Vragen? patrick@attractiongym.nl of bel: 06 - 539 69 751
Home / Blog / Dating tips / casanova bootcamp

Casanova Bootcamp

29 Sep 2012, door Patrick in Dating tips

Casanova Bootcamp Tess Milne

Casanova Bootcamp, dinsdags bij Veronica

We wisten het wel. Onze collega datingcoaches hadden het ons al maanden geleden verteld. Maar het is toch altijd spannend als het zover is tot je de eerste uitzending ziet.

Wil je trouwens vanaf nu alleen nog maar geweldige flirterige gesprekken waarin ze je echt leuk gaat vinden? Download dan eens mijn Saaie Gesprekken Doder Cheatsheet die jou gaat helpen om de gaafste gesprekken te hebben met vrouwen.

Want, wordt er wel een realistisch beeld neergezet over datingcoaching. Of juist een negatief beeld. Afgelopen dinsdag was het zo ver en konden wij, samen met tv kijkend Nederland, zelf oordelen.

Hoe ziet het format eruit? Casanova Bootcamp is een tv programma dat gaat over vrouwen versieren. Althans op het eerste gezicht. Eigenlijk gaat het om persoonlijke transformatie.

In een maand worden 3 jonge mannen getraind om in hun eigen kracht te staan en daardoor beter te worden met vrouwen.

De drie geselecteerde kandidaten, Thom, Tomas en Tim, voldoen aan alle stereotypen: intelligente mannen maar wel verlegen en zonder veel zelfvertrouwen.

Misschien nog het leukste: ze hebben geen idee wat hun te wachten staat! Gelukkig is daar de sympathieke en aantrekkelijke Tess Milne om hen te supporten.

Van nerd tot vrouwenversierders?

Wanneer het programma begint, krijgen we drie mannen te zien waar het de komende weken om draait. Aardige gasten (zeker geen onaantrekkelijke mannen) die dichtslaan en onhandig worden wanneer er tijdens de casting een vrouw hen verleidelijk aankijkt en vragen stelt.

TIP: De Aantrekkingskracht Checklist

De uitdaging voor de coaches is duidelijk. Zullen de deelnemers zich in één maand ontpoppen tot echte vrouwen versierders?

Dan is het tijd voor hun eerste fieldtrip. In een rustig café worden de mannen voor de leeuwen gegooid. Het café waar dit plaatsvindt hangt vol met camera’s zodat de drie coaches mee kunnen kijken.

De beelden spreken voor zich. Na deze, voor de mannen, vernedering hebben de coaches genoeg gezien en is er werk aan de winkel.

De datingcoaches

De coaches die zijn aangesloten bij dit televisieprogramma zijn geen onbekenden voor ons. Caspar is sociaal psycholoog, Roderik heeft getraind voor Mehow en Tom traint ook in het bedrijsleven.

Thom, Tomas en Tim worden ieder aan een coach gekoppeld en gaan direct aan de slag.

Laten we duidelijk zijn, in de korte clips in het programma waar de jongens 1-op-1 praten met hun coaches komt naar boven waar het echt om draait. Je gaat jezelf opnieuw leren kennen, je krijgt de hulpmiddelen om vanuit jezelf, vanuit je eigen kracht, vrouwen aan te spreken.

Dat is waar een bootcamp echt om draait! Het gaat er niet om dat je de meest originele openingszin leert.

Vervolg van Casanova Bootcamp

In de komende weken zullen we de verrichtingen, hoogtepunten en dieptepunten van heel dichtbij kunnen meemaken. Wil je zelf meemaken hoe het is om gecoached te worden kijk dan hier.

AttractionGym is een infield datingcoaching company dat vrijwel ieder weekend mannen coacht in succesvol worden met vrouwen.

 

Stop met moeizame gesprekken en pijnlijke afwijzigen

Beantwoord kort deze 3 simpele vragen
en ontvang mijn gratis Transformatie pakket.

Stap 1 vd 3

Wat is je doel met vrouwen?

Door naar Stap 2 ›

Gerelateerde artikelen

Check deze funny en leerzame video's

Reacties

Plaats een ReactieWorkshops & Trainingen

Datum Programma Locatie Beschikbaarheid
14 Jul. '17 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
25 Jul. '17 Summer Bootcamp Riga (Letland) VOL MEER INFO ›
15 Aug. '17 Summer Bootcamp Riga (Letland) VOL MEER INFO ›
25 Aug. '17 Attraction Bootcamp Amsterdam
MEER INFO ›
5 Sep. '17 Summer Bootcamp Riga (Letland)
MEER INFO ›

Meer events en trainingen
Bel mij terug verzoek