de meest gebruikelijke standjes zijn voor de meeste mensen ook de beste standjes.

Dit komt onder meer doordat vrouwen bekender zijn met deze posities en zich daardoor vrijer voelen dan bij haar onbekende of ‘onervaren’ seks standjes. Wanneer je met een vrouw seks hebt – voor de eerste keer of niet – zullen de meeste vrouwen sneller tot orgasme komen in bekende seksposities. Dit zijn dus de beste seksstandjes.

Wat de echte vraag is: kunnen we deze standjes beter maken? Het antwoord is: jazeker! Elk van de drie meest gebruikelijke seksposities – dit zijn: missionaris, op zijn hondjes en zij bovenop – kunnen met een kleine verandering nog opwindender gemaakt worden voor haar en voor jou!

Missionaris seks standje - maar dan beter

‘Missionaris’ is de meeste gebruikte sekspositie, waarbij de man tussen de benen van de vrouw ligt. Het mooie is dat dit standje via een simpele manier een veel sterker gevoel van genot voor zowel de vrouw als voor jou kan hebben. Ik hoor je denken; hoe dan? Dit doe je door een kussen onder haar billen te leggen. 

Hoe raar het ook mag klinken, dit is een verbetering die enorm stimulatie vergrotend is. Doordat je een kussen onder haar billen legt verandert namelijk de hoek van de penetratie waardoor de g-spot van de vrouw – een zeer gevoelig gedeelte in haar vagina – meer gestimuleerd wordt!

Ook voor jou is het lekkerder want het voelt net wat anders en een stuk strakker door de verandering van de penetratiehoek. Maar let wel op: door de extra stimulatie voor jou kan je wel veel sneller klaarkomen!

Als laatste deze tip; er bestaan kussens speciaal gemaakt om de perfecte hoek te creëren – de zogenaamde seks-kussens en deze zijn gemakkelijk via internet te vinden en te bestellen!

Op zijn hondjes seks standje - maar dan beter

Op zijn hondjes, vaak ook ‘doggy’-style genoemd, wordt zo genoemd omdat de vrouw op haar handen en knieën zit en de man haar van achter neemt.

Dit standje zorgt naast het– gevoelsmatige – dierlijke aspect ook fysiek voor meer genot, omdat er dieper gepenetreerd kan worden. Hoe maak je dan één van de beste seksstandjes nog beter? Dit doe je door haar plat op haar buik neerleggen vanuit deze positie.

Je ligt dan volledig op haar, terwijl je haar nog steeds zeer diep kan penetreren. De reden waarom dit een veel intensere sekspartij oplevert is tweeledig. Allereerst – het psychologische aspect – kan de vrouw nu weinig en zal ze meer zich overgeven aan jouw dominante positie.

Zoals ook in het blog over neuktechnieken aangegeven: wanneer een vrouw zicht tijdens de seks overgeeft aan jou laat ze haar gedachten meer los. Het stopzetten van haar denken neemt de remming weg om tot een orgasme te komen.

Daarnaast– het fysieke aspect – zorgt deze aangepaste positie voor wat er ook bij het aangepaste missionaris sexstandje gebeurt. Ook hier geldt dat de hoek van penetratie anders is, waardoor de g-spot meer geraakt en dus gestimuleerd wordt.

Voor jou betekend dit seksstandje nu juist langer volhouden omdat de penis in een minder haakse (90 graden) hoek de vagina in gaat en dus iets minder prikkels ontvangt. Over het algemeen is het namelijk zo dat hoe minder haaks de penis ten opzichte van jouw lichaam staat, des te minder stimulatie jij zal ervaren.

Zij bovenop seks standje – maar dan beter

Zij zit bovenop en jij ligt op bed, gezichten zijn naar elkaar gericht en zij gaat lekker los! De meeste zullen het wel hebben meegemaakt. Een heerlijk standje waar zij meestal de leiding heeft. Wederom de vraag of wij mannen dit seks standje beter kunnen maken en hoe dit dan zou moeten.

Het is vrij simpel: Je verbetert dit standje door wanneer ze op je zit rechtop te gaan zitten tussen de 45-60 graden hoek. Je leunt als het ware deels door je handen naar achter te doen.

Afbeelding


Dit zorgt ook op twee manieren voor betere seks. Ten eerste zorgt het ervoor dat jullie dichter tegen elkaar aan zitten waardoor er meer lichamelijk contact ontstaat. Je zit er bijna perfect voor om aan haar tieten te sabbelen en ben je beter in staat haar beet te pakken om te zoenen, of meer het ritme over te nemen.

Tevens wrijft haar clitoris hierdoor meer tegen jouw onderbuik aan, waardoor ze meer gestimuleerd zal worden.

Ten tweede is hierdoor de hoek van de penis ten opzichte van het lichaam net iets anders, waardoor je minder stimulatie zal ondervinden. Dit komt er op neer dat je het dus langer vol kan houden. En hoe langer de seks, hoe meer tijd je haar geeft om tot een spetterend orgasme te komen!

De beste seksstandjes hebben alles te maken met de juist hoek

Je zal gemerkt hebben dat de hoek van penetratie voor jullie beiden van essentieel belang is. Als je dit toepast tijdens je seksleven zal je haar, en jezelf, erg blij maken. Het voordeel van de meest gebruikelijke seksstandjes is het gemak waarmee vrouwen zich er door vrijgeven en het voordeel van de beste hoek zorgt voor maximale extase! Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen en aanvullingen. Deel ze hieronder!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlEerste Date Thuis: Voor- en Nadelen +14 Tips om 'n ramp te voorkomen
PijlHoe vraag je iemand verkering: de 10 tips (+voorbeelden)
Pijl8 Tips om je relatie te verbeteren en samen gelukkig te worden
PijlHoe Flirt Je? Beste 19 Tips om met Vrouwen te Flirten

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

peter
Goede en handige tips! Zo heb je allebei meer plezier in de slaapkamer! En iedereen kan dit ook makkelijk uitvoeren

Plaats een Reactie