Ongebruikelijke seks tips

01 Mar 2014, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Seks tips die je nog niet hebt gehoord

Veel van onze ideeën over seks komen vanuit onze cultuur. Misschien ben je opgevoed met het idee dat seks vooral is bedoelt (of uitsluitend) voor de voortplanting. En sommigen vrouwen denken dat seks uitsluitend geoorloofd is wanneer ze getrouwd zijn, van de kerel houden óf dronken genoeg zodat dat geldt als een excuus.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

De trouwe lezers van dit blog weten dat ik een grote fan ben van een tantrische kijk op seks. En tantra heeft een verrassend andere kijk op seks dan gebruikelijk. Vandaar hier een aantal seks tips die waarschijnlijk nog nooit gehoord hebt.

Tip #1: seks gebruiken voor je gezondheid

Wil je je hormonen in balans brengen? Seks kan het voor elkaar krijgen. Wil je ontstressen? Yep, seks. De Taoïsten hadden al door dat er allerlei manieren zijn waarop je seksuele energie kunt inzetten. Je kunt deze naar bepaalde organen sturen, zodat je bijvoorbeeld een gezondere lever krijgt. De Taoïsten zien de seks energie als een (hele krachtige) brandstof, waarmee je ondere andere je immuun systeem kunt versterken.

Tip #2: seks gebruiken voor heling

‘Praat therapie’ heeft zo zijn beperkingen. We weten inmiddels dat een hoop negatieve ervaringen zich vastzetten in ons lichaam. Een hoop vrouwen bijvoorbeeld houden diepe trauma’s vast in hun vagina. Deze spanning die vastzit in ons lichaam wil eruit. En seks is één van de meest voor de hand liggende manieren om deze negatieve energie los te laten en het lichaam te laten helen.

Hiervoor is het handig dat je als vrouw alle grenzen bespreekt die je hebt voorafgaand aan de seks. Uiteraard dient dit iemand te zijn die je op een diep niveau kan vertrouwen. Zorg ervoor dat het oké is als je helemaal uit je dak gaat als er emoties loskomen. Dat het prima is als je schreeuwt, jankt, boos wordt of wat dan ook. Een goede liefdessessie kan namelijk jaren van spanning, pijn en verdriet doen wegvloeien.

Tip #3: seks toepassen voor zelf bewustzijn

Je hebt seks en je hebt seks. Ik heb het hier niet over een vluggertje (hoewel dat natuurlijk ook prima is). Maar je hebt ook vrijpartijen waarbij je als een andere man of vrouw de slaapkamer uitloopt. Je hebt zojuist je dominante, animalistische, onderdanige, super tedere of een verlichte kant ontdekt zoals nooit tevoren. Tijdens goede seks kun je je helemaal laten gaan en kanten van jezelf ontdekken die je misschien nog niet kende.

Tip #4: seks om iets te vieren

Als je een speciale gebeurtenis wilt vieren met een speciaal lingeriesetje (voor de dames – ok, én sommige mannen ;-)) dan is dat niets nieuws. Onze voorouderen gebruikten seks al om bepaalde zaken te vieren. Ik heb het niet over seks om ‘te vieren dat je van elkaar houdt’ (dat kan) maar seks als een manier om in een spirituele staat van hoger bewustzijn te komen bijvoorbeeld of om je op te laden voor een bepaald event.

Tip #5: seks om zaken voor elkaar te krijgen!

Een andere term hiervoor is ‘sex magic’ – de energie die ontstaat door seksuele opwinding om te zetten naar energie voor je levensdoelen. Napoleon Hill noemt deze practice, zoals beschreven in de wereldberoemde klassierer Think and grow rich ‘sex transmutation’. Het verlangen naar seks is één van de sterkste drijfveren van de mens.

Veel grootheden uit de geschiedenis slaagden er volgens Napoleon Hill in om deze energie aan te wenden om grootse dingen te bereiken.

Alsjeblieft, nog een vijftal goede redenen om je favoriete hobby te beoefenen. Mocht je zelf nog aanvullende sekstips hebben laat het weten.

Veel ongebruikelijke seks gewenst!

Arnoud

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlOnder de plak zitten: 20 subtiele signalen + 3 Tips
PijlDaan de Ram te gast bij Genotscast
Pijl17 Manieren Om Een Vrouw Te Verrassen
Pijl10 Zoentips: Hoe moet je zoenen? 10 Heerlijke technieken

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties


kijk eens aan, waar allemaal niet goed voor is!!

Plaats een Reactie