Vrouwen versieren met sex talk? Een gesprek seksueel maken doe je zo

06 Aug 2013, door datingcoach Daan de Ram in Vrouwen versieren

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Seksueel zijn zonder eng over te komen

De vraag die ik meer dan eens heb beantwoord is: Hoe zorg ik ervoor dat een gesprek een seksuele lading krijgt bij het vrouwen versieren, en ze me niet ziet als de neutrale, vervangbare, brave borst die in geen honderd jaar in haar bed belandt. Eigenlijk is de vraag: hoe zorg ik ervoor dat het gesprek seksueel wordt zonder creepy te zijn? Vandaag geef ik het antwoord in dit artikel.

De reden dat mannen moeite hebben te beginnen over meer seksueel geladen onderwerpen is omdat ze bang zijn te verpesten wat ze hebben opgebouwd met het meisje. Zelfs als ze voor het eerst met een vrouw praten.

Dit is vreemd als je er over nadenkt, want hoe kun je zoveel waarde hechten aan een eerste gesprek. Twee seconden geleden – voordat je haar aansprak – was er nog niets, en nu ben je al weer bang het kwijt te raken.
Dit is een mindset die je af wilt leren.

TIP: Guide: Alles wat je moet weten over WhatsApp, Tinder en andere apps

Terug naar de tips hoe je een gesprek een seksuele lading kunt geven. Het komt neer op stijl. Wat voor persoon wil je zijn? Welke stijl, welke vibe wil je overbrengen? Wat voor persoon denk je dat je bent – en misschien nog beter gezegd: welke persoon denk je dat je MAG zijn?

Jezelf toestaan seksueel te mogen zijn

Geloof je dat er mannen zijn die seksueel getinte sms-jes krijgen van vrouwen? Vast wel. Je kent deze mannen misschien ook wel. Hoe komen ze over? Wat stralen ze uit? Ze stralen uit dat ze van seks houden. Dat ZIJ daar in ieder geval geen moeite mee hebben. Dat ze vinden dat dat normaal is.

Vrouwen die met hen omgaan vinden dit ook normaal. Zo is hij nou eenmaal. Met hem omgaan betekent dat ze ACCEPTEERT dat hij zo is. Ze verwacht niet anders. Het zou gek zijn als hij overbeleefde dingen zou zeggen. Nee, een vrouw verwacht dubbelzinnige en seksueel geladen grapjes van hem.

Je zou kunnen zeggen – dit is de rol die hij speelt. Dit is de stijl, de personage die hij gekozen heeft. En nu komt het – ga niet zeuren als jij niet tevreden bent met de rol die je voor jezelf gekozen hebt. Als je de beleefde en correcte (lees: brave) kerel wilt zijn – besef je dat dat de rol is die je gekozen hebt. Het zit niet in je DNA gebrand. (Er bestaat niet zoiets als een ‘braafheidsgen’).

Hoe kun je nu seksueel zijn zonder verkeerd over te komen?

Hiervoor dien je het onderscheid te begrijpen tussen geil en seksueel. Geil zijn is prima. Daar is een tijd en een plek voor. Als je geil bent dan wil je iemand opeten, beminnen, in extase brengen, samensmelten, uit elkaar trekken – dat hoef ik verder niet uit te leggen. Geilheid heeft echter ook iets behoeftigs. Je wilt een bepaalde ontlading. Je WILT iets, er is sprake van een bepaalde neediness.

TIP: Guide: Alle tips over Flirten, Versieren en Mannelijkheid

Seksueel zijn daarentegen is meer een stijl. Een manier van doen, altijd en overal. Een persoon zijn die het prima vindt om over seks te praten. Om grapjes te maken over seks, om te zeggen dat ie iemand sexy vindt, aantrekkelijk, opwindend. ZONDER dat ie daar meteen iets mee moet of wil. Het is wat jij normaal vindt.

De sleutel is dat jij jezelf dient te definiëren

Jij dient je rol te definiëren. Jij dient te bepalen hoe ZIJ JOU ZIET. Ben je een potentieel vriendje (is dat waar je op uit bent)? Wees duidelijk voor jezelf, zodat je duidelijk naar haar kunt zijn. Ben een op zoek naar een friend with benefits (a.k.a. een ‘fuck buddy’)? Ook als je beide opties open wilt houden die je duidelijk te zijn. Zij en jij verdienen die eerlijkheid en die duidelijkheid.

Wanneer je dit duidelijk hebt dien je vervolgens dat vervolgens te communiceren. Dat doe je door een ‘seksueel frame’ neer te zetten. Je maakt opmerkingen of grapjes waaruit blijkt dat je op je gemak bent met het onderwerp, nog voor het aan de orde is. Een voorbeeld is dat ik laatst met een Spaanse zat te praten en, ik weet niet meer hoe we erop kwamen, maar op een gegeven moment zei zij ‘Fuck Merkel’. Ze was gefrustreerd over de impact van de kredietcrisis op haar land.

Mijn reactie was ‘Hmm, ik ken wel iemand die haar zou doen’ (vertaling: haar zou neuken). Een opmerking die nergens op slaat, niets te maken heeft met het gesprek maar wel grappig is. EN die de toon zet voor de rest van het gesprek. In ieder geval laat het zien dat ik niet bang ben voor het onderwerp seks.

Een bruggetje naar seksuele onderwerpen …

Sommige mensen praten hier van huis uit heel makkelijk over. Anderen hebben een meer preutse opvoeding gehad. Als de stap te groot is om het meteen te hebben over je favoriete standjes etc te praten gebruik dan een INLEIDER – ook wel ‘pre-frame’ genoemd. Dit is een soort BRUGGETJE naar het onderwerp. Dit zijn vragen als ‘Wordt je snel ongemakkelijk?’, ‘Mag ik een beetje persoonlijk worden?’

Vergis je niet. Vragen praten vaak veel makkelijker en uitvoeriger over seks dan mannen. En het is niet alleen heel aangenaam maar ook nog eens heel leerzaam om er met de juiste vrouw over te praten. Neem dus de sprong en word vandaag een SEKSUEEL EXPLICITIETE MAN :).

Mijn vraag aan jullie: Welke ‘inleiders’ (pre-frames’) gebruiken jullie (voor de mannen) of heb je wel eens gehoord (voor de vrouwen)?

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Pijl17 tips om een gesprek te beginnen (Date, Whatsapp, etc.)
PijlIs uiterlijk belangrijk? Datingcoach legt uit + 7 Simpele tips
PijlWat vrouwen willen: Mijn 3 informantes die alles prijsgeven
PijlDe 9 Tips om van je Derde Date een onvergetelijk succes te maken

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

rory
Hey ik wil sex
Reacties
yiuhh
wie niet
ruddie
ik wil een sexgesprek
Girlflower
talk dirty to me!
Sexiee
Iemand zin in vies praatje
Theo
Ik wil een sex gepre met een vrouw
tyron
Ik vind je mooi

Plaats een Reactie