Gouden tips voor goede seks

29 Jan 2014, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Goede seks, niet vanzelfsprekend

Er was eens een man, hij had te weinig goede seks in zijn leven. De seks in zijn relaties werd vaak saai, en one night stands bleven bij één nacht. De man keerde zich tot het Alwetend Orakel van zijn tijd. In plaats van de gebruikelijke letters 'pornhub..' in het incognito venster, typte hij nu google.nl in.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

"Oh Alwetend Orakel! Help mij betere seks te krijgen!"

Het Orakel opende de poort van internet wijsheid. De man werd overdonderd door de stortvloed van informatie over ‘goede seks’... Voor meer duidelijkheid vroeg hij nu meer specifiek:

Orakel, hoe heb ik betere seks in mijn (seks)relaties?


"Player!" sprak het Orakel. "Gij heeft de juiste vraag gesteld een daarom ontvangt gij nu de sleutel tot eeuwige goede seks." Gretig hield de man zijn handen op en de sleutel werd hem overgedragen. Hij bekeek de sleutel maar de sleutel veranderde constant van vorm. "Waarom is het niet gewoon één sleutel, oh Alwetend Orakel?"

"Dwaas!" sprak het Orakel. "De sleutel tot goede seks, is niet één techniek of truc! De sleutel tot goede seks is: Variatie."

"Natuurlijk!" riep de man dolgelukkig uit. "Dat is wat er mist, ik doe altijd dezelfde trucjes tijdens de seks!"

Orakel, hoe krijg ik meer variatie in mijn seksleven?


Het Orakel was beter gestemd over deze vraag. De vuistregel voor betere seks is meer variatie, dus doe nooit twee keer achterelkaar hetzelfde! Dan bedoel ik niet alleen standjes, varieer in ieder aspect van de seks. Doe het één keer heel hard en ruig. De volgende keer heel zacht en gepassioneerd.

Neem haar twee uur lang en doe daarna een vluggertje van 10 minuten. Neem haar in de douche of keuken, of eens buiten in het bos of de WC van de trein. Seks word saai omdat mensen iedere keer hetzelfde trucje van 20 minuten herhalen!
"Eureka! Ik snap het eindelijk!" riep de man. "Dat bedoelen mensen dus als ze zeggen dat je het spannend moet houden!" "Inderdaad" zei het Orakel. "Het blijft spannend omdat zij nooit weet wat ze kan verwachten, de variatie houd de spanning in jullie seksleven."

Seks tip # 1 voor meer variatie: wilskracht 


Deze ogenschijnlijk ‘rare seks tip’ vereist wilskracht. Maar je krijgt bijzonder veel ervoor terug. Als je vaak seks hebt, zorg dan dat je niet klaarkomt de volgende keer dat je seks hebt. Geniet ervan, maar kom niet klaar. Als ze ernaar vraagt zeg dat je er 'gewoon even geen zin in had'.

Doe dit de komende 3 keer ook. Ze zal zich afvragen waarom je niet meer klaar wilt komen, NIEMAND DOET DAT! Gevolg: de hoeveelheid zaad en testosteron bouwt op in jouw ballen terwijl zij meer haar best zal gaan doen om je wél te laten klaarkomen!

Seks tip # 2 voor meer variatie: overval

De tweede ‘rare seks tip’ is voor als je elkaar echt langer kent:
Je kan haar verrassen door plots, als ze bijvoorbeeld staat af te wassen of schoonmaken, haar vast te pakken van achter. Beweeg je handen over haar borsten en naar haar kut toe. Trek haar broek omlaag en begin haar plots te nemen.

Voel natuurlijk wel goed aan of dit het juiste moment is voor haar, maar houd je tegelijkertijd niet in. Dominantie is voor een vrouw extreem geil.

Seks tip # 3 voor meer variatie: dobbelen


Na het lezen van een boek over een man die beslissingen maakt volgens het gooien van een dobbelsteen werd ik geïnspireerd. Met een meisje dat ik toen zag begonnen we hetzelfde te doen. We schreven 6 opties op, en gooide dan met de dobbelsteen. De dobbelsteen besloot wat we in bed gingen doen. En dan bedoel ik niet welk standje, of wie waar moet likken ofzo. Dat is saai.

We schreven dingen op als: Ik domineer haar, zij domineert mij, we filmen de seks (gelukkig nooit gekozen), we blijven veel praten tijdens de seks (dit bleek super leuk en geil!) of elkaar blijven aankijken, heel veel geluid maken... en hey, als de dobbelsteen het je opdraagt staat ze misschien ook wel open voor anaal?

Andere opties waren heel ruig (op haar kont slaan en bij de haren beet pakken), heel intiem, tantrisch (dat wil zeggen niet klaarkomen) en seks in een openbare plek.

Oké PLAYER. Het Orakel heeft gesproken. Je hebt vrouwen in je leven, met deze seks tips houd je ze daar ook!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl11 Corona Date Idee├źn Die Zelfs In Lockdown Awesome Zijn
PijlTinder Expert & Coach Louis Onthult Zijn 9 Beste Tinder Tips
Pijl9 Belangrijke tips om samen gezond uit elkaar te gaan
PijlVerlangen naar je jeugdliefde? Je oude liefde terug in je leven

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties


haha tip 2 moet inderdaad op het goede moment gebeuren anders kan het ook vervelend uitpakken..!
frank
bij het spel met de dobbelsteen neem ik aan dat je een keer dobbelt of dobbel je tijdens de seks nog een keer? Groet frank
-
arie, ik heb het geprobeerd en het is best te doen. 3 keer is wel veel, mij lukte het 2 keer maar ik denk dat dit voor mij al genoeg was. Mijn vriendin keek wel een beetje raar

Plaats een Reactie