Langer Volhouden In Bed Bij De Seks Om Haar Meer Te Laten Genieten

08 Jan 2013, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Word de beste minnaar die ze ooit heeft gehad

Dit is de eerste Langer volhouden in bed van een serie blogposts waarin ik de meest voorkomende sex-klachten van vrouwen bespreek, je de oplossing laat zien en je help om de beste minnaar te worden die ze ooit heeft gehad. Als dat goed klinkt, lees door... Het is natuurlijk ook om mijn vriendinnen en vrouwen in het algemeen te helpen meer van hun sexleven te genieten.

Sex-klacht #1: mannen houden het niet lang genoeg vol in bed

Een van de grootste klachten van vrouwen is: Ze moeten langer volhouden in bed!

Mijn vriendinnen vertellen me dat als ze sex hebben, het vaak lijkt alsof hun partner er niet helemaal bij is. Het voelt meer als een race op weg naar het orgasme. Een beetje alsof hij in haar lichaam aan het masturberen is, in plaats van met zijn hand. Auw. Ja, ik weet het.

Omdat vrouwen over het algemeen meer tijd nodig hebben om opgewonden te raken dan mannen, ervaren de meeste van ons dat het hele gebeuren ophoudt op het moment dat wij er net klaar voor zijn (en dan moeten we het doen met een kerel die snurkend op z'n zij rolt).

Zonder ontspanning geen orgasme!

De reden dat het zo moeilijk is om van dit soort sex te genieten is dat als het vrijen doel-gericht is, het heel moeilijk is om te ONTSPANNEN. En het belangrijkst om te realiseren is dat een vrouw ontspannen moet zijn om een orgasme te hebben. Ons haasten om een orgasme te hebben voor jij dat hebt, is een weg naar mislukking.

Je vraagt je misschien af: ”Waarom duurt het zo lang voor een vrouw om op te warmen? (wie zal het zeggen? Waarom zijn jullie kerels zo snel?)  ;-)

De Taoistische sexuele meesters beschrijven mannen als vuur, en vrouwen als water. Dit betekent dat mannen heel snel op kunnen warmen, maar het vuur kan ook heel snel worden uitgeblust. Vrouwen hebben veel langer nodig om op te warmen, maar als we eenmaal koken, blijven we heel lang heet.

Naar het kookpunt brengen voordat je aan de seks begint

Als je een vrouw echt genot wilt bezorgen, neem dan de tijd om haar tot het kookpunt te brengen VOORDAT je ook maar begint sex met haar te hebben. In andere woorden: Neem echt de tijd voor het voorspel. Zo veel tijd dat ze je smeekt om bij haar naar binnen te komen!

En als je dan bij haar binnen glijdt...de enige manier waarop ze echt van de ervaring kan genieten is als ze erop kan vertrouwen dat het niet na vijf seconden alweer over is. De meeste mannen hebben geen idee hoeveel genot een vrouw kan ervaren, omdat ze niet lang genoeg in haar blijven. De sleutel is om het langer vol te houden, zodat je haar dieper kan meenemen. In het Engels klinkt het zo mooi 'last longer, to take her deeper'.

Tantra – de grote game changer

Een van de belangrijkste aspecten van tantrische seks is om te leren de seksuele energie te laten circuleren IN je lichaam, in plaats van de spanning te ontladen door ejaculatie.

Waarom? Omdat het 'vasthouden' van je seksuele energie (en je zaad) je heel erg krachtig maakt! Klaarkomen maakt je zwak. (Ik zal ook beschrijven hoe je haar hiermee een veel dieper orgasme kan geven in een latere blogpost)

Het mooie van tantrisch vrijen is, dat als er geen eindpunt is, geen doel, geen klaarkomen, dat je dan  pas kan samenkomen om echt diep contact te maken en ongelooflijk van elkaar te genieten.

De oproep die ik daarom aan mannen wil meegeven is dit. It's time to go surfing! Meer over dit onderwerp in een volgende blogpost.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlRelatie loopt niet lekker: 10 Oplossingen van een expert
PijlDe 8 Populairste & Beste Dating Apps in Nederland
PijlDe Vakantieliefde Gids: 10 Tips Voor Tijdens en Na Je Vakantie
PijlMensen met sociale angst willen nog steeds nieuwe mensen ontmoeten

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Asmelash
Ik kraag sex

Plaats een Reactie