Orgasmes faken - waarom vrouwen faken?

09 Dec 2013, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

De reden waarom vrouwen orgasmes faken en hoe je dit kunt voorkomen

Je hoort het wel vaker: vrouwen faken orgasmes. Faken? Waarom?! Het is een enorme domper als jij denkt dat je geweldige seks hebt gehad, om er (later) achter te komen dat haar orgasme nep was. Zuur om te horen.

Waarom doen vrouwen faken? Het antwoord is niet per se zo negatief als wat je zou denken. Veel vrouwen faken namelijk om de ‘juiste’ redenen. Ik beschrijf eerste de verschillende redenen waarna ik de oplossing geef zodat jouw bedpartner nooit meer zo moeilijk hoeft te doen. Tenzij het voor de grap zoals in dit filmpje, uit “When Harry met Sally”:

Reden #1: Ze wil er ‘klaar’ mee zijn

De titel spreekt redelijk voor zich maar dat maakt het nog niet helemaal duidelijk. De achterliggende redenen waarvoor ze de seks wil beëindigen variëren nogal. Vermoeidheid, verveling maar ook pijn tijdens de seks.

Ze hoopt en verwacht dat wanneer ze ‘klaarkomt’ dat de man hiervan opgewonden raakt en daardoor snel klaarkomt. Dit is bijna altijd ook zo. Mannen worden gewoon opgewonden als een vrouw in extase raakt.

Of je hebt als man als een orgasme gehad en je doet je ridderlijke plicht om haar ook nog even te laten climaxen. Voor haar is het dus een soort versnelde route naar het einde van de sekspartij of de intimiteit.

Reden #2: Ze wil jou geen vervelend gevoel geven

Wat bij reden #1 ook al staat, mannen willen graag dat een vrouw een écht orgasme heeft. Of je haar nu beft, vingert of neukt: het is gewoon een heerlijk gevoel wanneer ze haar orgasme ervaart door jou toedoen!

Het heeft zeker iets liefs als vrouwen hun orgasme faken om zo hun partner dit goede gevoel te geven. Ik zie dit daarom niet per se als iets verkeerds en jij zou het zo ook niet moeten zien.

Reden #3: Orgasmes zorgen voor binding

Deze reden hangt deels samen met reden #2 alleen gaat het wat verder. Wanneer een man of vrouw een echt orgasme ervaart zorgt dit onderbewust voor een diepere emotionele band.

Wanneer je een orgasme waarneemt bij je partner - blijkt uit recentelijk psychologisch onderzoek – dat er onderbewust ook een sterkere band tussen jullie ontstaat. Vrouwen kunnen het faken van een orgasme dus gebruiken.

Doordat jij denkt dat ze door jou een orgasme ervaart zal jij onderbewust sneller een band met haar voelen. Het kan voor een vrouw dus een ‘slimme’ manier zijn om meer binding met een man te krijgen.

Reden # 4: Ze wil weten of je er intrapt

Dit mag pijnlijk zijn maar meer dan de helft van de vrouwen gebruikt seks om meer macht te krijgen. Veel vrouwen zijn stiekem benieuwd of jij het door zal hebben. Het kan dus goed gebeurden dat een vrouw wil zien of jij er over zal praten als je überhaupt door hebt dat haar orgasme van zojuist nep was. Het kan haar een ego boost geven als ze wegkomt met de manipulatie.

Hoe je kunt voorkomen dat ze ooit nog een orgasme nept

Sommige vrouwen komen eenmaal moeilijk klaar. Als je dit niet weet, dan ligt dat aan jou. Jij bent degene die de seks bespreekbaar dient te maken. Jij bent degene die ervoor dient te zorgen dat ze op haar gemak is bij jou.

Besef dat het niet erg is als een vrouw geen orgasme ervaart tijdens jullie sekspartij. Vrouwen kunnen intens genieten zonder per se klaar te hoeven komen. Het belangrijkste is dat je haar een geweldige tijd bezorgt zonder de focus op het orgasme te leggen.

Doordat veel mannen de focus op het orgasme leggen – overigens ook op het orgasme van zichzelf! – en dus vooral op het orgasme van haar verliezen deze mannen de doel van seks een beetje uit het oog.

Waar seks om hoort te draaien is de ervaring die jij met haar beleeft. Het mooie is dat de magische “O” wel komt wanneer je de sekservaring als hoofddoel hebt, en niet zo zeer het orgasme.

Als laatst wil ik nog verduidelijken: vrouwen zijn geen gemene wezen en zo wil ik ze ook echt niet afschilderen. Als we eerlijk zijn dan herkennen wij deze machtsbeluste trekjes ook in onszelf, dus waarom zou zij die niet mogen hebben?

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlHet geaccepteerde leeftijdsverschil: Volg deze gouden regel
PijlNog steeds maagd? In 10 tips naar je eerste keer in bed zonder gedoe
Pijl327 Unieke kennismakingsvragen voor succesvolle dates
Pijl31 Spannende ideeën voor een romantische avond thuis

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Katrien
Als je als vrouw eenmaal een keer bij een man gefaket hebt, dan moet je daarna wel weer faken. Als je namelijk de keer daarop niet klaarkomt, dan denkt de man dat er iets aan de hand is.
Reacties
Mar
Katrien

Vrouwen die liegen en bedriegen zijn in een liefdesrelatie niet betrouwbaar, God heeft ieder mens een mond gegeven om te praten mits je geen spraak handicap hebt dan. als een man jou niet laat klaarkomen dan is het niet de juiste man voor jou die je naar een orgasme toe kan leiden. dan moet je wijzer je mannen selecteren. Ik raad je dit product aan van David Shade sex expert. http://www.selectmenwisely.com

Plaats een Reactie