De beste kamasutra standjes (seks tips)

02 Dec 2013, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Kamasutra standjes voor meer genot

De kamasutra is een verzameling seksstandjes (seks tips) die soms vreemd lijken maar ontzettend opwindend kunnen zijn. Het gaat hier om een eeuwenoud ritueel en filosofie met als doel beide partners intens genot te geven. Daar hoorde een heel verleidingspel bij, waarbij man en vrouw elkaar verleidden zonder toe te geven aan seks.

Opwindende kamasutra standjes zijn bijvoorbeeld de sexy schaar, reverse cow girl en de acrobaat. Allemaal spannend klinkende namen voor seksposities waar de meeste mannen niet op zouden komen. Hierdoor kun je juist laten zien hoeveel moeite je wilt doen om haar te bevredigen. Ideaal op het moment dat je een saai seksleven hebt en niet meer weet hoe je het spannender kunt maken.

Wat belangrijk is, is dat je niet allerlei seks standjes wilt doen omdat je denkt dat dat zo hoort. Het allerbelangrijkste is dat jullie allebei plezier hebben en intiem genot ervaren samen. Voor de afwisseling kan je een paar standjes gebruiken, maar niks hoeft!

Het is het leukst om allerlei bijzondere sexstandjes te proberen wanneer jullie samen op een dieper niveau in jullie intimiteit willen komen. De filosofie van de Kamasutra is dat jullie genot toeneemt, niet alleen door het experimenteren an sich, maar door te experimenteren terwijl jullie band hechter wordt.

Speciaal voor jullie heb ik de beste kamasutra standjes op een rij gezet.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Kamasutra standje #1. De sexy schaar positie

Bij dit standje is de plek waar jullie gaan neuken van belang. Denk hierbij aan een hoge bank, eettafel, bureau of de motorkap van jouw auto kan ook prima. Alleen dit gegeven is al spannend op zich.

Hier ligt zij met haar rug op de tafel en haar billen op de tafelrand. Haar benen gaan hierbij gekruisd de lucht in waar jij haar bij de enkels pakt. Haar voeten bevinden zich in een schaarpositie naast jouw gezicht. Vandaar de naam. Jij staat gewoon recht bij dit standje en haar lichaam maakt een hoek van 90 graden als ze op de tafel of bureau ligt.

Het geilste aan dit standje is dat haar benen gesloten zijn maar jij haar alsnog penetreert. Haar vagina is nauwer en dit maakt het genot intenser voor beiden. Als man ben jij ook dominant in dit standje en dat vind zij echt wel fijn. Ook sta je in een positie waar je sterk oogcontact kan maken met haar, doe dit om de intensiteit te vergroten voor jullie beiden.

Kamasutra standje #2. Reverse cow girl positie

De normale cow girl positie kennen jullie wel – jij ligt als man op bed en zij zit boven op jou waarbij zij jou als ‘’een paard’’ berijdt. De ’’reverse cow girl’’ is vrijwel identiek, alleen zit zij nu andersom met haar billen naar jou toe. Dit zorgt ook voor een totaal andere beleving dan de normale positie.

Zij is namelijk in control hier. Zij berijdt jou in plaats van jij haar. En dat kan haar nog geiler maken. Zij bepaalt namelijk het tempo en ook de kracht van het stoten van haar vagina om jouw penis. De kans dat zij ook een orgasme beleeft is groter dan normaal.

In deze positie hebben jullie geen oogcontact en je ziet haar gezicht ook minder. Maar jullie voelen elkaar wel en is er ruimte om de fantasie de vrije loop te laten. Ook het visuele aspect – haar billen die op en neer trillen als jullie neuken is prikkelend voor jou. Zo nu en dan een speelse tik erop geven maakt het nog spannender.

Kamasutra standje #3. De acrobaat positie

Dit standje is voor gevorderden. Nadat jullie elkaar lichaam beter kennen en er basis is van vertrouwen raad ik je pas ‘’de acrobaat’’ aan. Hij is wat complexer, maar indien goed uitgevoerd ervaren jullie een hemels genot.

Bij dit standje dien je een stevige stoel te gebruiken. Jij bent degene die op de stoel gaat zitten. Zij zit hier op jouw penis en laat zich volledig achterover leunen tot dat haar haren op de grond vallen indien prettiger een kussen op de grond. Jij houdt haar stevig vast om haar middel. Zij steunt hier op jou, letterlijk en figuurlijk dus laat haar NIET vallen . Zij houdt zich al achterover leunend vast aan jouw kuiten.

Hier begint het avontuur. Bij het penetreren heb jij volledig zicht op haar lichaam en ben jij in control. Tevens ben jij degene die de lichamen in balans houdt tijdens seks. Jij houdt haar vast en hierbij is ze volledig aan jou overgelaten. Dit zorgt voor een heel onderdanige rol voor haar en jij toont hierbij jouw mannelijkheid. Elke beweging die zij maakt volg jij. Je wilt immers niet dat zij uit jouw handen glipt. Dit standje zorgt voor sterke intimiteit tussen jullie twee.

Verbeter jouw seksleven, begin nu!

Klinkt spannend allemaal- die kamasutra standjes. Maar van theorie krijg je geen orgasme. Echte seks wel. Begin daarom nu met het verbeteren van je seksleven. Experimenteer met elkaar en communiceer open wat je verlangt. Je zal verbaasd staan door de dingen die zij met jou wilt doen die jij niet voor mogelijk hield. Laat je ook niet weerhouden door de ‘’vreemde’’ posities van de Kamasutra, maar doe het gewoon! Geniet van al dat lekkers en laat ons gerust weten wat jouw ervaringen zijn!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl18 Datingtermen die je NU moet weten: Datingcoach onthult
PijlHoe vraag je iemand verkering: de 10 tips (+voorbeelden)
PijlLachende, plagende en roastende stellen zijn tevredener over hun relatie
PijlThe Tinder Swindler: Netflix docu schaduwzijde van datingapps

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie