Orale Seks Tips

24 Jan 2014, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Zo geef je haar geweldige orale seks

Hoe vind jij het om jouw vriendin letterlijk te zien kronkelen van genot? Om vervolgens schokkend klaar te komen terwijl ze haar hoofd achterover gooit, terwijl ze de lakens samengrijpt en al kreunend laat merken hoe ze van jou geniet? Waarschijnlijk lijkt je dat wel wat en lees je daarom dit blog. Laten we dus van start gaan met de orale seks tips die ervoor gaan zorgen dat ze optimaal geniet.

Orale seks tip #1. Ga niet meteen voor de kill (lees: clit)

Ga voor de verandering eens niet zo snel als mogelijk naar haar clitoris. Begin met de onderkant en zijkanten van de vagina te likken. Geef een kusje op de binnenkant van haar dijbenen. Pak haar onderbuik mee. Trek een streep met je tong van haar onderbuik naar haar bovenbeen. Zorg dat je bij haar schaamlippen en de buurt komt, maar raak ze net niet aan. Tease haar totdat ze steeds sterker begint te reageren.

Zie haar vagina als een sorbet met drie bolletjes ijs. Je wil uiteindelijk alledrie de bolletjes oplikken. Via de schaamlippen ga je langzaam naar de vaginamond. Ga deze helemaal rond en kijk waar welk plekje haar het sterkst triggert.

Orale seks tip #2. Bespeel haar vagina als een instrument

Variatie het magische woord. Je tong en mond zijn spieren, en die kun je op allerlei manieren gebruiken om haar genot te bezorgen. Je wilt zo veel mogelijk variëren om haar vagina zo volledig mogelijk te stimuleren. Daarnaast ben je natuurlijk altijd alert om te ontdekken wat haar nu het meeste plezier geeft. Dat ga je namelijk later gebruiken.

Je kunt je tong bijvoorbeeld slap en breed maken, en haar op die manier oraal bevredigen. Om je tong vervolgens weer stijf te maken, en haar schaamlippen ‘flicks’ te geven. Dan wil je haar vagina penetreren alsof je tong een penis is. Varieer met het tempo, het ritme, de druk en met bezoekjes aan de clitoris.

Probeer ook aan de clit te zuigen. Varieer met dit kort en krachtig te doen. Of varieer door zuig en likbewegingen snel met elkaar af te wisselen. Wees in het begin wel voorzichtig met te veel druk uit te oefenen op de clit. Deze is, net als jouw eikel, een gevoelig lichaamsdeel. Je wil niet dat het ijsje op de grond valt…

Orale seks tip #3. Speel met het orgasme

Als je merkt dat ze dat ze haar hoogtepunt nadert, en je wilt haar een beetje plagen, maar dan doodleuk een omweggetje. Uiteraard wil je dit ook weer niet overdrijven, want als je te lang wacht is de spanning helemaal weg en creëer je juist frustratie. Je hebt inmiddels wel uitgevonden wat ze het lekkerst vindt. Doe dat wanneer je haar seksuele energie op wilt bouwen en haar een orgasme wil bezorgen.

Doe iets anders als jij vindt dat ze er nog niet klaar voor is, om voor jou te komen. Je kunt er zelfs een spelletje van maken, waarbij je haar jou laat smeken totdat ze klaar mag komen. Wanneer je haar echt wilt laten komen, blijf je op een constante manier – met een constante beweging en constante druk – doen wat zij het lekkerst vond. Zo duw je haar over het randje naar een orgasme.

Orale seks tip #4. Stimuleer haar hele lichaam

Wanneer je haar beft heb je je handen vrij. Dus waarom zou je deze niet gebruiken om haar nog geiler te maken. Masseer met je handen haar buik, haar benen, haar borsten en houd bijvoorbeeld haar handen vast als ze daarvan geniet. Je kunt ook haar perineum, het plekje tussen haar vagina en anus, stimuleren met je duim. Maar rondjes over dit gedeelte en kijk of ze dit lekker vindt. Het zelfde geldt voor haar anus, als jij daar in voor bent.

Uiteindelijk kun je haar tegelijkertijd vingeren en beffen zodat haar zintuigen helemaal geprikkeld worden. Laat merken dat je het zelf ook lekker vindt om te doen door er helemaal in op te gaan. Blijf er niet bij liggen als een zandzak. Kijk haar af en toe zelfverzekerd en ondeugend aan en neem ook eens een pauze om te laten zien dat jij degene bent die bepaalt wanneer en hoe ze voor jou mag klaarkomen.

Veel plezier ermee, en laat je vragen en opmerkingen hieronder achter.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl24 Leuke Eerste Date Ideeën / Activiteiten in Amsterdam (+Tips)
PijlKoffiedate: De pro's en con's + 10 Tips voor succes
PijlBeste 9 Tips om Oudere Vrouwen & MILF's te Versieren
Pijl7 Tips Om Een Awesome Indruk te Maken Op Vrouwen

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie