Seks Op Een Flirt Workshop?

06 Apr 2013, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Flirt workshop / training vrouwen versieren

Ben je benieuwd hoe het is op een AttractionGym Bootcamp? Of specifieker, wil je weten of het voorkomt dat deelnemers nog hetzelfde weekend seks hebben met een vrouw?

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Het komt voor. Gekker nog, het komt voor dat mannen relaties overhouden aan een Bootcamp. Dat laatste is slechts één keer gebeurd. Dat mannen hetzelfde weekend seks hebben komt regelmatig voor. Maar beiden zijn niet de DOELSTELLING van deze training in de kunsten van het flirten en versieren.

Dat is namelijk om jou de VAARDIGHEDEN bij te brengen die ervoor zorgen dat je dat zelf kunt regelen, waar en wanneer jij wilt. Bovendien heeft iedere deelnemer een ander startpunt wanneer aan de Bootcamp begint.

Verslag van een Bootcamp deelnemer

Hier volgt een verslag waarbij een deelnemer een mooie dame meeneemt naar zijn hotel voor gepassioneerde nacht.  Je gaat lezen wat er gebeurde...en wat de cruciale lessen waren.

Ik sta samen met de cliënt in de nachtclub de Kroon in Amsterdam. Hij is goed bezig; hij spreekt veel vrouwen aan en begint echt in de flow te komen. Ik sta op het midden van de dansvloer... Waarom? Omdat wij niet langs de zijlijn staan.

Ik let op onze cliënt en kijk vanaf het midden van de dansvloer hoe hij een mooie vrouw haar hand pakt en haar meeneemt naar de bar. Nice.

Omdat ik zo gefocussed ben, en zelf ook al een paar leuke gesprekken heb gehad met een paar beauties, beginnen de vrouwen om mij heen te staan. Ik sta in het midden van een groepje dansende vrouwen.

Ze hebben me bezig gezien en weten dat ik hier niet ben om achter hun kont aan te lopen. Ze dansen vlak voor m’n neus maar ik heb nauwelijks aandacht voor ze. Ik doe alsof ik ze niet opmerk en hier worden ze alleen maar uitbundiger door...

Uitdagen door aandacht-vragen te gaan dansen

Het is een leuk spelletje dat bepaalde mannen en vrouwen alleen aanvoelen. Namelijk dat vrouwen mannen proberen uit te dagen en reactief te laten worden door steeds sexier en meer aandacht-vragend te gaan dansen vlak voor de neus van een begeerlijke man...

De meeste mannen reageren gelijk en vallen in het frame dat de vrouwen opstellen...namelijk dat de vrouwen de “prijs” zijn en de man dat niet zou zijn...

De niet gegronde man die WIL wel...maar doet echter niets... en blijft alleen maar onzeker kijken... Zodra de vrouwen dit merken verliezen ze alle interesse en gaan ze op zoek naar een man met meer ruggengraat.

De twee vrouwen dansen nog steeds vlak voor m’n neus. Nu bekijk ik ze allebei, zonder me ergens voor te generen. Ik kan inmiddels herkennen wanneer ze sexy doen en mij proberen te verleiden...en wanneer ze de rollen proberen om te draaien en zichzelf “de prijs” willen laten lijken.

Subtiële lichaamstaal herkennen

Dit is subtiele lichaamstaal die ik inmiddels erg goed herken...en is iets wat ik nu ook aan onze cliënten leer. Het resultaat? Het is alsof je in Rusland bent en ineens Russisch verstaat. De vrouwen staan nu wel heel dicht tegen me aan. Het is duidelijk.  Ik pak de ene beet en zeg “Ik vind jou het leukst...”

Ze kijkt me aan en glimlacht alleen maar...zegt niets terug. Maakt niet uit...denk ik. Ik heb mijn deel gedaan en nu is het aan haar om terug te investeren… Dit doet ze niet... maar ze loopt ook niet weg. De twee dames blijven te dicht tegen me aan dansen.

Leuk. Sexy. Het voelt fijn maar ik begin het alweer een beetje saai te vinden. Ik blijf nog steeds staan en heb mijn aandacht nog steeds op de cliënt. Hij heeft net haar nummer in z’n telefoon gezet op de manier waarop ik het had voorgedaan.

Hij is een super vent om mee te werken, omdat hij leergierig is alles uitprobeert wat ik zeg...zonder aarzelen. Hij is gestopt met zichzelf tegen te houden en heeft nu al meer succes dan ooit hiervoor. Volgens zeggen had hij al bijna een jaar geen seks gehad... en daar gaan we verandering in brengen.

Tijd voor de volgende stap

Anyway, hij kijkt op en ik wenk hem mijn kant op. Tijd voor de volgende stap. Ik stel hem voor aan de meiden die tegen me aan stonden te rijden en kijk welke hapt. De blonde vindt hem leuk. Top. Dat ontferm ik me over de andere. De andere is een latina, en daar ben ik fan van.

Omdat ze al opgewonden is vraagt ze meteen waar we heen gaan. Ik zeg “Paradiso”. Het is echter belangrijk dat de CLIENT gaat leiden...omdat HIJ degene is die als ultieme alpha moet worden gezien. Vrouwen reageren het meest op de alpha... de man die de leiding neemt... terwijl als een man een andere man gaat volgen...dan verliest de vrouw haar interesse.

Als er 2 mannen zijn die alle twee seks willen met twee vrouwen...dan is het essentieel dat deze mannen ALLEBEI leiden. Het gaat er om dat deze twee manen SAMENWERKEN...en de vrouwen laten volgen. Beide mannen moeten hun eigen vrouw claimen en deze vrouw leiden.

Ik vertel dit aan de cliënt en hij stelt voor aan de vrouwen om naar Paradiso te gaan. Ze willen maar al te graag mee en we lopen de deur uit... Eenmaal in Paradiso aangekomen doen we eerst een dansje en een drankje met z’n vieren in een groepje...Daarna is het tijd om op te splitsen. Tijd om alleen te zijn met onze nieuwe vriendinnen.

Leren dat het normaal is dat je haar meeneemt

 

 

Ik ga naar boven terwijl de client achterblijft op de dansvloer en begint te escaleren... Vanaf het balkon zie ik hem met haar zoenen...en haar tegen hem aan laten dansen. Ik blijf mijn meisje entertainen en laat haar mij zoenen.

Het is inmiddels 3 uur, tijd om naar het hotel te gaan... We lopen alle 4 naar het hotel van de client omdat we de vrouwen niet willen opsplitsen en onnodige toestanden creëren. Onderweg laat ik de deelnemer voorop lopen met zijn meisje...wij lopen er 20 meter achter...

Ik merk dat hij nerveus wordt omdat hij niet gewend is om vrouwen op de eerste avond naar huis te nemen...Ik hoor hem dingen zeggen die hij eigenlijk niet zou moeten zeggen... Hij is verontschuldigend en durft niet toe te geven dat ze naar zijn hotel gaan...hij blijft volhouden dat we ergens anders heen gaan...Deze nerveusheid is onaantrekkelijk en zorgt voor onnodige argwaan.

Hij moet nog leren dat dit normaal is... Eenmaal in het hotel gooi ik mijn blonde vriendin in de badkamer en laat hem met de ander op het bed. Na afloop gooien we de vrouwen in een taxi en praten wij na... Een waardevol weekend en missie geslaagd.

-Joram

P.S. Wil jij ook leren hoe je op een volledig nieuwe manier omgaat met vrouwen? Bekijk dan onze trainingen pagina voor de eerstvolgende Bootcamp.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl60 Gekke vragen om te stellen aan je crush
Pijl17 tips om een gesprek te beginnen (Date, Whatsapp, etc.)
Pijl8 Tips waarom alleen op stap gaan het allerleukste is (wow!)
PijlOpnieuw Vertrouwen Opbouwen? Ontdek Deze 7 Belangrijke Tips

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Jens
Vette tip van hoe je met zijn tweetjes omgaat met die vrouwen. Meestal zie ik daar een probleem als ik met vrienden sarge. Er is altijd eentje die wint en de ander verliest als het ware. Je moet dus allebei leiden. Zeker kijken of ik dat kan gebruiken.

Plaats een Reactie