Houden vrouwen van seks?

03 Feb 2014, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Houden vrouwen van seks?

Met deze vraag heb ik je aandacht wel hè? Heel goed. Ik kreeg deze vraag niet zo lang geleden van een maatje van mij: Houden vrouwen van seks? Er is een simpel en een uitgebreid antwoord. Ja, vrouwen houden net zo van seks als mannen is het korte antwoord. Het antwoord wat ik mijn maatje gaf was levendiger en staat hieronder. Na dit artikel hoef je nooit meer te twijfelen - als je dat deed - of vrouwen van seks houden. Je zal "Ja!" van de daken schreeuwen.

Ja, vrouwen houden van seks!

Ik zei: "Lieve jongen, denk terug aan de laatste keer dat jij seks had. Hoe was dat? Hoe intens lekker is het om volledig aan een vrouw te zitten en hoe lekker is het als zij volledig aan jou zit? Hoe lekker is klaarkomen? Hoe lekker was dat peukje na de seks? Hoe groot was je glimlach de hele dag erna? Denk je nu echt dat als jij DAT voelt, dat zij dan niets voelt? Tuurlijk voelt ze dat wel!

Ze geniet ook enorm, haar genotshormonen schieten tijdens en na de seks door haar hele lichaam heen. Dat heerlijke gevoel… dat wil ze maar al te graag vaker ervaren.".

Volg je mijn gedachte? Een vrouw maakt ook hele lekkere sensaties mee tijdens de seks en ze wil deze - net als een man - maar al te graag weer ervaren. Waarom komt de vraag van mijn maat toch vaak naar voren?

Seksuele verlangens uiten

Veel verlangens worden helaas niet uitgesproken. Zo ook haar seksuele verlangens. Vrouwen zijn meestal terughoudend over hun seksuele behoeften richting mannen. Ze bespreken ze echter wel uitvoerig met hun vriendinnen. Hierdoor ontstaat een vertekend beeld bij mannen over hoe vrouwen seks beleven.

Hoe kan je dan toch door die onduidelijkheid heen zien? Hier is een mooie truc voor. Je leest nog een keer het antwoord dat ik mijn maatje gaf. Daarna neem je simpelweg aan dat vrouwen van seks van houden en hier dus ook naar verlangen. Ik zal uitleggen waarom.

Seksuele verlangens veronderstellen

Seksuele verlangens van vrouwen veronderstellen is het slimste dat je kunt doen. Of je nu in een relatie zit of dat je single bent, het aannemen dat vrouwen van seks houden gaat je enorm helpen. Je maakt dan namelijk gebruik van de kracht van een 'zelf-vervullende voorspelling' (self-fulfilling prophecy).

We nemen mijn voorspelling aan mijn maatje: Omdat hij er nu vanuit gaat dat vrouwen daadwerkelijk van seks houden ging hij hier ook naar handelen. Hij ging heeft meer gewaagde gesprekken met vrouwen, is meer open over seks, en neemt sneller een vrouw mee naar huis, ontlokt vaker seks en is veel vrijer in bed. Allemaal omdat hij veronderstelt dat vrouwen dat ook willen. Laatst kwam hij bij mij en zei: "Je hebt gelijk, vrouwen zijn helemaal gek op seks!".

Ik heb gelijk

Bedenk eens wat er had gebeurd als ik tegen mijn maatje had gezegd: "Vrouwen houden bijna nooit van seks". Hij had deze voorspelling geloofd en ernaar gehandeld. Was voorzichtiger geweest rondom vrouwen, had minder avances gemaakt, was minder snel richting de slaapkamer gegaan en zou uiteindelijk dus veel minder seks hebben gehad. En was dan naar mij gekomen met: "Je hebt gelijk, vrouwen houden helemaal niet zo van seks!".

Je weet nu hoe dit principe werkt. Om nog duidelijker te zijn: dit principe werkt ook in jou! Wanneer jij denkt dat je iets kan of iets niet kan, zal je bewust en onbewust handelen naar die exact die gedachte (de voorspelling). Dit is waarom je van mij mij mag aannemen dat vrouwen seksuele verlangens hebben, dat ze geil zijn en dat ze soms hard geneukt willen worden.

Vrouwen willen seks!

Er is meer dan genoeg vrouwelijk schoon om van te genieten. Meer dan genoeg vrouwen die graag mee naar bed genomen willen worden. Waarvoor ook al weer? Om te genieten van heerlijke seks!

Wel een beetje bescheiden blijven en wat overlaten voor je vriend, ouwe seks-god!

Leuk artikel? Like ons op facebook, dat vinden wij ook leuk!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl14 Manieren om een Vrouw te Verwennen in Bed
Pijl17 tips om een gesprek te beginnen (Date, Whatsapp, etc.)
PijlTe Lief/Aardig Tegen Vrouwen: 11 Harde Tips Voor Nice Guys
PijlVerliefd op een Vriendin: Beste 10 Tips om Haar te Krijgen

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Petra
Natuurlijk houden we van seks en liefst zo veel mogelijk. Alleen houden wij van een uitgebreid voorspel en daar zijn mannen niet altijd goed in en daar moeten zij zich meer op richten. Ik vind het spannend als hij op straat aan mijn kontje zit.Zelf voel ik ook wel eens(ook buitenshuis) tussen zijn benen.Ik vertel hem ook hoe ik het lekker vindt en laat ook luid horen als ik geniet.We genieten ook samen van liefdesspelletjes; ik daag hem wel eens door mijzelf te gaan strelen in zijn bijzijn, want ik weet dat ik hem daarmee gek maak.In het begin vond ik het op z'n hondjes doen niet zo lekker. We hebben daar samen over gepraat en uitgevonden hoe het wel lekker voor me voelde en ik kon er zelfs nu door klaar. Nu hoef ik maar met mijn kontje naar hem toe te staan en hij is dan direct heet en pakt me. Dus samen er over praten en samen experimenteren en je schenkt elkaar groot genot en geluk.Eigenlijk zijn we samen een beetje verslaafd aan elkaar geraakt en we doen het op de vreemdste plekken. Is erg spannend!
manuel
Ik vind het heel erg goed dat jullie er samen over praten en dingen doen die jullie allebei leuk en lekker vinden. Het is echt goed om te lezen dat mensen het samen zo goed van elkaar kunnen genieten.
Messie
Hallo

Plaats een Reactie