Wat is goede seks? (perspectief van een vrouw)

21 Jan 2014, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Eerlijke antwoorden op de ‘wat is goede seks’ vraag

Laat ik een groot misverstand uit de wereld helpen. Niet alle vrouwen lopen weg met een knappe man. En het niet altijd een voordeel als je knap bent wanneer je een vrouw in bed wil krijgen. Knappe mannen zijn namelijk nooit goed in bed. Zeker wanneer vrouwen uit zijn op een one night stand, willen ze vooral goede seks en letten ze hierop.

Knappe mannen hoeven namelijk minder moeite te doen om een vrouw zover te krijgen, maar als ze eenmaal seks met een vrouw hebben gehad, dan valt het vaak tegen. Zie je weleens een hele mooie vrouw lopen met een niet zo mooie man? Misschien is dat wel de reden waarom ;)

De ingrediënten van goede seks

Goede seks heeft wat mij betreft alles te maken met gevoel en met je skills. Het probleem is dat veel mannen die moeite niet nemen om zichzelf te verbeteren als het aankomt op seks. Ervaring kun je opdoen, je kunt erover lezen, kunt vragen stellen aan de vrouw met wie je bent.

En gevoel heeft alles te maken met de aandacht die je voor haar hebt, en wat er tussen jullie samen is. En de reden dat knappe mannen vaak slechter zijn, is omdat ze lui zijn. Goede seks heb je dus in eigen hand. Hier een aantal tips waarmee jij je seks vaardigheden kunt verbeteren.

Goede seks tip # 1: Neem het voortouw

Goede seks begint bij het besef dat vrouwen net zo dol zijn op seks als mannen. Het is dus niet zo dat je als man voorzichtig moet zijn met hinten naar seks. Vrouwen houden nu eenmaal van dominante mannen in bed dus als je als man het voortouw neemt, dan begin je al goed.

Goed seks tip # 2: Bespeel haar gedachten

Voor een vrouw is niks geiler dan zien dat een man door jou helemaal op hol slaat. De truc is dus om wat je ook doet, altijd de vrouw de indruk te geven dat je haar de lekkerste vindt. Dat kan door dirty talk, maar dat kan ook door bepaalde acties. Als je haar bij binnenkomst meteen oppakt, naar de slaapkamer brengt en zegt dat je niet kan wachten om haar te proeven, dan wordt ze helemaal gek.

Als je haar vervolgens beft, zonder haar verder uit te kleden en daarna klaar bent, zal ze helemaal van jou zijn. Zo word je dus terugbetaald.

Goede seks tip # 3. Durf ondeugend te zijn

De beste seks is de seks die niet standaard is. Rauwe seks, ondeugende seks, buitenseks, harde seks, allemaal soorten die het goed doen bij vrouwen. Hieronder valt ook dirty talk. De dingen die jij zegt tijdens de seks kunnen ervoor zorgen dat een vrouw extra opgewonden raakt. ‘Jouw lichaam is nu van mij en ik doe ermee wat ik wil!’ of ‘ik houd het niet meer, zo geil word ik van je’ zijn dingen die iedere vrouw graag hoort. Laat je remmen los en vertel een vrouw wat er in je omgaat. En, erg belangrijk, maak geluid; hierdoor zal zij zich ook laten gaan.

Goede seks tip # 4. Seks is teamwerk

Het is nu eenmaal zo dat seks met een persoon altijd beter kan worden. De eerste keer is een wilde ontdekkingstocht waarbij alle hormonen die zich opgebouwd hebben, vrij komen. Als de eerste keer seks niet meteen de geilste seks ooit is, wil dat niet zeggen dat het niet beter kan worden. Pas na de eerste keer seks komt er een uitdaging.

Je zal een band met elkaar op moeten bouwen, ook tussen de lakens. Na een tijd weet je precies wat je met haar moet doen om haar hart op hol te laten slaan en dan wordt het pas écht leuk. Dan pas voel je je echt een team samen en kun je ervoor zorgen dat je je teampartner naar de overwinning sleept.

Goede seks tip # 5: Naspel is écht belangrijk

Ook al zeg ik hierboven dat vrouwen wat betreft hun liefde voor seks hetzelfde zijn als mannen, sommige dingen zijn wel echt anders. Vrouwen vinden naspel namelijk net zo belangrijk –al dan niet belangrijker- als de seks zelf. Vertel wat je lekker vond, vertel waar je van genoten hebt, kus haar, haal wat water, stel haar gerust.

Als je haar net als een beest genomen hebt, maar daarna respectvol en lief voor haar bent, dan heb je de jackpot. Een vrouw weet dan namelijk dat ze tussen de lakens een slet mag zijn, maar dat jij weet dat ze eigenlijk een heel lief meisje is. En die informatie zorgt ervoor dat ze graag bij je terugkomt en dat ze je de volgende keer dubbel en dwars terugbetaalt - in natura.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlHoeveel tijd tussen dates: Het definitieve (geteste) antwoord
Pijl9 Tips: Hoe Krijg Je (Snel) Seks met Leuke Vrouwen
Pijl10+ Berichten om Radiostilte Tussen Dates te Overbruggen
PijlIk klap dicht bij haar: Ontdek de 7 redenen en oplossingen

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Jan
tip 5is voor mij een goede. Na de seks is het meestal ik die in slaap val.. niet echt leuk voor haar. Moet eraan gaan werken haha
P
ik denk idd ook dat afwisseling belangrijk is, de plek en de soort seks. Zo houdt je het spannend! Leuke blogs keep going!

kamagra
bedankt!
Liefeld Raphaella
Meer over hoe een man sneller spuit,zo heftig dat hij niet te houden is.Hoe moet i mij dominant opstellen meestal is hij het die alles doet maar graag zou i hem eens opgewonden willen laten voelen.
Silver
Teamwork, gedachten bespelen.,. leuk allemaal. Mijn vrouw doet maar ้้n ding; er onder uit proberen te komen. Geen tijd, te laat, te vroeg, de kinderen, te dik, te dun, hoofdpijn, jah SCHAT de vorige keer is nog maar twee weken geleden. Ik ben inmiddels zo 'bespeeld' dat ik het liever niet doe dan 1x in de 3 maanden met allerlei geremde tegenzin gemiep gezeur en smoesjes...
Reacties
Jan
Blijf eraan werken. Geef haar het gevoel dat zij nog steeds de ware is
Willemijn
Wat is goede seks?

Ach ach wist ik het maar. Ik ben maagd gebleven tot mijn 21e, en seks is mij zรณ verschrikkelijk tegengevallen. Dat is altijd zo gebleven overigens. Ik ben nu 35.

Wat hier staat over teamwerk, klopt precies. Het is grotendeels communicatie. Daar ben ik nou juist zo slecht in. Bovendien vindt een man eigenlijk per definitie iets heel anders opwindend. Dus moet ik hem expliciet gaan vragen een bepaalde handeling te verrichten omdat ik dat opwindend vind, maar eigenlijk is de lol er al af voor mij als ik weet dat hij aan het acteren is.

Dan wordt goede seks ook nog bepaald door een heleboel factoren die ik amper begrijp en waar ik nog minder invloed op heb. Bijvoorbeeld of iemand een beetje mysterieus is, of iemand je ontglipt. Daarom is goede seks met iemand die je al heel lang kent ook niet meer mogelijk. Bij mij althans niet. Alles wat er geroepen wordt over je seksleven weer nieuw leven inblazen, heeft bij mij nog nooit gewerkt.

Soms word ik er zo verdrietig van, al die hooggespannen verwachten die ik had in alle jaren dat ik alleen nog maar masturbeerde. Ik dacht dat 'echte' seks tien keer beter zou zijn dan masturberen. Het is tien keer slechter, al die moeizame misverstanden, al die mislukte communicatie.
Soms vraag ik me zelfs af of seks niet eigenlijk alleen maar leuk is voor mannen.
Adiano
๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„

Plaats een Reactie