Opa Versiert Vrouwen Als Een Baas

Daan de Ram

02 Apr 2015, door Daan de Ram in Vrouwen versieren
Leestijd: 0 minuten

Home / Blog / Vrouwen versieren / opa-versiert-vrouwen-als-een-baas

Bonustip: Mijn beste tip voor succes met vrouwen

Herken je dit?

Je ziet een mooie vrouw, maar je bevriest als je haar aan wilt spreken. Of je hebt wel gesprekjes, maar het leidt helemaal nergens toe.

Of je zit op Tinder en je gesprekken lopen simpelweg dramatisch. Als je überhaupt al matches krijgt.

Misschien wel het ergste: je vindt iemand leuk maar je zit metersdiep in de friendzone...

Oef, ik voel je bro. Ik was vroeger precies zo.

Totdat ik het geheim van aantrekkingskracht ontdekte en me ontwikkelde tot een versiergoeroe.

Omdat ik je wil helpen eindelijk succes met vrouwen te krijgen heb ik mijn beste tips gebundeld in mijn Transformatie-pakket.

Je krijgt:

Wil je ook een rockster worden met vrouwen?

Hier download je het Transformatie-pakket gratis

Daan gaat als oude man verkleed jongere vrouwen versieren op straat. Maar hoe doe je dat als je een opa bent? Ga je dan ook nog vrouwen versieren die veel jonger zijn? Mannen gaan vaak met vrouwen flirten die wat jonger zijn dan zij zelf. Zal het met 60 jaar leeftijdsverschil ook lukken? Daan gaat bijna letterlijk in de huid van een 80 jarige man om vrouwen te versieren op straat, puur voor de wetenschap van dit versier experiment. ;)

Voordat je dit artikel leest raad ik je trouwens aan om mijn gratis rapport te lezen. Daarin leer je hoe jij die seksueel aantrekkelijke man wordt

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Relatie Voorbij: 15 Signalen & 11 Tips om dit aan te pakken
Ze wil rustig aan doen? 7 Tips om dat razendsnel op te lossen
Voorbeeld Tinder Gesprek: 10 Chat Tips van een Tinderexpert
83 leuke dingen / activiteiten om te doen met je vriendin

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Gerelateerde artikelen

Bindingsangst

Bindingsangst: overwin het bij jezelf én partner met deze 10 tips

HIDE

De Tweede Date Gids: 10 Originele Ideeën & 5 Beste Tips

Neil Strauss The Game

Neil Strauss The Game: 7 Trucs die Geweldig Werken in Nederland

Vrouwen begrijpen

7 Onverwachte Inzichten om eindelijk vrouwen te begrijpen

HIDE

7 Praktische tips om snel je liefdesverdriet te verwerken

HIDE

Versieren op Facebook: 11 Tips Voor Aanspreken Tot Flirten

Check deze funny en leerzame video's

Hartstocht In De Trein Voor Valentijn

HIDE

Hoe Je Een Meid Versiert Zonder Dat Je Haar Taal Spreekt

Samen in bed

Interview met haar in bed: Hoe ze het vond om versierd te worden...

Reacties

Stephan
Prachtig om te zien hoe je die dames zo kunt verrassen. Soms vertellen vrouwen met op straat wel eens: 'als ik geen vriendje had, was ik met je op date geweest'. Maar dat is en blijft 'wat als'. Hier kun je de daad bij het woord voegen. Fantastisch!
Reageer op deze reactie
Jorden
Kun je het ook zonder het masker af te nemen Daan? :p
Reageer op deze reactie
Daniel
hoe kom je aan zo'n masker? niet dat ikj hetzelfde wil doen maar het lijkt me wel vet om mee te pranken
Reacties
AttractionGym Daan
SPFX masks moet je googlen, dan kom je 'm wel tegen Daniel
Reageer op deze reactie
Marcus
Lolll maar was het gemakkelijk om met die meiden vervolgens af te spreken?
Reageer op deze reactie
Dr.gokosspiritualcaster@gmail.com
IK KAN MIJN GELUK NIET UITDRUKKEN
Ik voel me heel blij om dit geweldige getuigenis te geven dat mijn man mij en zijn kinderen jarenlang heeft nagelaten. Ik heb veel pijn doorstaan. Ik heb er alles aan gedaan om hem terug te laten keren naar mij en zijn kinderen, maar niets lukt. het was echt een stressvolle periode voor mij omdat de pijn in mijn hart ondraaglijk voor mij was. Er gebeurt een groot wonder in mijn huwelijk als iemand me aan dr. Goko aanbeveelt en ik het probleem in mijn huwelijk aan hem onthulde, hij zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken dat hij mijn man naar me terug zou laten komen. Ik voel me een beetje opgelucht toen ik dat van hem hoorde en hij zei dat ik een telefoontje van mijn man zou krijgen en hij belde aantrekkelijk dat hij wil dat we weer bij elkaar komen met zoveel liefde en zorg. ik was zo verbaasd maar ik geloof in de eerste plaats nooit in wonderen totdat het gebeurt in mijn huwelijk maar nu heeft het me net geholpen en ik ben zo blij dat ik de kans heb genomen om contact op te nemen hem, wat ik het geluk had om de oplossing voor mijn huwelijksprobleem te krijgen. Ik ben overweldigd door de geweldige oplossing die hij in mijn huwelijk heeft gedaan. hier zijn Dr. Goko-contactpersoon als u om een ​​oplossing vraagt ​​voor uw huwelijksprobleem en andere uitdagingen.
Reageer op deze reactie

Plaats een ReactieTraining kalender

28 Aug

Attraction Bootcamp

Amsterdam VOL
25 Sep

Attraction Bootcamp

Amsterdam VOL
23 Oct

Attraction Bootcamp

Amsterdam VOL
27 Nov

Attraction Bootcamp

Amsterdam VOL
18 Dec

Attraction Bootcamp

Amsterdam Bijna vol
22 Jan

Attraction Bootcamp

Amsterdam Beschikbaar

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)