De voordelen van orgasmes

26 Jan 2014, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Orgasmes zijn gezond

Dat klaarkomen lekker is hoef ik je niet te vertellen. Een stomend hete sekssessie is één van de fijnste dingen die er is. Maar wist je dat het ook ontzettend goed voor je is? Er komen zoveel verschillende stofjes vrij die goed voor je zijn wanneer je een orgasme het.

Seksicoon van weleer Mae West wist dat ons jaren geleden al te vertellen: ''An orgasm a day keeps the doctor away''. Ze had gelijk. Wat die voordelen precies zijn? Dat lees je hieronder.

Voordeel #1: Verminderen van pijn
Voordeel #2: Verhogen van de weerstand
Voordeel #3: Minder stress
Voordeel #4: Afvallen
Voordeel #5: Jonger lijken
Voordeel #6: Dames blijven schoon van onder
Voordeel #7: Natuurlijke slaappil
Voordeel #8: Orgasme wordt beter met de leeftijd
Voordeel #9: Breintraining
Voordeel #10: Risico op prostaatkanker vermindert

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Orgasme voordeel #1: Verminderen van pijn

Heb je hoofdpijn? Rugpijn? Buikpijn? Misschien ben je dan niet in de mood voor seks. Probeer het toch! Studies wijzen aan dat een goed orgasme alle pijn, zelf chronische pijnklachten, kan verlichten. Tijdens je orgasme komt namelijk het stofje oxcytine vrij. Dit stofje is een natuurlijke pijnstiller. Dit betekent dat het de pijn stilt en niet verdooft, waardoor de pijn afneemt wordt zonder bijwerkingen.

Het hormoon oxcytine heeft een helende werking. Tijdens een onderzoek werd bij gewonde ratten aan de ene helft het hormoon toegediend en aan de andere helft niet. De ratten die oxcytine binnen gekregen hadden genazen de helft sneller dan de beestjes zonder.

Orgasme voordeel #2: Hogere weerstand

Wie wil er nou niet een hogere weerstand die je helpt allerlei ziektes te voorkomen? Tijdens de climax wordt het stofje immunoglobine A verhoogd in je speeksel. Dit antistofje helpt om ziekteverwekkers in bedwang te houden. Maar naast griepjes schijnt het ook te helpen tegen hart problemen. Brits onderzoek wijst namelijk uit dat mensen die minder vaak klaarkomen een hogere kans hebben op hart- en vaatziekten.

Orgasme voordeel #3: Minder stress.

Druk? Probeer juist dan tijd te maken voor seks! Tijdens de seks komt onder andere serotonine vrij, het hoofdingrediënt van het antidepressivum Prozac. Ook komt prolactine vrij wat bekend staat om het kalmerende effect. Bewezen: na de seks voelen angstige mensen zich minder angstig en depressieve mensen zich minder depressief.

Orgasme voordeel #4: Gezond afvallen

Je hebt de sportschool niet meer nodig om af te vallen in 2014! Ik heb een beter voornemen voor je: elke dag een flinke vrijpartij van 30 minuten. Je verbrand per sekssessie gemiddeld 200 calorieën! Hoewel.. Je moet dan wel 3 keer klaarkomen. Maar hé, ook al lukt dat niet, oefening baart kunst en het bespaart je een halfuur rennen op een loopband.

Orgasme voordeel #5: Bespaar op anti-rimpel crèmes!

Meer potent dan alle anti aging crèmes bij elkaar. Kom elke dag klaar en je straalt als nooit te voren. Tijdens een orgasme stroomt het bloed sneller en krijg jij dus een prachtig kleurtje. Daarnaast komt het hormoon DHEA vrij, dat zorgt ervoor dat je er jonger uit gaat zien! Stelletjes die elke week twee tot drie keer de koffer induiken zien er hierdoor een stuk jonger uit.

Orgasme voordeel #6: Dames blijven schoon van onder

Goed nieuws voor de dames! Dat je bloed sneller stroomt tijdens een orgasme wisten we nu wel. Maar het stroomt dus ook sneller naar downunder. Dit zorgt er voordat de intieme delen soepel en fris blijven. Voor het optimale effect moet je minstens één keer per week klaarkomen. Dat is dus ook goed nieuws voor de heren; meer seks en besparing op vaginale waszepen. ;)

Orgasme voordeel #7: Natuurlijke slaappil

Als vrouw wel eens meegemaakt dat je man zonder verder nog iets te zeggen na de daad in slaap viel? Geen zorgen! Dat ligt aan stofje oxcytine en dat is een natuurlijke slaappil. Goedkoper dan benzodiazepine en een stuk lekkerder.

Orgasme voordeel #8: Hoe ouder hoe beter

Wijsheid komt met de jaren. Nouja, je weet in ieder geval wat je vrouw wel of niet fijn vindt en hoe je haar tot een hoogtepunt kan brengen. En dat gaat veel makkelijker! Van de vrouwen tussen de 40 en 50 jaar komt 70% klaar tijdens de seks! Bij de dames tussen de 18 en 24 is dat slechts 61%.

Orgasme voordeel #9: Breintraining

Als je klaarkomt stroomt je bloed (en daarmee zuurstof en voedingsstoffen) sneller naar je hersenen. Daarnaast benut je tijdens een orgasme je volledige brein, terwijl je bij het maken van een 'hersenkraker' maar een deel van je hersenen benut. Daarom wordt gezegd dat een orgasme beter voor je brein is dan het maken van een puzzel.

Orgasme voordeel #10: Risico van prostaatkanker verminderen

Uit onderzoek in Australië is gebleken dat regelmatige ejaculatie tussen de leeftijd van 20 en 50 het risico op prostaatkanker bij heren sterk verminderd. Er zijn meerdere studies naar gedaan en zij zijn het erover eens: regelmatig klaarkomen voorkomt veel prostaat gerelateerde problemen. Er moet nog ontzettend veel onderzoek gedaan worden naar de definitieve verhouding tussen klaarkomen en prostaatkanker; maar het lijkt mij een hele goede reden om nog net iets te genieten van de seks.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlTinder op vakantie: 10 Tips voor leuke dates over de grens
Pijl9 Tinder & Online dating profiel foto tips: Meer matches & reacties
PijlJe ware liefde loslaten: 12 Tips om eindelijk verder te kunnen
Pijl8 Tips om je relatie te verbeteren en samen gelukkig te worden

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties


Nummer 7 is voor mij heel herkenbaar haha! Leuk al deze weetjes!
Esther
En ik kom nu soms 2 x per dag klaar.. 🙊 Moet moet het wel goed schoon blijven

Plaats een Reactie