Keys To The VIP Met Cajun

14 Aug 2012, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Een TV serie over vrouwen versieren

Ik ben een grote fan van de Amerikaanse TV serie Keys to the VIP. Hierin gaan mannen met elkaar de strijd aan om te laten zien wie het beste vrouwen kan versieren. De winnaar wint een VIP avondje en natuurlijk eeuwige roem. Het mooie is dat de serie voor een groot deel op Youtube staat.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Wie de beste ‘player’ is wordt bepaald door de ‘deskundige jury’. Zij hebben allerlei grappige opdrachten bedacht die de deelnemers mogen uitvoeren.

Bijvoorbeeld om binnen één minuut een nummer te regelen of te openen met een beledigende statement om het vervolgens toch nog de vrouw haar nummer te regelen.

Er doen veelal mannen aan mee die zichzelf zien als complete womanizers - pretty boys en charmeurs. Ook hebben een enkele keer professionele datingcoaches aan het programma meegedaan. Degene die zonder twijfel de jury het meest verraste was Cajun, werkzaam voor het datingcoaching bedrijf Love Systems.

Cajun in Keys to the VIP

Gecoached door Cajun

Toen Cajun jaren geleden een keer in Nederland was greep ik de kans en liet ik me één op één coachen door deze televisie legende. De enige dag dat hij nog in Nederland was, was een maandag en dat is niet de meest geschikte dag om de bloemetjes buiten te zetten. Het moest echter gebeuren. Niet makkelijk om een plek te vinden waar iets te beleven was.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Helaas heb ik dan ook geen mooie verhalen over spannende veroveringen en legendarische acties van hem noch mijzelf. Misschien dat het aan een gebrek aan coaching lag, of wellicht aan mijn eigen niveau dat niet onaardig was al zeg ik het zelf, maar het infield gedeelte was niet bijzonder.

En zoals gezegd viel er deze avond al niet veel eer te behalen omdat de meeste plekken waar we kwamen uitgestorven waren.

Wel heb ik hem uit kunnen horen over zijn tv ervaring. Zijn verhaal daarover was erg grappig. Aanvankelijk zou hij helemaal niet meedoen. Hij was er alleen om zijn neef te steunen, die hij had getraind. De tegenspeler van zijn neef bleek echter af te haken of niet te voldoen en zo werd hem halverwege de avond gevraagd of hij niet een poging wilde wagen.

Love Systems / de Mystery Method: routines

Met niets te verliezen (en al een paar biertjes in zijn kraag) had hij de tijd van zijn leven. Zoals je in het filmpje kunt zien gebruikt hij veelal ‘routines’, vooraf ingestudeerde scripts. Je kunt zien dat als deze overtuigend gebracht worden ze zeer effectief zijn. Ze zorgen dan voor een hoge mate van consistentie.

Love Systems was oorspronkelijk de Mystery Method, volgens mij de uitvinders van de routines. Ook kun je horen dat hij bezig is met ‘demonstrations of higher value’ door te noemen dat hij in de film industrie werkt, iets dat een een hoge status heeft.

Cajun vertelde mij dat hij ook bezig was met een carrière als acteur dus vandaar de link.

Los van deze mooie verhalen hebben we het vooral over zijn mindset gehad. Cajun heeft een boeiende kijk op het leven en bijzondere achtergrond.Volgens eigen zeggen heeft hij een tijd lang in de wildernis in Canada geleefd, als een echte survivalist met slechts een mes e.d. Een gevolg hiervan is dat je leert om volkomen op jezelf te vertrouwen.

Ook vertelde mij dat hij stamt uit een geslacht van avonturiers en strijders. Je angsten onder ogen durven zien was dan ook iets dat hij hoog in het vaandel had staan. Ook inspireerde bij me met zijn levensvisie.

Eén van de zaken waar hij sterk in geloofde is hoe subjectief de realiteit eigenlijk is. En dat je je daarom ook niet veel hoeft aan te trekken van sociale conditionering en van wat anderen vinden.

Tegelijkertijd betekent het dat je je eigen toekomst en realiteit zo kunt vormgeven als jezelf wilt. Niets is wat het lijkt en niets staat vast, aldus Cajun.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlHoe Praat Je met een Vrouw: In 7 Tips Soepele Gesprekken (+zinnen)
Pijl17 Manieren Om Een Vrouw Te Verrassen
PijlHoe stap je op haar af? De 3 stappen om haar succesvol aan te spreken
PijlTrio regelen: 3 regels, 4 manieren en 5 tips om een trio te regelen

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Jaimy
Super super super gaaf die video zeg. Echt respect voor Kajun. Zo goed is ie!

Plaats een Reactie