Intiem neuken

14 Jun 2013, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Intiem neuken betekent goede seks

Goede seks, wie wil dat niet? Lezers van dit blog zijn meestal geen eikels die alleen maar aan zichzelf denken. Wij willen dat de vrouw minstens net zo veel geniet als wij. In dit blog ga ik je daarbij helpen.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Het begint allemaal met haar opgewonden maken. Langzaam strelen, bijten, likken – plaagzoentjes geven en afwisseling. Langzaam opbouwen, en als je merkt dat het werk, dan vertraag je het tempo nog meer. Plagen dus. Maar – en dit vergeten veel mannen. Voelt ze zich ook gezien door jou? Voelt ze zich speciaal en gewild.

Het mag vreemd klinken, maar neuken is voor veel vrouwen niet het hoogtepunt van seks. Veel vrouwen krijgen dan ook geen orgasme door penetratie. Dat komt omdat de binnenkant van de vagina minder gevoelig is dan bijvoorbeeld de clitoris of de anus.

Dat wil niet zeggen dat neuken niet heel erg geil kan zijn voor vrouwen. Wat maakt nou of seks supergeil is of meer een ‘ok ervaring’. Dat zit hem erin hoe intiem de seks is en / of hoe dominant ze geneukt wordt. Wanneer een vrouw gedomineerd wordt dan heeft ze geen andere keuze dan zich over te geven. En daarmee raakt ze nog meer uit haar hoofd, in het moment en in extase.

Neuken met liefde

Voor wie het nog nooit heeft meegemaakt, neem het van mij aan, neuken is nòg gaver wanneer er liefde in het spel is. Dat wil niet zeggen dat de seks niet hard en ruig kan zijn, zolang er maar contact is tussen de man en haar. Hele gevoelige, meer langzame seks kan net zo intens zijn. Wanneer je haar langzaam en diep neukt kan dat geiler zijn dan hard stoten.

Wat is het beste moment om haar te penetreren?

Misschien heb je je deze vraag nog nooit gesteld. Ik kan je zeggen, voor vrouwen is het superbelangrijk. Als je haar nog niet nat en geil hebt gemaakt ben je te snel. Zorg dus voor voldoende voorspel: zoenen, likken, strelen, vingeren, masseren, blazen, knijpen, voorlezen – wees creatief. Hoe weet je zeker dat haar lichaam voldoende opgewonden is? Dat merk je aan het feit dat haar vagina zich opent, natter wordt en haar schaamlippen opgezwollen raken.

Het kan zijn dat ze glijmiddel nodig heeft, maar meestal is dat een teken dat ze nog niet voldoende voorspel heeft gehad om opgewonden te zijn. Het mag wat tijd kosten, maar geloof me, je krijgt er ook wat voor terug. Een vrouw die opgewonden is is een fantastisch schouwspel om te zien en te ervaren.

Neuken met intimiteit

Een supergoede manier om meer intimiteit te creëren is door oogcontact te houden tijdens het neuken. Omgekeerd is dit ook heerlijk om mee te maken. De blik in haar ogen van verlangen, van genot, van liefde raakt niet alleen je hart maar ook je pik.

Wees niet te gehaast. Bouw het langzaam op. Ram je pik niet meteen naar binnen, maar maak deze langzaam nat. Doe dat met haar vocht (vaginaal) of je eigen vocht (speeksel). Neem de tijd om haar lichaam te ontdekken. Je zou zomaar een verborgen plekje tegen kunnen komen, waar je haar een enorm plezier mee doet.

Het is heerlijk om haar op meerdere manieren tegelijk te stimuleren. Zoen haar terwijl je haar neukt, kus haar nek, haar lippen, haar borsten. Geniet van elk moment dat je in haar bent en race dus niet naar je orgasme toe. Laat je gaan en kreun naar hartelust mee, laat merken hoe geil ze jou maakt, Fluister haar lieve en stoute dingen toe.

Gebruik je handen om haar clitoris, perineum en wellicht haar anus aan te raken tijdens het neuken. Dit windt vaak meer op dan alleen neuken. Wees echter wel voorzichtig en let op haar reactie. Je doet dit om haar (en jezelf) te stimuleren zich meer te laten gaan. Het is dus telkens een ‘duwtje’ in de juiste richting geven. Als je te hard duwt dan schrikt ze en kun je weer helemaal overnieuw beginnen met het voorspel.

Geniet ervan!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlHoe werkt Tinder? Uitleg + Must-Have Tips voor Succes op Tinder
PijlHinge review - De ultieme gids: Review van een datingcoach
PijlVerlangen naar je jeugdliefde? Je oude liefde terug in je leven
PijlVersiercursus voor mannen: Vrouwen versieren met een datingcoach

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie