Geen zin in seks, wat nu?

26 Oct 2013, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Ik heb zin in seks maar hij of zij niet

Het gebrek aan gezond libido komt in de beste kringen voor. Niet alleen vrouwen maar ook mannen kunnen hier last van hebben.

Belangrijk om te realiseren is dat als het zo is dat jij veel zin hebt in seks maar zij niet, dat dat niet hoeft te liggen aan jou. Dit kan door verschillende factoren komen zoals stress van haar werk, een drukke agenda, aandacht voor kinderen, te weinig slaap, weinig communicatie en simpelweg onzekerheid.

Kortom, hier de situatie, zeg maar de context, speelt een grote rol en persoonlijke aantrekkingskracht die jij hebt is daaraan ondergeschikt.

Gelukkig kun je hier wat aan doen. Ik heb een aantal praktische tips voor je die er voor zorgen dat jouw seksleven weer tot bloei komt.

Geen zin? Hoe verander je dit

Geen zin in seks vloeit in de kern voort uit gebrek aan seksuele opwinding. Op het moment dat je geen aandacht aan elkaar besteed dan blijft deze prikkeling uit. Het is een kwestie van focus, van training van je gedachten om ervoor te zorgen dat jij niet wordt afgeleid van je doel.

Heb niet de verwachting dat het de vrijpartij van de eeuw wordt. Maar jullie raken in elk geval weer verbonden met elkaar.

Het lichaam maakt namelijk na één vrijpartij al allerlei gelukshormonen aan. Dit vergroot de lust voor elkaar. Beschouw dit daarom als iets dat je over hebt voor elkaar.

Hoe vaker je elkaar afwijst voor seks, hoe hoger de drempel om de volgende keer te vragen of zij(of jij) zin heeft.

Afrekenen met stress

Evolutionair beschouwd zorgt stress voor een totale gebrek aan libido. Op dat moment heb je alleen oog voor de hoogste prioriteiten op het gebied van werk, financiën en bijvoorbeeld kinderen. Seks is dan ondergeschikt.

Wat kun je doen? Combineer hier het nuttige met het aangename. Voelt zij zich moe en gestresst, dan biedt jij haar een lichaamsmassage aan. Begin bij de schouders en rug waar er veel lichamelijke spanning heerst bij stress. Zoek vervolgens de intieme plekjes op om haar seksueel te prikkelen.

Bij stress moet je ook kritisch kijken naar jouw levensstijl. Zorg dat je voldoende beweegt, en als je het nog niet doet – ga sporten. Dit kan een uitstekende afleiding zijn, een manier om stress te verwerken. Let op je voeding, leer hierover en kies gezond. Maar zorg vooral ook voor voldoende slaap, voor de meesten van ons minimaal 7/8 uur per nacht.

Zin in seks door voorspel

Gebrek aan zin in komt meestal doordat zij niet ontspannen genoeg is om in de stemming te komen. Vrouwen zijn oventjes, die moet je voorverwarmen. Iemand die goed is in voorspel zal dan ook veel waardering krijgen van zijn minnaars.

Heb jij de zelfbeheersing om hier uitgebreid de tijd voor te nemen? Bijvoorbeeld om samen douchen. Jij als man zult ook een hoger niveau van extase bereiken doordat ook jij meer seksuele spanning opbouwt.

Je wordt alvast visueel geprikkeld door haar naakte lichaam, en zij voelt zich schoon door het douchen waarbij ze zich zekerder en vrijer voelt tijdens sex.

Ook zoenen is een super belangrijk. Dit doet het hart letterlijk sneller kloppen, en zorgt voor een hormonale prikkeling in de hersenen. Als je goed kunt zoenen werkt dit zeer lustopwekkend. Lees ook mijn andere blog over voorspel voor meer tips.

Zelfbeeld bij seks

Ten slotte een belangrijke afsluiter. De rol van je zelfbeeld tijdens het vrijen. In hoeverre zijn jullie geconditioneerd door ideaalbeelden die ons opgedrongen worden door de media? Hoe verneukeratief is het dat jij je minder aantrekkelijk zou voelen door opgelegde ‘’normen’’ die worden gesteld aan het uiterlijk.

Bedenk je dat voor ieder excuus dat je hebt om jezelf minder mooi te voelen, er mensen zijn die zichzelf wel aantrekkelijk vinden en daar minder reden voor hebben dan jij! Ben je klein geschapen? Bedenk je dan dat ontelbaar veel vrouwen in extase zijn gebracht door mannen met een kleinere penis dan jij.

Wanneer je met zelfvertrouwen communiceert wordt de seks spannender en intiemer. Leer elkaar op een liefdevolle manier te zeggen wat je van elkaar verlangt. Op den duur zal je merken dat de seks steeds lekkerder, intiemer en ongeremder zal doordat je de drempel hebt verlaagd met bovenstaande tips.

Heb je vragen of opmerkingen? Plaats gerust een reactie!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl45+ IJsbrekers om gelijk een goede indruk te maken
PijlHoe Versier Je Een Vriendin: Van Friendzone Naar Friends-With-Benefits
Pijl19 Tips om Definitief Bindingsangst te Overwinnen (Man & Vrouw)
PijlMeisjes plagen kusjes vragen: 7 Plaag-tips om vrouwen te versieren

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie