6 Handige seks tips van een vrouw

25 Nov 2013, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Meer seks!

Helaas…wij Nederlanders scoren niet zo hoog op de seksladder. Vergeleken met andere Europese landen hebben wij relatief weinig sex. Veel stellen zijn tevreden met 1 x in de week een wip. En dat is jammer, want sex is goed voor je!

Uit onderzoek is gebleken dat regelmatig seks hebben je bloeddruk laag houdt en mensen die het vaak doen meer kans hebben op depressies. Daarom hier een aantal tips om vaker even lekker los te gaan.

Seks tip #1. Zo word je geil

Als je partner seks wil kun je makkelijk zin maken. Je kunt denken aan die laatste sexpartij, of aan die ene erotische fantasie die je hebt. Wie weet komt deze vandaag uit, dat is de mindset! Het helpt enorm om gewoon de knop om te zetten en zin te maken. Ook al denk je niet dat je opgewonden kan worden vandaag; je lichaam zal daar heel anders over denken.

Tip #2. Zorg dat je jezelf sexy voelt

Als wij dames spannende lingerie aantrekken hebben we automatisch al meer zin in de daad dan dat we in een oversized oma onderbroek rondlopen. Soms is een joggingbroek op de bank fijn, maar het is heerlijk om te weten dat je een spannend setje aan hebt en dat je daar de man in kwestie helemaal wild mee kan maken.

Dit geldt natuurlijk ook voor jullie, mannen. Een scheerbeurt (onder en boven), wat goede aftershave…helpt allemaal om jezelf begeerlijker te voelen. En natuurlijk moeten boxers functioneel zijn; maar koop op z’n tijd een setje nieuwe en loop niet alleen maar in versleten modelletjes rond. Een kleine moeite; en vrouwen zullen dat op prijs stellen.

Tip #3. ‘Denk Seks’!

Zit je nog te piekeren over die ene vergadering op je werk? Krijg je die nare opmerking van die collega maar niet uit je hoofd? Dwing jezelf om niet aan alle dagelijkse sleur dingen te denken. En als ze wel in je hoofd opkomen maak er maar iets opwindends van. Want had die ene secetaresse niet een heel spannend blousje aan? En waren die pumps niet heel erg hoog? A dirty mind is a joy forever. En maak daar maar lekker gebruik van.

Seks tip #4. Een snelle wip

Groot misverstand…dat wij vrouwen niet van een snelle beurt houden. Fout. Wij hoeven ook niet altijd een uitgebreide vrijpartij met een voor- en naspel. Soms gewoon even genomen worden op de keukentafel is heerlijk. Je hoeft niet altijd eerst langzaam te kussen, elkaar uit te kleden, betasten en ga zo maar door. Af en toe gewoon heel snel erin en eruit. Daarna voelen jij en zij je heerlijk ontspannen; en lijken alle dagelijkse sores opeens veel verder weg.

Seks tip #5. Hoe vaker hoe beter

Zie het zo. Hoe vaker je met de dame in bed ligt, hoe makkelijker het gaat en hoe meer lust jullie allebei zullen krijgen. Wees niet bang om een keer niet te presteren in bed; hoe vaker je tussen de lakens ligt, hoe meer lol je ook durft te hebben. Waardoor je, als het een keer niet lukt, je het lekker weg lacht tussen de lakens.

Tip #6. De seks verlanglijst

Maak je partner een ‘bucket list’ oftewel een lijstje met spannende en geile fantasieën die je graag een keer in werkelijkheid zou willen uitvoeren. Altijd gefantaseerd over twee vrouwen? Schaam je er niet voor, maar deel het met je partner. Misschien heeft zij ook wel spannende fantasieën die jij ook ziet zitten. En zo kan je elkaar triggeren en heb je geniet je nog vaker van de wildste vrijpartijen.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlLexa review - Alle ins en outs: Van ervaringen tot prijzen
PijlWanneer is ze klaar voor seks? 7 Tekenen vertellen het
Pijl26 Date ideeën Haarlem: Hoe je de leukste dates hebt met elkaar
PijlSociale vaardigheden om vrouwen te versieren: Zo krijg je ze

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

cees [=geilondeug
een droom vanmij gebonden heer wil heel graag wens om neuken veilig met gebondendames spanning. nl

Plaats een Reactie