Spuiten en slikken: prostitutie in de VS

17 Jan 2014, door datingcoach Daan de Ram in Seks-tips

Heb je trouwens mijn gratis rapport al gezien met 25 kant-en-klare berichtjes voor op Whatsapp of Tinder?

Het zijn mijn beste zinnen om haar wild aangetrokken tot je te maken. Ze werken trouwens ook grandioos op dates ;) Download mijn 25 kant-en-klare berichtjes

Spuiten en slikken gaat op reis

In Spuiten en Slikken op reis laten BNN presentatoren zien in andere culturen wordt omgesprongen met seks, in dit geval betaalde seks – prostitutie dus. In Amerika gelden weer andere normen over wat mag en wat niet mag dan in Nederland. Let wel: het is tv, dus de extremen worden eruit gelicht en alles wordt flink aangedikt.

Dit seizoen duikt Spuiten en Slikken in de wereld van de prostitutie in de VS. Filemon gaat in de gokstad Reno op zoek naar hoeren en hun klanten. Hoewel prostitutie in Reno verboden is is het op een paar andere plekken in Nevada, ver weg van de bewoonde wereld, toegestaan.

Spuiten en slikken: werken op de Bunny Ranch

Filemon neemt een kijkje in de wereld van de prostitutie en hiervoor stapt hij om te beginnen bij drie prostituees in een limousine. De vrouwen begroeten hem enthousiast en kunnen niet van hem afblijven terwijl Filemon probeert over de geschiedenis van prostitutie in de VS te vertellen.

Vol trots showen de dames hun nieuwe borsten. Veel schaamte zit er niet bij. Het bordeel waar de prostituees werken heet de ‘Bunny Ranch’. Madame Suzette, een mollige dame met geblondeerd haar, runt de Bunny Ranch. Filemon mag een van de hoeren uitzoeken om hem een rondleiding door het bordeel te geven.

Filemon blijkt een beetje verlegen (of speelt dat hij verlegen is), en constateert dat hij het erg moeilijk vindt om een van de dames te kiezen, omdat dat betekend dat als hij ja tegen de een zegt hij ook nee tegen alle andere vrouwen zegt. Uiteindelijk kiest hij een lange brunette en excuseert zich tegenover de andere dames. We hebben het met hem te doen.

Bunny van het jaar

Filemon gaat mee met Caressa, die haar eigen optrekje heeft. Vorig jaar heeft ze van alle vijfhonderd bunny’s het meeste geld verdiend. Een grote luxe kamer met gigantisch hemelbed is een betere beschrijving van haar ‘optrekje’. In deze kamer vermaakt ze haar klanten. Ze heeft dit gekregen, omdat ze tot ‘Bunny of the year’ is verkozen. Je zou het niet gelijk zeggen, maar er schuilt een verrassend verhaal achter Caressa.

Deze knappe dame is namelijk een operatieassistente, dat houdt in dat ze de chirurg assisteert. De reden dat ze in de prostitutie werkt zijn haar torenhoge schulden voor haar studie als operatieassistent. Een hoogopgeleide pittige dame dus. Ze werkt nu een jaar en vier maanden op de Bunny Ranch en heeft nog 8000 dollar aan schulden over.

Caressa: ‘Als ik niet voor dit werk had gekozen zou het nu nog veertien jaar duren om mijn studieschuld af te lossen. Ik ben veel geld aan mijn aflossingen kwijt, maar ik eet nu wel een stuk beter’, zegt ze lachend. ‘Ik ben van plan om zo nog een paar jaar flink te verdienen en door te studeren. Daarna stop ik hiermee om in m’n eigenlijke vakgebied te werken.’

Spuiten en slikken: de wereld achter de prostitutie

Filemon reist door naar Reno, ook wel bekend als de grootste gokstad van Nevada. Nevada is opgedeeld in verschillende delen. In bijna alle delen van Nevada is prostitutie ten strengste verboden. Het ‘Street Enforcement team’ van Reno houdt zich bezig met het oppakken van zowel hoeren als hoerenlopers. In Nederland is uitlokking verboden, maar in de VS mag de politie een potentiele klant arresteren zodra er over geld wordt gesproken.

Ron Chelmers is hoofd van de operatie die vandaag hoerenlopers gaat oppikken. In de buurt waar Elsie van het Street Enforcement team gaat tippelen om klanten op te sporen komen veel hoerenlopers. Ron: ‘Deze mannen hebben vaak een gezin en kunnen er maar kort tussenuit knijpen. Daarom komen ze naar deze buurt.’

Hoerenlopers opgepakt

Als Elsie de bestuurder van een gestopte auto aanspreekt en vraagt waar hij naar op zoek is, zegt hij: ‘Ik ben nergens naar op zoek, ik zag gewoon een mooi meisje lopen.’ De man rook duidelijk onraad. Elsie gaat verder in haar jacht naar hoerenlopers. Ze doet zich voor als tippelaarster en het lukt haar om op deze manier mannen in de val te lokken. Ron zit in de auto en volgt de gesprekken die Elsie met de mannen heeft.

Een van de mannen noemt een bedrag en hij wordt onmiddellijk gearresteerd door de politie. Ron: ‘De maximale straf voor het benaderen van een vrouw voor prostitutie is zes maanden gevangenisstraf of een boete van 1000 euro betalen. In de praktijk krijgen mannen meestal een dagvaarding, zoals je die ook krijgt als je te hard rijdt. De kans iemand in de gevangenis beland is erg klein.

Datgene waar hoerenlopers het meest bang voor zijn is niet de dagvaarding, maar het feit dat hun acties in de krant worden gepubliceerd. Op deze manier kunnen al hun vrienden, familie en hun echtgenote zien wat ze op het punt stonden te doen. Die schaamte is hun grootste straf.’

Alleen bij spuiten en slikken: pooier als vriendje

Dennis is baas van de Bunny Ranch in Nevada. Hij bezit naast de Bunny Ranch nog vijf andere bordelen in Nevada. Zijn laatste aanwinst is de KitKat. Zijn vriendin werkt ook in de Bunny Ranch. Op de vraag of hij niet jaloers is dat zijn vriendin Krissy ook met andere mannen naar bed gaat, zegt hij dat het hypocriet zou zijn als hij haar zou vertellen dat ze dit werk niet mag doen.

Dennis: ‘Ik heb seks met andere vrouwen, meestal kiest Krissy die voor me uit. En zij heeft seks tegen betaling. Dat is hoe onze relatie in elkaar zit en het werkt harstikke goed.’ Het klink allemaal een beetje twisted, maar wie zal het zeggen. Misschien houden ze meer van elkaar dan een braaf burgerkoppel….. Misschien ook niet! Snel verder zappen naar een programma dat wel inhoud heeft.

http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1354469

Stop met moeizame gesprekken
en pijnlijke afwijzingen

Mijn gratis Transformatie pakket maakt van jou een versier-koning.

 • 5 Stappen waarmee je altijd succesvol aanspreekt
  En mijn 7 meest succesvolle openingszinnen
 • 3 Gesprekstechnieken waarmee je nooit meer saaie gesprekken hebt
  Plus 12 kant en klare zinnen om het gesprek epic te maken
 • 25 Whatsapp en Tindertips die ik zelf gebruik in elk gesprek
  En de 10 blunders die bijna elke man maakt bij het texten
 • Het #1 geheim van de seksueel aantrekkelijke man
  En de 4 leugens die vrouwen je vertellen over wat ze willen
 • Friendzone Houdini
  De 3 sleutels om in 5 dagen uit de friendzone te ontsnappen en er nooit meer in te komen
Stuur me het Transformatie Pakket gratis!

Over de auteur

Daan de Ram

Daan de Ram is hoofdcoach van AttractionGym en schrijver van het boek Het Geheim Van Aantrekkingskracht. Al 10 jaar coacht hij mannen om meer succes met vrouwen en relaties te krijgen. Naast trainingen heeft hij ook diverse online cursussen ontwikkeld waarmee je aan je versier- en datevaardigheden kan werken.

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

PijlVrouwen Versieren in de club: perspectief van een vrouw
Pijl9 Simpele tips om een Tinder gesprek te beginnen
PijlSociale vaardigheden om vrouwen te versieren: Zo krijg je ze
PijlGeen Klik op Date: 7 Redenen Waarom (En hoe je het nu aanpakt!)

Als je echt serieus beter wilt worden in bed, dan is De SeksGod Methode de perfecte eerste stap. Hiermee ga je serieuze progressie maken

Het geeft je niet alleen de inzichten en tools waarmee je haar de beste seks ooit geeft, het geeft je ook het momentum dat je zo nodig hebt om een geweldig seksleven te krijgen.

Dus bekijk het nu eens voordat je het vergeet, in de drukte van alledag :)

Je vindt alle details over de SeksGod Methode HIER

Hoe nuttig vond je dit artikel?

Helemaal niet nuttig Heel nuttig

Reacties

Plaats een Reactie