Tips voor meer en betere blowjobs

06 Jan 2014, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Tips zodat ze je graag een blowjobs wil geven

“Mijn vriendin wil me geen blowjob geven.” Een veelgehoorde opmerking, soms bedoelt als grap en soms als serieus probleem. Het lijkt zo te zijn, dat vrouwen mannen alleen maar een blowjob geven om hem een plezier te doen. Of uit wederdienst, omdat hij haar zojuist heerlijk gebeft of precies goed geneukt heeft.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Maar hoe zou het zijn als je vriendin of sekspartner er van zou genieten om jou te pijpen. En wat kun jij daar aan doen om dit te stimuleren? Hier volgen een aantal sekstips voor meer en betere blowjobs

Blowjob tips # 1: douchen

Het begint natuurlijk met je penis schoon te houden. Hier wil je een gewoonte van maken. Je wilt gewoon de reputatie opbouwen dat jouw penis altijd schoon is en lekker ruikt. En dat wordt allemaal makkelijker als je jongeheer ook geschoren is, zodat deze makkelijker droog te maken is mocht je je hem in de wasbak wassen.

Wees ook niet bang om voor te stellen eerst te douchen. Samen douchen is trouwens ook een genot en de douche zelf is sowieso een geweldige plek om een blowjob te krijgen. Dus als je de tijd hebt is dit zeker een aanrader. Wanneer je je snikkel wast met zeep, zorg dan ook dat je hem ook goed afspoelt zodat er geen zeepsmaakje aan zit.

Blowjobs tip # 2: onderdeel van het voorspel

Hoevaak geef jij een vrouw orale seks voordat jullie de liefde bedrijven? Ik hoop dat het antwoord is: altijd. Voor veel stellen is dat ook zo, dat hij haar iedere keer beft wanneer ze seks hebben. Waarom zou het omgekeerd anders zijn? Maak er een gewoonte van dat iedere keer wanneer jullie neuken, zij jou een blowjob geeft. Al is het maar heel even. Alleen het feit al dat je eventjes bevredigt met haar mond draagt al bij aan de seks.

En als je zegt ‘heel eventjes’, als je haar over moet halen, zorg dan dat het eventjes is. Beloon haar door meteen daarna bij haar naar binnen te gaan. Je wilt haar er aan laten wennen dat het daadwerkelijk voorspel is en niet het ‘hoofd-spel’.

Blowjobs tip # 3: maak duidelijk dat je geniet

Zorg ervoor dat ze weet dat je geniet. Maak meer lawaai dan je gebruikelijk doet. Pak dingen beet, pak haar beet, zeg lieve woordjes en laat je lichaam meebewegen op de golven van genot die je voelt. Net zoals jij meer geniet wanneer een vrouw opgaat in het liefdesspel. Dit wordt de pleasure cycle genoemd. Laat haar ook achteraf blijken hoe zeer je haar waardeert door haar te knuffelen en te liefkozen.

Blowjobs tip # 4: train haar om nog beter te worden

Dit wil je op een slimme manier doen. Je wilt namelijk niet haar zelfvertrouwen ondermijnen, dat is het laatste wat je wilt. Laat haar dus weten dat je vindt dat ze het geweldig doet! Zie en breng het zo dat jullie nu bezig gaan met het verfijnen van haar blowjob kunsten. Breng het ALTIJD positief. Beloon vooral de zaken die ze goed doet, en betrap haar daar op. Zeg ‘Ah, lekker zoals je dat doet’ of ‘Ja, precies daar’.

Je kunt haar ook uitdagen door zaken te zeggen als, ‘laat eens zien hoe diep je ‘m in je mond kunt nemen’. Laten we wel wezen, wij zullen nooit zo goed kunnen beffen als een vrouw, omdat we zelf geen vagina hebben. Zo zullen vrouwen ook nooit exact weten hoe iets aanvoelt bij een man. Maar het plezier schuilt erin om te kijken of je daar in de buurt kunt komen. En dat geldt ook voor haar.

Mini blowjob cursus

Vertel haar dus wat je lekker vindt. Hier volgen een aantal zaken die je kunt voorstellen, in de trant van ‘probeer dat eens’. Je creërt zo een experimentiële sfeer waarin zij zich vrijer voelt om van de gebaande paden af te gaan. Je kunt haar suggereren haar hand te gebruiken om je pik te strelen, (schroef) draaibewegingen te maken, je perineum (de plek tussen je ballen en je anus) stevig te strelen en meer speeksel te gebruiken.

Ook kun je aanwijzingen geven om meer of minder druk met haar handen uit te oefenen, specifieke plekken waar ze moet zijn. Je kunt haar zelfs leren hoe ze druk uit moet oefenen met haar mond (in welke vorm ze haar mond moet houden), en welk ritme ze aan dient te houden – constant of juist sneller. Stimuleer haar bevoorbeeld instructie video’s te kijken zoals deze hier:

Enjoy en laat ons weten wat je met deze tips gedaan hebt!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlEen vrouw zoekt aandacht: 8 signalen dat ze jou ziet zitten
Pijl7 Bevrijdende Tips om Uit Je Hoofd te Komen (+ Oefeningen)
PijlCursus Daten: Online of LIVE-training, bekijk hier je beste opties
Pijl9 Tips: Hoe Krijg Je (Snel) Seks met Leuke Vrouwen

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie