Everybody Loves Joey: zo werkt tv

05 Jan 2014, door datingcoach Daan de Ram in Dating tips

Tegenwoordig zie je steeds meer tv-programma’s waarbij er verschillende vrouwen strijden om een man. Je had ‘The Bachelor’ en ‘In Love With Sterretje’ en ook nu is er weer zo’n reality-programma. Namelijk ‘Everybody Loves Joey’.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Het concept van het programma is eigenlijk heel simpel. Joey Spaan, bekend van het programma ‘Oh Oh Cherso’ gaat op zoek naar een vriendin. Hierbij wordt hij geholpen door twee teams.

Het ene team bestaat uit zijn moeder en zusje en het andere team bestaat uit ‘Oh Oh Cherso’-collega Tony, oftewel Sterretje, en Ricardo, die ook met de heren meedeed aan het programma ‘Jokertje’s Jawoord’. De twee teams gaan samen met Joey en de zeven dames naar Ibiza om daar uit te vechten wie het vriendinnetje van Joey wordt.

Het is het één óf het ander

Natuurlijk kiezen moeders en zusje alleen maar dames die zorgzaam zijn. Vrouwen die heel rustig en aardig zijn, het type ideale schoondochter.

En om het programma zo leuk mogelijk te maken kiezen Tony en Ricardo natuurlijk vrouwen die vooral heel erg knap zijn, vrouwen die een grote mond hebben of vrouwen die wel weten hoe ze een feestje moeten bouwen.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Door te werken met deze uitersten wordt het programma extra spannend gemaakt. Want natuurlijk wil je als man een relatie met een vrouw die lief is, maar je wil ook aantrekkingskracht en spanning. Door de keuze van de teams wordt Joey dus voor het blok gezet: kiest ie voor zorgzaam en lief of voor knap en brutaal?

De vrouwen doen allemaal een screentest

De vrouwen die meedoen aan zo’n programma moeten van te voren allemaal een screentest doen. Waarschijnlijk hebben de twee teams niet eens iets te zeggen gehad. De teams willen namelijk een vriendinnetje vinden voor Joey, maar het team van producers wil maar een ding: goede televisie. Daarom moet je nooit meteen geloven wat je ziet.

Zo was er Marieke, een biseksuele kunstacademie student met een enorm accent. Zo’n vreemde eend in de bijt doet het leuk op tv, dus denk maar niet dat een van de teams haar gekozen heeft omdat ze denken dat ze goed bij Joey past. Hetzelfde geldt voor Samantha. Ze vloog er als één van de eerste uit, maar Joey vond wel dat ze mee moest naar Ibiza: ‘want een gekke in de groep doet het altijd goed’.

Dat dachten de makers van het programma vast ook, want de Hagenees ging vanaf het begin al over lijken en deed alles om Joey voor zich te winnen. Ze maakte ruzie met andere meisjes in het huis en besloot zelfs om zich helemaal naakt te laten bodypainten en vervolgens een lapdance aan Joey te geven.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Extra twist

Bij een goed programma is er altijd nog een addertje onder het gras. Dat is hier ook het geval. Joey mocht namelijk uit alle aanmeldingen ook zelf iemand kiezen. Dat werd Jennifer. Joey ging zogenaamd door alle aanmeldingen en belde verschillende vrouwen op om te kijken of ze een beetje leuk waren.

Natuurlijk had het productieteam van het programma allang bepaald wie er ook nog mee moest naar Ibiza. Dat moest namelijk een type Paris Hilton worden waardoor alle vrouwen stik jaloers op haar werden.

Die vrouw zou dan als verrassingseffect zich als laatste aansluiten bij de vrouwen met de mededeling dat Joey haar zelf gekozen had om mee te gaan. Bitchfights en dus zo succesvolle reality televisie gegarandeerd!

Het blijft een spel

Uiteindelijk staan er drie dames in de finale en laat dat eens even goed uitkomen: een dame van team mama en zusje, een dame van team Tony en Ricardo en de dame die Joey zelf had uitgekozen. Zo blijft het nog steeds een spel en blijft het tot de laatste aflevering van de serie spannend welk team er nou wint. Natuurlijk is dit geen toeval.

Waarschijnlijk is er bij de voorselectie al bepaald welke vrouwen er in de finale moeten komen, omdat het spannend moet blijven. Nu heb je dus Esmee, Laura en Jennifer. De drie dames waar het vanaf aflevering 1 al duidelijk van was dat zij favoriet waren met Joey en zij dus de grootste concurrenten waren.

Uiteindelijk zal de winnares van het programma Joey heus wel leuk vinden of zelfs verliefd zijn, want de vrouwen konden zich wel werkelijk zelf opgeven voor het programma. Maar uiteraard zijn er ook vrouwen bij die gewoon met hun gezicht op tv willen. Ik heb vaak genoeg tenenkrommend voor de buis gezeten.

Ik kan namelijk niet geloven dat je als vrouw een relatie zou willen met een jongen die zo lomp is als Joey. Een jongen die alleen maar botte opmerkingen maakt en nooit serieus kan praten. Maar ja, misschien hebben sommige vrouwen écht zo weinig eigenwaarde en is dus niet alles aan het programma nep….

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlZe Negeert Me Opeens: Waarom & Hoe je haar laat reageren
Pijl31 Spannende idee├źn voor een romantische avond thuis
PijlVindt ze me leuk? 26 Subtiele Signalen + Versiertips
PijlEen vrouw zoekt aandacht: 8 signalen dat ze jou ziet zitten

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie