Dating tips & seks tips om een super minnaar te worden

09 Aug 2013, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Dating & Seks tips om haar meer te laten genieten

Hoe leuk is het als je met een vrouw in bed bent beland om haar de beste tijd van haar leven te bezorgen. Om van haar te horen ‘Wat doe je met me?’ Als dit jou motiveert raad ik je aan om verder te lezen want ik heb een aantal supertips voor je om haar beste minnaar ooit te worden.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Seks tip # 1. Meer voorspel

Je wilt dat de vrouw als eerste klaarkomt. Punt. Als je elkaar langer kent kan het fantastisch zijn om op hetzelfde moment klaar te komen. Maar je doelstelling dient altijd te zijn dat zij als eerste een orgasme heeft. En de kans dat zij een orgasme krijgt wordt vele malen groter wanneer je meer tijd uittrekt voor het voorspel.

Denk aan: ruiken, haar laten wachten, uitgebreid zoenen, strelen, vingeren, noem maar op. Zorg dat je haar lichaam leert kennen, ga niet meteen voor de clitoris. De gevoelige plekjes van sommige mensen ontdek je pas als je het hele lichaam verkent.

Seks tip # 2. Zoek uit waar ze van houdt

Daarmee komen we de volgende belangrijke tip. Besef je dat geen twee vrouwen hetzelfde zijn. Iedere vrouw heeft een ‘geheime kaart’ of gebruiksaanwijzing. Let goed op waar ze op reageert. Gaat ze sneller ademen of dieper? Grijpt haar hand het bed vast? Begint haar lichaam te kronkelen? Krijgt ze rode wangetjes? Begint ze zachtjes te kreunen? Dit zijn de routewijzers op weg naar haar totale genot en overgave.

Seks tip # 3. Weten wanneer variatie op zijn plaats is en wanneer niet

Zorg dat je voldoende varieert. Houd het niet alleen bij de missionaris stand en achterlangs (doggy style). Laat haar op je zitten, met haar gezicht naar je toe – en omgedraait, met haar gezicht van je af. Varieer tot je de standjes hebt gevonden die comfortabel zijn voor jullie beiden. Doe dit niet door een stappenplan in je hoofd af te lopen – maar leer te vertrouwen op je instinct.

Laat je handen bewegen als vanzelf. Ga niet nadenken over je volgende move, laat het gewoon gebeuren. Laat jezelf verrassen. En op het moment dat zij dicht bij een orgasme is, dat is het moment dat je juist niet van tempo of positie wilt wisselen. Blijf in hetzelfde ritme doorpompen totdat zij haar orgasme heeft bereikt.

Seks tip # 4. Genieten van orale seks

Orale seks heeft iets speciaals. Gebruik het waar het voor bedoelt is, als voorspel. Speel met haar hele vagina – de binnenlippen, de buitenlippen en de clitoris. Combineer het met je vinger en ga net zo lang door totdat ze drijfnat is. Bedenk je hoe lekker het is orale seks te ontvangen. Dat geldt net zo voor haar. Vraag haar wat ze lekker vindt, de clitoris kan makkelijk te veel gestimuleerd worden bijvoorbeeld.

Seks tip # 5. Mentale stimulatie

Als je met een vrouw zitten te sms-en of whatsapp-en dan weet je hoe geladen de sfeer al kan zijn nog voordat je elkaar amper gezien hebt. Praat ook haar tijdens de seks. Vertel haar hoe je van haar geniet, en zeg haar bijvoorbeeld dat ze zich moet open stellen – fysiek en mentaal. Vul in wat ze moet voelen, wees dominant en lief tegelijkertijd of wissel het af.

Seks tip # 6. Ontwikkel uithoudingsvermogen

Ademhalingsoefeningen, heupspier training, het helpt allemaal om je uithoudingsvermogen verder te ontwikkelen. Krachttraining blijkt ook heel goed te zijn, onder andere voor je testosteron gehalte. Dit hoeft trouwens geen uren te kosten. Met een kettlebell workout kun je in korte tijd al je kracht en spiermassa op een hoger peil brengen.

Vrouwen kunnen heel lang van seks genieten, en hoe langer ze er mee bezig zijn hoe meer ze zich er aan over kunnen geven. En denk maar niet dat ze deze informatie voor zichzelf houdt. Goede vriendinnen praten over van alles – zeker ook over hun seks ervaringen. Dus ga ervoor, je hebt een reputatie hoog te houden!

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlIs Zij Verliefd Op Mij? Test Het Met 7 Signalen
Pijl16 Tips om te Flirten via Whatsapp & Tinder (23 Screenshots!)
Pijl7 Bevrijdende Tips om Uit Je Hoofd te Komen (+ Oefeningen)
PijlHoe weet je of zij of hij je leuk vindt via WhatsApp: 15 Signalen

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie