Seks tips om haar borsten te beminnen

07 Nov 2013, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Seks tips om haar borsten te verwennen

Laten we er niet om heen draaien. Er zijn billenmannen en er zijn borstenmannen. Toch hebben we allemaal een mening over de borsten van een vrouw. Maar weet jij wel hoe je haar in extase kunt brengen door haar borsten? Hoe gevoelig haar borsten zijn verschilt per vrouw, maar ik kan je alvast vertellen dat iedere vrouw ervan geniet als je haar verwent via haar borsten.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Seks tip # 1. Sexy lingerie

Waar maak je een vrouw en jezelf heel erg blij mee? Koop sexy lingerie voor haar. Zoek stiekem een keer haar maten op en stap over de drempel van een lingeriewinkel heen. Veel mannen hebben schroom om zo’n winkel binnen te stappen, maar doe eens gek.

Als ik in een lingeriewinkel een man zie die een setje koopt voor zijn vriendin kan ik alleen maar bewondering hebben. Ik stel me voor dat ze samen een fantastische nacht tegemoet gaan. Je voelt je als vrouw mega sexy om een setje te showen dat jouw man voor je heeft uitgezocht. En let maar op: dat setje is heel snel uit….:-)

Seks tip # 2. Geef complimentjes over haar borsten

Wij vrouwen zijn onzeker. En ja, ook over onze borsten. Wist je dat er geen borst gelijk is bijvoorbeeld? Onze borsten onze vrouwelijk, sexy en soms onzeker. We krijgen daarom graag complimentjes over de borsten. Dat geeft ons een gevoel van zelfvertrouwen. We voelen ons vrijer en dat zal je merken tijdens de seks.

Seks tip #3. Masseer haar tepels

Misschien wist je dit niet, maar door alleen met je handen of je mond de tepels aan te raken kan je een vrouw heel opgewonden maken. Zachtjes lucht op haar tepels blazen kan haar zo geil maken dat ze beneden klaarkomt, terwijl je haar daar nog helemaal hebt beroert.

Dit is seks voor gevorderden; verwacht niet dat je bij een nieuwe partner meteen de juiste touch vindt, want voor iedere vrouw voelt dit anders. Vraag aan je partner wat ze prettig vindt. Zodra je het onder de knie hebt voelt zij zich een prinses en jij een koning.

Seks tip #4. Zijden stof

Als je zijden beddengoed, of een zijden sjaal hebt, gooi deze op het bed terwijl je zorgt dat je daar langt wrijft met haar borsten. Dan kan doordat je haar doggy style neemt, of dat je simpelweg haar armen achter haar lichaam vasthoudt. Zolang haar tepels maar gestimuleerd worden door de zijdenzachte stof.

Een variant hierop is een veer, waarmee je als een kunstenaar van onder haar borsten tot rondom haar tepels speelt.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl5 Must-Have Tips om Aantrekkelijker te Worden voor Vrouwen
Pijl12 Tips om een buitenlandse liefde te laten werken (Belangrijk!)
PijlVreemdgaan Herkennen: 15 Signalen die Overspel Verraden
Pijl3 Hacks om het maximale uit Tinder Online te halen + Uitleg

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie