Langer genieten van de seks met het vallei orgasme

05 Oct 2013, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Wat is een ‘vallei orgasme’?

Als je een ‘gewoon orgasme’ al lekker vindt dan is het vallei orgasme voor de fijnproevers. Een vallei orgasme is er een die geleidelijk wordt opgebouwd tijdens het vrijen. Dit type orgasme kent geen pieken maar is een continue staat van het opbouwen van orgastische energie afwisseld door rust totdat u besluit om te stoppen. Tijdens de rustfasen staar je je partner in de ogen staren en laat je jezelf energetisch fuseren met elkaar.

Deze vallei orgasmes voelt nog steeds als een golf van energie die wordt opgebouwd. Als je het vergelijkt met surfen dan is het meer een kwestie van golf na golf pakken, in plaats van met één (goede) golf het strand op. Wat je hierbij merkt is dat in plaats van dat de seksuele energie geconcentreerd blijft rondom je geslachtsorgaan, de extase zich meer en meer verspreid door je lichaam.

Het vallei orgasme en mastruberen

Klinkt goed zeg je misschien. Maar hoe krijg ik dan een vallei orgasme. De meesten van ons zijn vertrouwd met het ‘piek orgasme’. Hierbij bouwen we onze seksuele energie op door middel van genitale stimulatie tot een hoogtepunt of climax. Bij een vallei orgasme is het anders, daar bouw je dit geleidelijk op door je ademhaling te controleren. Het vergt dus de nodige oefening om de aandrang om te pieken los te laten. Je kunt dit samen met je partner doen, maar ook solo – door middel van zelfbevrediging.

Let tijdens het mastruberen erop dat je niet gericht bent op het pieken. Geniet meer van de weg ernaar toe. Wanneer je merkt dat je bijna klaarkomt neem je een pauze. Merk op dat de energie die zich normaal opbouwt rond je genitaliën zich uitbreidt en op een gegeven moment is verspreid over heel je lichaam. Dit is een goed teken. Oefen jezelf met het versnellen en vertragen van je ademhaling in het opbouwen en controleren van de energie.

Vallei orgasme en lichaamsbewustzijn

Ga er ook op letten wat er gebeurt in je lichaam. Leer dat je met de spieren rond je bekkenbodem en je ruggegraat de seksuele energie kunt vergroten en sturen. Op een gegeven moment zul je je ook bewust worden van de energiestromen. Het is een kwestie van je lichaam trainen om orgastisch te worden. Leren om je lichaam te ontspannen terwijl je seks hebt. Op een gegeven moment ben je in staat het orgasme uren lang door je lichaam te laten golven.

Mensen die dit ervaren spreken over een welhaast spirituele ervaring of in ieder geval een ervaring van bewustzijn verdieping. Het is een manier om door middel van seks in contact te komen met een gevoel van tijdloosheid, en door je ademhaling, één wordt met de pulserende energie van het leven. Het is seks zonder enige moeite te doen. Een subtiele kracht die langzaam en gestaag uit de diepte opstijgt. En die verandert in een seksuele dans van het lichaam gechoreografeerd is door een ‘goddelijke energie’

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl9 Simpele Tips om een Seksrelatie te Krijgen
PijlTinder Amsterdam: Krijg in 10 Tips, 5+ dates per week
Pijl131 Leuke Vragen Om Te Stellen (Met de Leukste Reacties)
Pijl17 Manieren Om Een Vrouw Te Verrassen

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Wij
Het vallei orgasme en mastruberen

Met de beste bedoelingen; het is masturberen. ;-)

Plaats een Reactie