Beter voorspel voor betere seks

05 Oct 2013, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Voorspel geheimen om een betere minnaar te worden

De laatste tijd krijg ik veel vragen van mannen over voorspel. Wat moet ik doen om hier goed in te worden? Hoe bezorg ik haar betere seks? Daarnaast zijn er veel vrouwen die zich beklagen over mannen die hier te weinig tijd aan besteden. Dit is natuurlijk eeuwig zonde want dit onthoudt jullie beiden van zo veel betere seks.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Als jij haar middelmatige seks geeft zal je aantrekkingskracht naar haar minder worden. Dit willen we voorkomen dus er is werk aan de winkel voor jullie! Vanaf nu dien je voorspel te beschouwen als een investering in heerlijke seks waarbij jij de norm wordt voor goede seks. Lees verder om te weten hoe je dit doet.

Wat is de waarde van voorspel?

Ben jij je ervan bewust welk resultaat je wilt behalen met voorspel? Zoals met iedere competentie die je wilt ontwikkelen, dien je eerst helder voor ogen te hebben wat het exacte effect is dat je wilt bereiken.

Bij voorspel gaat het erom dat de spanning opgebouwd wordt, die zorgt voor een heerlijke ontlading wanneer jullie – misschien wel gelijktijdig – klaarkomen! Deze spanningsopbouw is zowel fysiek / lichamelijk als mentaal. Lichamelijk wil zeggen dat je alles hypergevoel wordt en je geladen raakt met seksuele energie.

Mentaal wil zeggen dat ze uit haar hoofd en ìn het moment komt. Dat ze niet beschouwt maar ervaart! Dat ze zich mentaal kan ontspannen, vergelijkbaar met een meditatie of een piekstaat tijdens het sporten bijvoorbeeld.

De 3 sleutels van goed voorspel

Het is aan jou de taak om haar in deze seksuele stemming te brengen. Wees bewust van het volgende. Mannen zijn visueel ingesteld. Zodra een man een mooie vrouw ziet met grote borsten en ronde billen is er weinig nodig om hem verder in die seksuele stemming te brengen.

Bij vrouwen gaat het anders. Die raakt opgewonden op basis van wat zij voelt bij jou, de emotionele prikkeling die je teweegbrengt. Dit is de emotionele context. Die context dien jij te scheppen. Hoe doe je dat? Door de volgende sleutels te gebruiken.

Voorspel sleutel # 1: dominantie

vrouwen raken opgewonden van mannen die dominant zijn, die de leiding nemen in de slaapkamer. Op het moment dat jij deze dominante rol aanneemt raakt zij automatisch in een onderdanige rol die voor haar natuurlijk aan voelt. Dit is voor haar de manier in een seksuele stemming te komen zoals een man dat doet zodra hij een lekker ding ziet lopen in bikini.

Voorspel sleutel # 2: Anticipatie

Vrouwen beklagen zich regelmatig over het feit dat mannen niet genoeg tijd nemen voor voorspel en ‘’er meteen opduiken’’. Dit is een grote afknapper voor haar en impliceert voorspelbaarheid. Zij weet namelijk dat jij er de volgende keer weer op duikt zonder haar op te warmen.

Zodra jij haar plaagt door je niet meteen op de gevoelige plekjes te richten –maar eerst erom heen- zorg je voor een gevoel van anticipatie – dat ze zich richt op dat wat gaat komen voor haar. Je kunt haar bijvoorbeeld overdag een ondeugend smsje te sturen met de boodschap dat je aan het fantaseren bent over een vrijpartij in het kleedhokje met haar. Ook kun je haar prikkelen met ‘’dirty talk’’ waarbij je haar fluister wat je allemaal voor lekkers met haar gaat doen.

Hoe meer anticipatie, hoe groter de seksuele lading – op die manier zal ze ook sneller klaarkomen en hevigere orgasmes ervaren.

Voorspel sleutel # 3: Speelsheid

Hierbij gaat het er om dat je seksuele stemming opbouwt door haar te plagen. Door onvoorspelbaar te zijn. Dit doe je bijvoorbeeld door lucht te blazen op haar vagina, door haar te blinddoeken en haar met een veertje te strelen, door haar te zeggen dat ze niets terug mag doen terwijl jij haar likt, etcetera.

Laat je fantasie de vrije loop, alles is goed zolang het maar speels en luchtig is. Speelsheid zorgt ervoor dat onvoorspelbaar wordt – dat ze gaat fantaseren over de seks met jou en dit werkt uitermate lustopwekkend.

Haal het maximale uit je seksleven

Ook voor jou geldt: blijf niet in jouw gedachten verzeild, maar zorg dat je in het moment raakt. Het is zeer goed dat je de moeite neemt om dit blog te lezen. Maar leer uiteindelijk te vertrouwen op je intuïtie. Je intuïtie is de tegenhanger van het beschouwende, het analytische, het in je hoofd zitten.

Zodra jullie beiden in staat zijn om je vrij en zonder onzekerheid over te geven aan elkaar zullen je grotere hoogten van extase bereiken dan ooit te voren. Je zult merken dat je meer en meer laat gaan, dat je meer geluid zult maken, dat je wilder wordt, ongeremder, spontaner – dat je meer geniet en de seks, en dat de seks jullie dichter bij elkaar brengt.

Geniet ervan! Ik ben benieuwd naar je ervaringen.

Grtz!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlVindt ze me leuk? 26 Subtiele Signalen + Versiertips
Pijl9 Belangrijke tips voor een geslaagde Lange Afstandsrelatie
Pijl11 Simpele tips om zelfverzekerd over te komen en te worden
Pijl10 Verleidingstechnieken Waar Vrouwen Voor Smelten (Expert Tips)

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie