Seksverhalen

24 May 2015, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Seksverhalen die ze samen met jou wilt beleven

Seksverhalen zijn het meest onderschatte, geheime sekswapen van de man. Als je de term seks verhalen in google typt, krijg je pagina na pagina met sites vol voorbeelden van seksverhalen. Nu heb ik een vraag aan jou: heb jij wel eens een verhaal over seks gelezen? Vast niet. Weet je hoe dat komt? Omdat je een man bent. Mannen onderschatten structureel hoe krachtig seks verhalen zijn om een vrouw genot te geven. Gebruik deze tips om alle andere mannen een stapje voor te zijn!

Mannen vertellen ook niet in detail aan hun vrienden hoe geweldig de seks was. Vrouwen daarentegen vertellen elk seks detail aan hun vriendinnen in een seks verhaal. Maar daar blijft het niet bij. Vrouwen vinden het heerlijk om verhalen over seks te lezen. Van verkrachtingen tot seks met de buurman. Het maakt bijna niet uit zolang het maar een goed seksverhaal is zou je kunnen zeggen. Wat hebben alle erotische verhaaltjes met elkaar  gemeen? Juist.  Ze stimuleren haar fantasie!

Het begint allemaal voordat je een voet in de slaapkamer hebt gezet. Neem je vriendin of sekspartner bijvoorbeeld mee naar het bos. Je maakt een ontspannen wandelinkje en praat over van alles en nog wat. Op een gegeven moment stop je en geef je haar een knuffel. Vertel dan iets in de trant van:

Wat zou je doen als ik hier nu niet bij je was? Als je nu alleen in het bos zou lopen met niemand om je te beschermen. En opeens komt er een vreemde schaduw in je gezichtsveld. Je hart begint sneller te bonzen. De zwarte gestalte komt langzaam dichterbij.

Het gestalte is nu 10 meter van je verwijderd. Je kijkt schichtig om je heen. Diep van binnen wil je weglopen maar om de een of andere reden blijf je aan de grond vastgenageld staan. 'Het' beweegt langzaam naar je toe.

Vijf meter. Je ademhaling wordt onrustig. Het liefst zou je willen gillen, maar iets weerhoud je. Het lijkt zinloos, niemand zou je toch horen. Nu weet je het zeker, het is een onbekende man die op je afkomt.

Drie meter. Hij heeft iets in zijn handen, maar er is te weinig licht om het voorwerp te herkennen. Jullie staan nu oog in oog, alleen kun je de gelaatstrekken van zijn gezicht maar moeilijk onderscheiden. Je wilt huilen, maar je doet het niet. Misschien is het de spanning, misschien heb je de moed al opgegeven.

Je denkt nu misschien: ik heb nog niets seksueels gehoord. Dit verhaal heeft meer weg van een thriller. Maar vergis je niet. Wat je doet met verhalen is haar het grootste geschenk geven dat een man haar kan geven. Namelijk EMOTIES! Klopt, er is in dit verhaal nog niets seksueels vertelt, maar reken maar dat ze één en al oor is – en langzaam meer en meer opgewonden raakt.

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Hoe vertel je een goed seksverhaal?

Terwijl je de stoute, erotische verhaaltjes in haar oor fluistert maak je goed gebruik van je stem. Maak het lekker mysterieus. Geef haar niet de ruimte om af te kwalen naar een ander gespreksonderwerp. Voor de inhoud laat je je inspireren door een van de vele seksverhaal sites. Onderwerpen als verkrachting, bondage, seks met vreemden doen het allemaal goed, zoals je waarschijnlijk al vermoedde.

De man duwt je hardhandig op de grond. Je ligt met je buik in het gras. Hij drukt je gezicht naar beneden. Je kunt niet meer normaal nadenken. Alleen in het bos. Niemand weet dat je zo laat nog de deur bent uitgegaan. Hoe is het zover gekomen? Het benauwde gevoel is grijpt je naar de keel.

Met ductape worden je handen aan elkaar gebonden. Je kunt geen kant meer op. Vastgebonden in het bos trekt de man langzaam maar zeker je broek uit. Verzet is zinloos. Met je hoofd naar beneden heb je geen zicht op het gezicht van de man. Ondertussen hoor je het geluid van een rits die opengaat.

Je voelt hoe hij bij je naar binnen komt. Langzaam maar met zekerheid. Zijn wil is wet. Al snel wordt het ruw en op een gegeven moment heb je het lef om te gillen. Je gilt, alleen er komt geen geluid uit je mond. Zijn hand dempt elke vorm van geluid. Daar lig je dan. Alleen in het bos met niemand om je heen.

Zorg dat een seksverhaal goed afloopt

Idealiter vertel je een soortgelijk verhaal om een uurtje of tien ’s avonds. Dankzij de schemering krijgt haar fantasie meer de vrije loop. Tegen de tijd dat je het seks verhaal hebt afgerond is het een goed moment om haar mee naar huis te nemen. Hoewel het ook leuk kan zijn om dit juist niet te doen. Je kunt namelijk een date juist ook op deze manier eindigen. Ze kan het dan niet laten om de hele avond aan je seksverhalen te denken.

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlTinder Platinum: De ultieme review - Wel of niet gebruiken?
PijlCommuniceren met vrouwen: Zó doen de meest begeerde mannen het
PijlDe 21 Beste Romantische Date Ideeën in Brussel (Altijd leuk!)
PijlDeze Tinderfoto's geven 6x meer en leukere matches

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie