De waarheid over penislengte: is het belangrijk?

02 Aug 2014, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Penislengte: does size matter?

Vandaag ga ik de eeuwenoude vraag beantwoorden die mannen bezig houdt: is penislengte belangrijk? EINDELIJK zul je vast denken. Want let's keep it real: die vraag spookt al sinds je puberteit rond in je hoofd toch? Ik beloof je alvast dat ik eerlijk zal zijn, zoals je inmiddels wel van me gewend bent.

Daarbij moet ik zeggen, dat ik niet namens alle vrouwen spreek. Maar wel als een kenner. Ik heb als vrouw ervaring met allerlei verschillende soorten mannen. En ik kan je nu alvast goed nieuws brengen: nee, penislengte is niet belangrijk. Of althans, niet zo belangrijk als jij hoogstwaarschijnlijk denkt.

Lees vooral verder om erachter te komen wat vrouwen dan belangrijker vinden.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Size does matter

Goed nieuws dus, penislengte is lang niet zo belangrijk als jij denkt. Ook al zeggen ze in het Engels weleens ‘size does matter’ dat is echt niet zo. Ik heb veel verschillende soorten en maten piemels gezien in mijn leven en tuurlijk zit er verschil in prestaties.

Ik heb ooit een relatie gehad met een Surinamer die ook nog eens groter dan twee meter was en ik kan je vertellen: dat is echt niet geil. Af en toe is er niks beangstigender dan een hele grote penis die op je afkomt. Veel beter is gewoon een gemiddelde pik waarmee je heel erg veel kan experimenteren in plaats van een grote piemel waarbij je er niet eens aan moet denken om die in je mond te stoppen.

De beste seks die ik heb gehad is met mannen met een gemiddelde of zelfs onder gemiddelde penislengte. Ik heb het nagevraagd bij de vrouwen in mijn omgeving en ook zij zeggen precies hetzelfde: it’s not the size of the boat, it’s how it floats on the river ;) Of iemand goed is in bed, hangt namelijk niet af van iemand’s piemel. Het gaat om veel meer dan dat.

Andersom werkt dat toch ook zo? Een vrouw met grote tieten of een mooie kont is toch ook niet beter in bed? Natuurlijk is een penis wel waarmee je bevredigd wordt, maar een lange piemel is geen sleutel tot succes.

Penislengte is voor vrouwen niet belangrijk, de omtrek en chemie wel

Wat ik wel toe moet geven, is dat de omtrek van een piemel wel verschil kan maken. Een vrouw ervaart veel meer genot van een piemel die in de omtrek wat breder is, dan van een piemel die lang is. Beter een korte, dikke dan een lange, dunne dus.

Zoals ik net al zei, gaat het om veel meer dan de penis. Vrouwen zijn namelijk aparte wezens en wij hebben nu eenmaal betere seks met een man waarmee we emotioneel een goede klik hebben. Jij als man kan het met iedere vrouw waarvan jouw penis omhoog gaat staan, maar vrouwen werken zo helaas niet.

We moeten een man wel aantrekkelijk, lief, grappig, leuk en sexy vinden voordat we ons helemaal aan je over willen geven. En hoe beter je iemand leert kennen, hoe beter de seks ook wordt. Het gaat dus vooral om de chemie, in plaats van de penislengte. Ik heb zelfs wel eens gelezen dat de vagina van een vrouw zit aanpast aan de omvang van de penis van een man met wie ze een connectie heeft, maar dat heb je niet van mij.

Penislengte is niet belangrijk, zelfvertrouwen wel

Penislengte is dus niet belangrijk, maar zoals eigenlijk altijd het geval is: zelfvertrouwen wel! Waarschijnlijk heb jij wel een vriend die helemaal niet zo knap is, maar een erg grote piemel heeft. Omdat hij zo zelfverzekerd is over zijn jonge heer, straalt hij dat ook uit en lult hij zo alle mooie vrouwen zijn bed in. Dat kan jij ook!

Vrouwen vallen op zelfverzekerde mannen. Zorg er dus voor dat je altijd een open houding hebt en dat je altijd oogcontact blijft maken. Wees niet verlegen en stap gewoon op vrouwen af om een leuk praatje te maken. Met zelfvertrouwen scoor je namelijk veel beter dan met een grote piemel.

Maak seks afwisselend

Tot slot is het zo dat het gewoon gaat om wat je met je piemel doet, in plaats van de piemel zelf. Een harde piemel die maar gewoon wat op en neer pompt is namelijk best wel saai. Wil je een vrouw echt het hoofd op hol brengen? Til d’r op en neem d’r tegen de muur. Wil je gewoon blijven liggen?

Zorg er dan voor dat je verschillende tempo’s en standjes aanhoudt. Je kan bijvoorbeeld ook eens afwisselen wat betreft locatie en het bed verruilen voor het aanrecht, de keukentafel of de bank. Zo zal zij je ook ongeremd en spannend vinden waardoor ze je psychologisch gezien ook beter vindt in bed.

Hopelijk besef je door het lezen van deze blog dat je het meetlint weg kan leggen, want size doesn’t matter. Wil je toch wat zelfverzekerder overkomen of wat meer seks-tips krijgen? Lees dan ook vooral onze andere blogs. Ben je toch erg onzeker over de lengte van je penis? Lees dan vooral onze blog over https://www.attractiongym.nl/bef-tips/ – want als je goed kan beffen, dan houd je iedere vrouw voor altijd bij je ;)

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlCommuniceren met vrouwen: Zรณ doen de meest begeerde mannen het
PijlEerste Date Thuis: Voor- en Nadelen +14 Tips om 'n ramp te voorkomen
Pijl11 Tips Voor Als Je Niet Durft te Daten
Pijl27 Snapchat gespreksonderwerpen: De leukste gesprekken

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Sven
Yesss! Er is nog hoop voor me... ;-)
Suri
Het is waar!! De vagina past zich aan de penis van je man, partner die je op lange termijn hebt. Na een poos voelt t aan alsof hij precies voor jou gemaakt is!! ;D
Anonieme kerel
Hier is iemand van 24 met een lul van 14.2cm (ja ja, die .2 doet het 'm) en 4.2cm (weer die .2) dik...

Een kut formaat om het maar zo te zeggen. Alle andere meisjes van mijn leeftijd hebben zeker weten groter gehad.


Ik sla mezelf voor de kop dat ik vroeger niet aan sport gedaan heb zoals mijn leeftijdsgenoten, (ben 1.88 lang en 85kg, en normale bouw), maar nooit echt iets 'sportiefs' gedaan qua inspanning voor m'n lichaam. Meeste meisjes van mijn leeftijd zoeken een groter gemiddeld iemand qua penislengte en die vind je eigenlijk alleen bij goed gebouwde kerels (uitzonderingen daargelaten).

En de verhalen over relatie's is bullshit; een relatie begin je met aantrekkingskracht. Aantrekkingskracht is sex. Sex is neuken. Neuken is lekker met een grotere lul (geef ze eens ongelijk...)

Het mooie is, als ze met je daten denken ze; hij is goed gebouwd, lang, en zal wel een grote hebben.
Stuur je ze een foto, als zij ook naaktfoto's sturen... dan weet je gelijk al aan hun reactie dat het ze tegenvalt. (1 op de 3 wimpelt het dan af... hoe random)

Jammer. Ik kan er niet voor kiezen hoe groot ie is weetje.
bovendien wat klote is; de sex lukt ook lastig om 'm erin te krijgen,als zij op d'r rug ligt en ik bovenop. Of als zij bovenop zit... wil die er wel in, maar bij penetratie floept ie er wel eens uit :')

ik lik haar meestal maar dan en vinger d'r ter compensatie.

Dus...... 12/13/14/15/16 jarige; GA SPORTEN !! En goed eten !! Doe dingen waarbij je je fysiek moet inspannen. Spieren kweken. Dan wordt - en dat is gewoon zo - vanzelf je lul wat groter en dikker (omdat je lichaam ook breder en groter wordt door het sporten, en je groeispurt).

Als je niet sport (zoals ik) krijg je hetzelfde probleem als wat ik heb.

Had liever 16-17cm gehad.

Om deze reden (ben nu 24 jaar) ook nog nooit een vriendin gehad.
Wel one-night-stands.
En voordat het wat kon worden na de sex werd het eigenlijk afgekapt op verschillende manieren.
Ben niet lelijk, zeker niet, zelfs stoer uiterlijk, lang en goede bouw ... maar ja, de penislengte he. Die doet je de das om. Mooi/stoer uiterlijk of niet. Vrouwen houden nou eenmaal van genot in hun vagina... en zonder goede sex houd geen enkele relatie stand.

Groetjes, een anonieme kerel van 24.
Mar
Anonieme Kerel.

Het beste wat jij kan doen is alleen met vrouwen daten van hoge kwaliteit en geen drama queens, Om het kort te zeggen je moet je vrouwen veeeeeeeeeeeel beter selecteren. Hoe doe je dat ??. Click op de link aub, want voor zover ik weet leert Daan daar niks over. http://www.masterful-lover.com/sww/
Anoniem
Je hoeft helemaal niet te sporten en goed te eten om een grote pik te hebben, ik doe zelf niet aan sporten en ik eet niks bijzonders, en ik heb een pik van 19 en een halve centimeter, en ik ben nog pas 14, ik denk zelf dat het eerder aan de genen ligt.

Plaats een Reactie