Hoe maak ik haar geil? Seks Tips

02 Jan 2014, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

De kunst van spanning opbouwen

Wat betekent dat nu, hoe maak ik haar geil? Het is haar laten verlangen om seks met jou te hebben. Het sleutelwoord is dus verlangen, de kunst van spanningsopbouw.

Ik geef je hier meerdere seks tips. Beeld je in hoe gaaf het zou zijn om elke vrouw op te kunnen winden tot het punt waarop ze gewoon smeekt om seks met jou te hebben…

(deze laatste zin is trouwens een voorbeeld van een stukje spanningsopbouw ;-))

Aanraking

Hoe maak je een vrouw zo geil dat ze seks met jou wil hebben?

Antwoord:

Door je als een seksuele man te gedragen... Raak haar aan als een man - doe wat je eigenlijk diep van binnen wil doen. Klinkt eenvoudig, er is echter een kleine kanttekening. Doe dit vooral niet op een manier waarbij je haar in verlegenheid brengt, of op een manier die ongemakkelijk overkomt.

Sommige mannen denken denken dat het stoer is, of alpha, om haar aan te raken en seksuele opmerkingen te maken waar iedereen bij is. Het is vooral een teken van een gebrek aan sociale intelligentie.

Wat wel opwindend is, is als je haar aanraakt op subtiele wijze aanraakt zodat niemand het door heeft terwijl jullie in gezelschap zijn. Raak haar been aan met jouw been, haar onderrug met je arm, haar hand onder de tafel.

Doe dit niet met een collega of wildvreemde. Dan komt het creepy over. Dit is een goed voorbeeld als ze jouw vriendin is, of het is al de vijfde date.

Bekijk ook eens deze video met 10 tips om haar om te winden:

Stiekem is opwindend

Opwinding is geil. En het is opwindend als jullie het risico lopen betrapt te worden. Bijvoorbeeld wanneer jullie achterin in de taxi zitten en je je hand over haar benen glijdt zonder dat de chauffeur dit kan zien. Als terwijl je met anderen in gesprek bent met je hand langs haar bovenbeen streelt.

Als je de kunst beheerst om stiekem te stoeien in het openbaar, zorg dan maar dat je broeksriem goed vast zit... want ze zal zo geil worden dat ze dadelijk je broek naar beneden wil trekken. Het is aan jou om die seksuele spanning verder op te bouwen. Door bijvoorbeeld seksuele dingen in haar oor te fluisteren.

Omdat jullie het stiekem doen is het jullie ondeugend geheimpje. Je creëert je eigen wereldje met haar en dit zorgt voor sterke emoties.

De ideale man weet zich goed te gedragen voor de ogen van haar vrienden en wanneer die niet in de buurt zijn of even niet opletten dan is hij heel seksueel met haar. Als je dit effectief toepast kun je haar botergeil maken.

Pro tip:

Speel vooral met de spanning. Bespring haar niet meteen op het eerste moment dat niemand kijkt. Je komt dan eerder seksueel hongerig over.

Deze voorbeelden zijn iets directer tot nu toe, en ze werken vooral met een vrouw waarmee je al seks hebt. Misschien je scharrel, vriendin of vrouw.

Lees daarom de volgende tip, zodat je weet hoe je subtiel begint met haar opwinden.

Alles buiten de seks is voorspel

Voorspel is eigenlijk gewoon het vergroten van haar verlangen om met jou seks te hebben. Het voorspel begint dus niet pas als jullie beiden je kleren uithebben en weldra seks gaan hebben - het begint al vanaf de eerste keer dat je haar ontmoet.

Verlangen is heel krachtig, het is een enorm sterke emoties. Jouw doel is om het verlangen in haar altijd levendig te houden. Hoe meer je hierin slaagt hoe beter de seks zal zijn.

Hier zie je een video hoe je haar juist aanraakt:

Windt haar ook op wanneer je niet bij haar bent

Hoe maak je haar nu geil als je niet bij haar in de buurt bent? Stuur haar een geil appje, of bel haar en laat blijken hoe hard je naar haar verlangt.

Een goed voorbeeld is het volgende berichtje:

Het is maar goed dat je nu niet voor me staat. Ik zou me heel erg moeten beheersen denk ik. ;)

Je zegt hiermee niet direct dat je haar naar bed wil nemen, maar je suggereert wel seksuele intenties. Nu is het aan haar om door te vragen naar wat je dan zou willen doen.

In dit voorbeeldbericht zeg je dat je jezelf moet beheersen. Veel vrouwen vinden de uitdaging om jouw zelfbeheersing te doorbreken ook geil. Wanneer ze niet positief reageert op je berichtje, stop dan natuurlijk direct met verder escaleren.

Pijl Download hier gratis nog een 17 voorbeeldzinnen

Als je haar bepaalde seksuele dingen kan laten inbeelden, dan zal ze die ook vervolgens met jou willen doen. Als het moment komt dat jullie seks gaan hebben doe het dan rustig aan - dit bouwt het verlangen nog meer op. Je wilt haar zo geil maken dat ze gewoon smeekt dat je in haar komt. Door het langzaam op te bouwen weet je ook veel gemakkelijker dat ze altijd consent geeft. Vanzelfsprekend super belangrijk is dat.

Als er één ding is dat je vooral moet onthouden, dan is het dat je haar geil maakt door je te gedragen als een seksuele man –alleen voor haar ogen bestemd. De geheimen van een seksuele man beschrijven we uitgebreid in het boek De SeksGod Methode. Stel je voor dat je slechts 1-2 vrouwen hiermee compleet opgewonden weet te maken, dan is dit het al waard.

PS: check ook eens hoe datingcoach Daan het doet als hij vrouwen zoent op straat. Wat herken je?

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlSquirten: seks tips om haar spuitend te laten klaarkomen
PijlNeuktechnieken om haar makkelijk een orgasme te bezorgen
PijlVijftig Tinten Grijs - Zo krijg je de Christian Grey factor
Pijl19 Eerste Date Tips voor de perfecte Date - De Ultieme Gids

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

tmm
gedaan en gelukt heb haar in school geneukt
Reacties
Sylvesteriu
Was het lekker
jer
cool man
H
Tmm abi
Aj
Jij bent echt een strijder man
Een of andere jongen
Eyy man geweldig gedaan bro.
Een of andere jongen
Eyy man geweldig gedaan bro.
Een of andere jongen
Eyy man geweldig gedaan bro.
piet
Bij ons heeft het ook gewerkt, toen we op straat liepen hebben we het in een steegje gedaan. Was echt top aanrader aan heel nederland.
Reacties
Yasmin
Ik heb het in het bos gedaan als trio is ook een aanrader, ook innde auto en in pakeergarage zijn aanraders !
guus
Ik krijg haar niet geil genoeg ik probeer alles maar lukt niet en wil haar nu egt neuke ze vind zich te jong maar ik wil haar wel
Reacties
Henk
Ga haar in school neuke en stuur haar geile berichten tijdens de les en laat haar tijdens de les het lokaal uit gaan voor jou
joskee
dei tips werkte vooral opwindend als u ma bijna binnen kwam
Damien
Me vriendin vind nie geil als ik haar masseer terwel ze aleen maar gemaseett wilt woorden ze licht nog naakt maar wa ik ook probeer lukt nie
N j
Deze tips werken helemaal niet per se.. Dit zijn tips om sex te krijgen, maar een meisjes moet ook wat voor je voelen vaak. Ik heb gewoon een vriendin en pas dit wel toe als voorspel.. Ik heb 6 a 8 keer per week sex met haar dus zou het niet aan raden direct bij een vreemde te doen
Herman
Niet gelukt. We liggen op dit moment in bed en loop een beetje tegen haar aan te rijden. En aan haar haar trekken helpt ook niet. Echt vet kut. Ik wil neuken. Ik ga ff roken. Fuck deze shit.

Groetjes Herman
Reacties
anoniem
laat zien dat je t wilt, streel haar kut heeel rustig en laat het rustig merken
Kyra
Ik heb nu zelf ook een hele leuke vriend we hebben ook al sex gehad je moet heel rustig beginnen een beetje de spaning opbouwen en dan wil zij het uiteindelijk ook wel succes ermee!
Kyra
En als zij je echt heel erg leuk vind is ze vanzelf zover
Merel
Al die comments van mannen hierboven...
Zelf heb ik echt geen idee hoe ik op deze website terecht ben gekomen, maar echt.
Zelf ben ik een vrouw, en geloof mij, er zijn heel wat dingen mis met deze tips.
niet dat ik nu totaal negatief wil zijn, maar het is gewoon zo.

1 mannen! Een vrouw moet zelf ook zin in seks hebben, jij kan al deze tips wel toe gaan passen, maar even serieus. Probeer niet zo hulpeloos te zijn.
Reacties
Bokito
Klopt wat je zegt. Probeer eens te ontspannen, ook al heb je veel zin in sex. Probeer haar eens relax te krijgen zonder aan, directe delen te zitten. Massage helpt altijd wel. Raak dan niet direct haar vagina aan, maar masseer er om heen of vlak er lang. Masseer haar borsten met gevoel en knijp niet in de tepels, laat ze rustig groeien te ze zelf opgewonden wordt, zeg lieve dingen tegen haar tijdens het masseren zodat ze zich bijzonder voelt en kan genieten van de rust en de spanning bouwt zich vanzelf op, doe heel veel met je vingers en tong. Geloof me, dit werkt!
Bokito
Het gaat erom hoe een vrouw zich bij jou voelt. Ga je direct zwaar geschut in zetten dan slaan vrouwen op slot. Ze willen veroverd worden, ga er eens gevoelig mee om, kijk goed naar haar en kijk ook naar haar ademhaling in bed als je haar laat ontspannen. Dan weet je direct hoe ver je op dat moment kan gaan! Succes mannen!
oussammah
zon zina op sportcollege hard gegeven was pas echt conditie training whollah was goed a sah dankje voor deze instructie
oussammah
zon zina op sportcollege hard gegeven was pas echt conditie training whollah was goed a sah dankje voor deze instructie
Doei
Doei lekker
Kyra
Ik ben zelf ook een meisje,

Als je als jongen aleen seks wil hebben dan gaat dit vaak gevolgen opleveren voor het meisje en je wil niet dat de relatie daardoor kapot gaat laat het meisje dus zelf ook bepalen

Tips

1.Niet meteen als een gek aan haar kut gaan zitten vind ik zelf in ieder geval niet zo fijn.
2.zeg lieve dingen tegen haar vind ik zelf fijn
3.luister ook naar haar als ze er geen zin meer in heeft dus ga niet doorzeuren want ik heb het daarom wel een uitgemaakt met een jongen en dat is niet zown leuk reden.

Veel suses kyra
Di
Ik heb haar zi hard gepijpt dat ze het vaker wou
henk
jullie facking dom en lelijk,

jullie moeten gewoon ballen hebben en zeggen van \"ik wil neuken\" ik denk dat da niet zo moeilijk is.

anders moet je gewoon gaan rukken aan je kleine piemel
Merle
Hee mannen!

Je moet gewoon haar veel aandacht geven, verwen haar en laat zien dat ze alles voor je betekent! Als mijn vriend mij gewoon eens goed hard vastpakt dan wil ik al seks met hem hebben. Ik zeg niet dat ik makkelijk ben maar we hebben al een paar jaar iets en dan gaat dat ook allemaal vanzelf.

Aan het begin van onze relatie wilde ik vooral zien dat hij super verliefd op mij is en niet alleen seks met mij wilde hebben. Laat je vrouwtje eens zien wat voor een lieve jonge je bent en kus haar in haar nek. Hou haar goed vast en streel haar zachtjes over haar benen, lies en haar vagina. Vinger haar niet gelijk maar streel en pest haar een beetje. Na enkele seconde is zij degene die graag seks wil!

Succes mannen!
Rob
Meeste Mannen hebben altijd zin
Waarom vrouwen nou veel minder ik snap het niet een vrouw meg mij ook weleens bespringen ook leuk
Hilmi
Wie wil met mij neuken reageer ik ben fucking geil
Reacties
Said
Ik ben een geil man ik wel een vrouw heb om te neuk
Peter
Nou nou Hilmi, is het zo erg?
geile rakkert 6565
OMG hier word hier zoo geill vann, ik heb echt zin n zelfvbevredeing met mijn moeder erbij! elektrische tandenborstels zijn zeker een aanrader
Je moeder
Kankerhomo's
kjdkf
dit helpte niet ik zoek gwn een site waar ik vind hoe ik mijn tante moet versieren en neuke kan iemand zeggen waar ik dat kan vinden

Plaats een Reactie