Zo geef je haar seks tips en adviezen

19 Nov 2013, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Je bedpartner seks tips geven, een delicate zaak

We hebben er allemaal een hekel aan om er naast te zitten – zeker tijdens de seks. Waarom? Omdat we tijdens de seks emotioneel het meest kwetsbaar zijn. Dit geldt zowel voor mannen als vrouwen, maar vrouwen zijn over het algemeen meer ‘pleasers’ dan mannen.

Advies krijgen van je partner kan dus al snel verkeerd opgevat worden. Terwijl het juist zo’n geschenk is. Het is een teken van volwassenheid in jullie communicatie, dat jullie ook over dit gevoelige onderwerp kunnen praten. En het is ultiem bevredigend als de vrouw die jij begeert jou verwent zoals je daar van houdt.

Het is een lange termijn investering, want je partner zal getriggerd worden om naar manieren te zoeken om jou meer genot te geven. En het vertrouwen tussen jullie zal alleen maar groeien, waardoor jullie emotionele band sterker zal worden. Hier dus onze adviezen hoe je haar het beste sekstips kunt geven.

Seks tip #1: Laat haar merken wat je lekker vindt

Leer duidelijker te uiten wat je lekker vindt. Ga daar niet stil liggen genieten als ze je pijpt omdat je denkt dat dat ‘cool’ is maar laat haar zien en horen dat je van haar geniet. Beschrijf gewoon hoe je je voelt wanneer ze doet ze doet. Ik kan het bijvoorbeeld heerlijk vinden als een vrouw met haar nagels over mijn rug gaat.

Seks tip # 2: Wees specifiek

Je hebt pijpen en je hebt pijpen. Ik ben in mijn vrijgezellenbestaan slechts een handjevol vrouwen tegengekomen die de kunst van het oraal bevredigen pas echt verstonden. In die gevallen wanneer een vrouw mijn tot extase brengt met haar pijpkunsten dan let ik goed op. Dit is de manier waarop ik het wil!

Seks tip # 3: Breng het positief

Het is beter om haar aan te moedigen dan te corrigeren. Als ze op het juiste spoor zit moedig haar dan aan. “Ik vind het heerlijk als je …” of “Als je dat doet word ik echt super geil”. Zorg ervoor dat je alles positief verwoord. In plaats van “Het doet pijn als je je tanden gebruikt bij het pijpen” zeg je “Ik vind het heerlijk als je je lippen gebruikt wanneer je me pijpt. Het voelt zo zacht aan, net als jouw zalige kutje.”

Seks tip # 4: Leer haar lichaam kennen

Zoen heel haar lichaam op zoek naar de plekjes die haar in extase brengen. Als ze ergens opgewonden van wordt sla dat op in jouw ‘seks geheugen’, jouw ‘sensuele kaart van haar lichaam’. Als jij op ontdekkingstocht gaat is het logisch dat zij dat ook zal doen bij jou!

Seks tip # 5: Ontwikkel jezelf tot een seksinstructeur

Het is belangrijk dat zij het gevoel heeft dat jullie een ‘team’ zijn, dat jij net zo veel om haar genot (en geluk) geeft als dat van jezelf. En dat ze dus niet het gevoel heeft een instrument te zijn, of een seksslaaf. Nu kan zo’n rol in bepaalde situaties wel heel wenselijk zijn, maar belangrijk is dat zij jou genoeg vertrouwt om je de leiding te geven.

Jij bent dus de seksinstructeur. En een goede seksinstructeur is iemand die bemoedigt. Een goede seksinstructeur is iemand die het voordoet. Een goede seksinstructeur is iemand die haar helpt haar grenzen te verleggen, in een tempo dat zij aankan.

Seks tip # 6: Leer haar haar verlangens te delen

Jij creërt de stemming, althans jij neemt hierin de leiding, en maakt gebruik van de sfeer die ontstaat. Als je wilt dat ze meer los gaat, ga dan eerst zelf meer los. Moedig haar aan door teksten als “Ik wil dat je me harder neukt! Neuk me harder!”

Spreek met een toon van verlangen, niet van verplichting! Als zij zich begeerd voelt zal ze zich ontspannen, als ze zich verplicht voelt zal ze verkrampen. Als dat gebeurd kun je beter een kopje thee gaan zetten, want dan is goede seks uitgesloten.

Moedig haar aan samen met jou te experimenteren. Zeg haar dat je wilt leren nog meer van elkaar te genieten. Dat je wilt dat zij en jij nog meer genot ervaren aan elkaar. Dat je wilt dat ze je meer en meer gaat vertrouwen, zodat ze gaat delen welke kinky fantasieën ze heeft. Wat ze wil uitproberen.

Seks tip # 7: Belangrijke “don’t-s”

Begin nooit over voormalige (bed)partners om te illustreren wat je bedoelt. Zorg ook dat je nooit in een sfeer terecht komt waar je haar iets verwijt of om zaken te forceren (tenzij je e.o.a. domineer seksspel aan het spelen bent). Blijf emotioneel sterk en onbewogen in plaats van te uiten dat je teleurgesteld bent, egoïstisch, boos of gefrustreerd raakt – ook al gaat de eerste keer niet helemaal zoals je voor ogen had.

Onthoud: stelletjes en bedpartners die weten hoe ze kunnen communiceren over seks hebben een veel beter seksleven dan zij die niet weten hoe dat moet. Ik ben benieuwd hoe het jou vergaat - laat jouw ervaringen met het geven van seksadviezen hieronder achter. Succes!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlHet essentiele inzicht voor de zoektocht naar jouw soulmate
Pijl110 Gespreksstarters en vragen voor de leukste gesprekken
PijlReboundrelatie: 7 Belangrijke dingen die je móet weten
Pijl15 Tips voor een succesvolle (eerste) videodate

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie