Haar beste erogene zones (krachtige seks tips)

31 Jan 2014, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Haar meest gevoelige erogene zones

Je hebt er vast weleens van gehoord: erogene zones. Maar wat zijn haar beste, meest gevoelige erogene zones en hoe kun je die het beste aanraken? Ik ben zelf een vrouw en laat je me het volgende vertellen. Wanneer je de erogene zones van een vrouw goed kent dan kun je haar helemaal gek maken tussen de lakens.

Erogene zones zijn namelijk plekken op het lichaam die super gevoelig zijn voor aanrakingen. Er ontstaat een seksuele prikkeling die ervoor zorgt dat ze ontzettend geil wordt.

Seks tips voor erogene zone # 1: de nek

Ik begin maar meteen met mijn persoonlijke favoriet: de nek. Bij heel veel vrouwen is dit de plek die heel bijzonder gevoelig is. Je moet hier dus voorzichtig mee omgaan. Harde aanrakingen of ruwe kussen werkt hier niet goed. Ga letterlijk met zachte hand te werk. De nek kun je al meepakken tijdens het kussen.

Veel vrouwen vinden het te gek als de man in charge is tijdens het zoenen. Wanneer jij haar gezicht vastpakt, kan je vervolgens langzaam aan je handen verplaatsen naar haar nek. Je kan haar nek gewoon liefdevol vasthouden, maar ook zachtjes strelen. Vervolgens ga je langzaam met je mond richting haar nek en geef je kusjes langs de zijkanten van haar gezicht en ga je rustig naar beneden.

De onderkant van de nek, de overgang naar de schouders en het sleutelbeen zijn ook ideale plekken om een vrouw op te winden. Zoals ik al zei, wees voorzichtig. Pak het rustig aan. Zuigzoenplekken zijn echt not done.

Seks tips voor erogene zone # 2: de oren

De oren zijn een van de gevoeligste plekjes van het lichaam en dan heb ik het vooral over het oorlelletje. Hier komen namelijk heel veel zenuwuiteinden samen, waardoor de minst geringste aanrakingen van deze erogene zone al voor extase kan zorgen. Ook hier is dus weer beleid en voorzichtigheid geboden.

Waar ik de oren vooral voor zou gebruiken, is voor het toefluisteren van sexy woordjes en zinnetjes. Dat zorgt ervoor dat een vrouw extra opgewonden raakt. Terwijl je haar bovenin haar nek kust kun je bijvoorbeeld in haar oor fluisteren: “oh je bent zo sexy”, “ik wil je” of “oh je proeft zo lekker”.

Daarnaast kun je de oren ook gebruiken om kusjes op te geven, maar hiermee wil je niet overdrijven. Zoals gezegd, de oren zijn namelijk heel gevoelig erogene zone. Een kort kusje op de oorlel voordat je over gaat naar de nek werkt het best. Zachtjes blazen op de oorlel werkt ook opwindend.

Mocht je in de kroeg staan dan is het fluisteren van lieve woordjes nog steeds het beste idee. Plaats je mond dicht bij haar oren zodat het een intiem momentje is, iets alleen tussen jullie twee. Ook wanneer je haar aan het versieren bent in een drukke kroeg kun je zachtjes iets in haar oren fluisteren. Ze zal zich persoonlijk aangesproken voelen en opgewonden raken omdat je je richt op haar erogene zone.

Seks tips voor erogene zone # 3: de rug

Tijdens de seks is de rug een plek die voor extra opwinding kan zorgen. Je kan beginnen met een vrouw te masseren, maar waarschijnlijk ligt ze door bovenstaande tips allang klaar voor jou in bed. Geen tijd dus voor massages, dat kan altijd nog. Hoe dan wel?

Vrouwen houden ervan om het lichaam van een sterke man op zich te voelen. Dat is vaak de reden waarom vrouwen ervan houden om te knuffelen, of om tijdens de seks hun armen om je heen te slaan. Denk eraan dat vrouwen niet van suiker zijn, je mag ons dus best een beetje ruw aanraken tijdens de seks. Knijp in haar onze rug en streel haar langs de ruggengraat van boven naar beneden.

Waarschijnlijk zorgt dit ervoor dat een vrouw haar handen ook nog steviger in jouw rug zet en misschien ook wel voor wat speels en licht gekrab. De beste seks is nog altijd de seks die iets ruiger is, en daar wil je dus naar toewerken. Let er wel op dat de meeste vrouwen onzeker zijn over hun lichaam vooral als ze wat zwembandjes hebben.

Het aanraken van die zogenoemde lovehandles kan ervoor zorgen dat sommige vrouwen zich ongemakkelijk voelen. Concentreer je dus vooral op het middelste gedeelte van deze erogene zone totdat ze zich helemaal bij jou op haar gemak voelt.

Een bijzonder opwindende techniek is om kusjes te plaatsen van boven naar beneden haar ruggengraat. Hierdoor krijgt zij rillingen over haar hele lichaam en kan ze het misschien niet langer meer aan, waardoor ze zich vanzelf bovenop je werpt. Een andere erogene zone op de rug is het kuiltje net boven de billen. Lik, kus en bijt zachtjes aan dat plekje van jouw liefdespartner te stimuleren.

Seks tips voor erogene zone # 4: de binnenkant van de dijen

Tot slot een middel om haar tot het uiterste te teasen. Een vrouw wordt namelijk voorbereid op het beffen en door dat uit te stellen zorg je ervoor dat ze super geil wordt. Lik, kus en streel de binnenkant van haar dijbeen en ga langzaam naar boven. Stel het contact met de vagina en de clitoris zo lang mogelijk uit. Hoe langer je uitstelt, hoe meer de vrouw namelijk geplaagd wordt en de seksuele spanning wordt opgebouwd.

Plaats ook kusjes op haar heupen en de onderkant van haar buik, eigenlijk het hele erogene gebied rondom de vagina. Als je uiteindelijk richting de vagina gaat, blaas dan ook eens af en toe op de clitoris. De clitoris is natuurlijk één van de ultieme erogene zones. Daar ondervindt de vrouw het meeste genot, en komt er het makkelijkst door klaar.

Je geeft haar het meeste plezier door af te wisselen met blazen, likken en strelen. Probeer terwijl je kusjes plaatst op de binnenkant van haar dijen, met je handen haar knieholten te strelen. De knieholte is ook een fantastische en weinig bekende erogene zone en door die twee zones tegelijk te stimuleren, krijgt een vrouw dubbel genot.

De lippen, borsten, billen en vagina zijn de zones die de meeste mannen wel kennen en waarvan de meesten wel weten wat ze ermee moeten doen. Als jij daarentegen de bovenstaande seks tips toepast op haar minst aangeraakte en super gevoelige erogene zones, dan geef je haar de beste avond van d’r leven.

Je weet dan zeker dat ze graag nog eens langskomt voor een volgende ronde en zal ze ook extra haar best doen om jou te plezieren. Enjoy! ;)

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlHoe krijgt een vrouw meer zin? 5 Tips voor meer stoom in de slaapkamer
PijlLachende, plagende en roastende stellen zijn tevredener over hun relatie
PijlGeen reactie op berichtjes? 8 Tips hoe je ermee dealt.
PijlAantrekkingskracht: De 7 ingrediënten + Zo herken je het

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie